Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausias žurnalas.

QUOTE(Skaiiistė @ 2009 11 25, 20:00)
Oi,šiaip perku moters savaitgali,dėt to,kad ten kupina tikrai naudingų patarimų. Nemėgstu tų žurnalų,kur kalba apie visokias...

drinks_cheers.gif aš ir perku moters savaitgalį ,gerų patarimų labai būna. Ir "Žmones" kartais būna tikrai pamokančių,naudingų straipsnių ax.gif
Atsakyti
Be abejo, "Cosmopolitan" wink.gif
Atsakyti
cosmopolitan zurnalo megejos, noriu pasiteirauti vieno dalykelio biggrin.gif kurios pirkote rugpjucio menesio cosmo (virselyje shakira) ar gavote megineli loreal sampuno? gal kas galetu konkreciai parasyti pavadinima, pamenu tik spalvyte pakuotes,o kurios rusies neuzfiksavau, jei kuri atsiminsit, parasykyt prasau i az,aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Jungiuosi į jaunųjų mamų gretas nestuke.gif , todėl Cosmopolitanas neteko vienos skaitytojos rolleyes.gif Kadangi artėja dovanų metas ir galiu užsiprašyti prenumeratos, svarstau, kurį žurnalą pasirinkti: "Mamos žurnalas" ar "Tavo vaikas"? Koks, jūsų nuomone, naudingesnis, įdomenis ir pan.? Gal dar yra kažkoks (lietuvių kalba), kuris yra įdomus ir naudingas? Mėgstu žurnalus, todėl šiuo metu man čia aktualus klausimas ax.gif Prašau padėti apsispręsti smile.gif Esu tik ketvirtas mėnuo nėščia, taigi esu "žalia" ir naudingos informacijos man dar ilgai reikės smile.gif
Ačiū už atsakymus.
Atsakyti
Siaip, visose vieno menesio zuraluose kazkodel rasoma beveik tas pats. Bet man labiau patiko tas, kuris ipakuotas i maisiuka ir yra su priedais biggrin.gif Tik neprisimenu, kuris tiksliai ten buvo ar Mamos zurnalas, ar Tavo vaikas
Atsakyti
"Tavo vaikas" smile.gif vakar parduotuvej ciupinejau smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri nors skaitote žurnalą MOTERIS ir esat surinkusi visus ar beveik visus 2010 m numerius?? Gal galėtumėt juos padovanoti ar parduoti ? smile.gif
Atsakyti
Tavo vaikas arba Mamos zurnalas hihihi.gif o siaip Zmones arba Cosmopilitan - nors situ neperku, paskaitau,jei i rankas papuola nusipirkus sesei arba mamai biggrin.gif
Atsakyti
Cosmo mano manymu stipriai issiseme ax.gif arba kiti dalykai eme dominti nes mano pats paciausias "Iliustruotas mokslas" wub.gif jis daug lengvesnis uz nacional geographics
Atsakyti
Seniau kol buvo leidziamas lux zurnalas, o dabar perku psichologija tau.
Atsakyti
QUOTE(lauryte007 @ 2007 11 04, 21:25)
mano megstamiausias zunalas panele, perku nuo pirmuju numeriu thumbup.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 26, 21:49)
"Panelė" ir "Cosmopolitan"
kartais pavartau įvairius savaitraščius, kitokius žurnalus, tačiau "Panelė" man pats pačiausias, o "Cosmopolitan" antroj vietoj  smile.gif

QUOTE(lagita @ 2009 11 27, 13:42)
drinks_cheers.gif  aš "PANELĘ" perku jau gal 10m o 3m kaip prenumeruoju, ir "COSMOPOLITAN" vis nusiperku  4u.gif  ax.gif

mirksiukas.gif

Zmones, tai man pletkai kazkokie smile.gif
Atsakyti
Perku Žmones, Cosmopolitan ir neseniai atradau Laima. smile.gif
Visuose randu tai ko man reikia, nėra kad viską skaityčiau ir viskas juose tenkintų. Tiesiog patinka įvairūs interviu su žinomais žmonėmis, mados naujovės, receptai. smile.gif

Atsakyti