Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausias žurnalas.

cosmopolitan thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Editą ir Mažylį thumbup.gif
Atsakyti
Moters savaitė. Perskaitau per valandikę net nepirkdama kokioj nors parduotuvėj, toks lengvas pletkinimas ten, bet smalsumas visada atveda prie to žurnalo lentynoje.
Atsakyti
Vieną mėnesį vieną nusiperku, kitą mėnesį kitą, bet "Panelę" visada.
Atsakyti
na nusipirkau Fitnesas žurnaliuką mirksiukas.gif nu tikrai patiko bent jau pirmas numeris thumbup.gif
Atsakyti
O kaip "Nuo...iki..." naujasis žurnalas? gal kuri jau vartėt? ax.gif
Atsakyti
Aš skaitau, net užsisakius esu, kad nereikėtų eit pirkt ir kad jau ryte kavutę gerdama galėčiau skaityt ŽMONĖS tongue.gif Ir apie Lietuvos, ir apie užsienio įžymybes rašo. Ir nuotraukikių daug thumbup.gif .Man tai pats geriausias žurnalas. O vakar sklaidžiau Nuo iki žurnalą. Dar galvojau užsisakyt, bet ne... Tokio tipo Laima ar Moteris. Daug reklamų, madų schmoll.gif
Atsakyti
Ketvirtadieniais ryte turi butinai buti ZMONES thumbup.gif ,penktadieni KLUBA nusiperku thumbup.gif .Labai nusivyliau STILIUM verysad.gif .
Atsakyti
O AŠ JOKIO ŽURNALO NELAUKIU, NES VISI NIEKO VERTI - KAŽKOKS PAVEIKSLIUKŲ ALBUMAS IR TIEK.... KARATI JAU SENESNIUS NUMERIUS NUSIPERKU KUR PO 1 LT. PARDUODA...
Atsakyti
Moteriškais žurnalais nusivyliau. Karts nuo karto dar kažkurį nusiperku, bet paskui vėl pusmečiui dingsta toks noras. Perku kiekvieną "Veidą".
Atsakyti
Reguliariai (kiekviena sav.) tai perku tik Zmones, kartais Panale tongue.gif Anksciau pirkdavau cosmo, bet darbar kazkaip nebeidomu pasidare schmoll.gif
Atsakyti
"Panelė" ir "Žmonės" thumbup.gif
Atsakyti