Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausias žurnalas.

QUOTE(slyva @ 2005 11 13, 09:57)
Noreciau skaityti ir as Panele, bet bliamba moketi 5lt man gaila - juk perskaitau viska per diena! ax.gif

o ka kitus zurnalus ilgiau skaitai? kaip laukiu kada pas mus zurnalai butu tokio storio kaip uzsieni....
Atsakyti
žmonės ir FHM thumbup.gif
Atsakyti
Labjausiai man patinka IEVA thumbup.gif thumbup.gif Ją perku kiekvieną mėnesį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2005 11 22, 17:49)
kaip laukiu kada pas mus zurnalai butu tokio storio kaip uzsieni....

Kad būtų 80% reklamos? rolleyes.gif
Na, pvz. žurnalas Laima tikrai yra storas, va šiandien kaip tik nusipirkau naujausią, tai net 260 psl. ax.gif Čia ką - dar mažai? rolleyes.gif
Atsakyti
Dazniausiai perku Cosmo ir Zmones, kazkaip labaiausiai jie man patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 11 23, 15:45)
Kad būtų 80% reklamos?  rolleyes.gif 
Na, pvz. žurnalas Laima tikrai yra storas, va šiandien kaip tik nusipirkau naujausią, tai net 260 psl.  ax.gif  Čia ką - dar mažai? rolleyes.gif

nu tai kas kad reklama. ir plonam tiek pat procentu reklamos.
Atsakyti
cosmopolitan - patinka atsipalaidavimui paskaitinėt ir pavartyt gražu. Dar patinka, kad ten būna drabužiai, kosmetika, naujovės - nurodyta kaina ir kur ką įsigyti galima. O jei kokių kvepaliukų įdeda tai išvis thumbup.gif .
Atsakyti
Dazniausiai perku JI, nes pigiausias , kartais zmones, mini Laima, Laima... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamula @ 2005 11 24, 14:18)
Dazniausiai perku JI, nes pigiausias , kartais zmones, mini Laima, Laima... wink.gif

aš irgi JI pirkdavau paskui pastebėjau kad temos kartojas
Atsakyti
Visada perku "Panelė" ir "Cosmopolitan"- tik šitą gal labiau perku iš įpročio jau, nes kuo toliau, tuo labiau ten nebėra ką skaityti.. ax.gif patinka "Žmonės" thumbup.gif
Atsakyti
snd nusipirkau nauja cosmo, manjis pats paciausias!!! wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Perku "Žmones" pliatkams skaityti biggrin.gif +TV programa bei kryžioažodis priedas
smile.gif
Atsakyti