Įkraunama...
Įkraunama...

MADAME serijos knygos

Mergicos, gal kas skaitėt Jenny Colgan "Ar prisimeni pirmąjį kartą?". Galvoju, pradėt ar negaišt? g.gif
Atsakyti
man "laisva"is tu kurias skaiciau .t.y arbuzo,AR moki islaikyti paslapti,gera lovoje,Vaikinas nuo gretimo kapo-patiko maziausiai
Atsakyti
QUOTE(jurgetc @ 2006 06 29, 21:24)
man "laisva"is tu kurias skaiciau .t.y arbuzo,AR moki islaikyti paslapti,gera lovoje,Vaikinas nuo gretimo kapo-patiko maziausiai

N,va-šiandien buvo bibliotekoj "LAISVA" ir "VAIKINAS NUO GRETIMO KAPO".Tai pasirinkau LAISVĄ verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 06 29, 21:23)
Mergicos, gal kas skaitėt Jenny Colgan "Ar prisimeni pirmąjį kartą?". Galvoju, pradėt ar negaišt? g.gif

nu as sitos neprisikirciau prie labai patikusiu 4u.gif nes man nepatinka kai "is fantastikos srities" biski buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2006 06 29, 22:00)
N,va-šiandien buvo bibliotekoj "LAISVA" ir "VAIKINAS NUO GRETIMO KAPO".Tai pasirinkau LAISVĄ verysad.gif

o gal tau patiks,juk kiekvieno skonis skirtingas mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgetc @ 2006 06 30, 09:00)
o gal tau patiks,juk kiekvieno skonis skirtingas mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Tikiuos smile.gif Bet supratau,kad pirmoji mano perskaityta madamių knyga ir buvo pati įdomiausia."Ar moki išlaikyt paslaptį" thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 06 29, 20:23)
Man ji patiko. Fantastinis elementas - buvęs nebuvęs, bet kažką užkabino (gal šiokią tokią nostalgiją savai paauglystei).

BejA, jeigu įdomu palyginimui:
„Vaikinas nuo gretimo kapo“ patiko. Humoru ir netradicine pabaiga.
„Visos Italijos dulkės“ - šlamštas.
„Gera lovoje“ - patiko. Ypač paskutinis skyrius.
„Arbūzas“ - galima ir neskaityti.
„Ir velnias dėvi Pradą“ - iš pradžių ketinau mesti šalin, bet nesigailiu pabaigusi.
„Ar moki išlaikyti paslaptį?“, „Savaitgalis Paryžiuje“, „Mano kaimynas“ - greitai susiskaitantys šlamšteliai. Banalūs ir nuspėjami turiniu. Pirmoji juokinga. Brigitos Džouns įvairios variacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safarikids: 30 birželio 2006 - 19:24
QUOTE(safarikids @ 2006 06 30, 20:15)
Man ji patiko. Fantastinis elementas - buvęs nebuvęs, bet kažką užkabino (gal šiokią tokią nostalgiją savai paauglystei).

BejA, jeigu įdomu palyginimui:
„Vaikinas nuo gretimo kapo“ patiko. Humoru ir netradicine pabaiga.
„Visos Italijos dulkės“ - šlamštas.
„Gera lovoje“ - patiko. Ypač paskutinis skyrius.
„Arbūzas“ - galima ir neskaityti.
„Ir velnias dėvi Pradą“ - iš pradžių ketinau mesti šalin, bet nesigailiu pabaigusi.
„Ar moki išlaikyti paslaptį?“, „Savaitgalis Paryžiuje“, „Mano kaimynas“ - greitai susiskaitantys šlamšteliai. Banalūs ir nuspėjami turiniu. Pirmoji juokinga. Brigitos Džouns įvairios variacijos.

Mano ispudziai ax.gif
Gera lovoje - patiko
Arbuzas - labai patiko (bet skaiciau angliskai ir kaip tik tuo momentu, kai mano geriausia drauge vyras paliko nescia). Sita autore mano pati mylimiausia, beveik viska jos esu perskaiciusi. Kiekvienoje knygoje salia lengvo skaitalo gvildenama kokia nors problema - sitoje paliktos pagimdziuios moters drama, kitose priklausomybe, abortai/persileidimai, vezys ir pan. Negaliu islikti nesaliska wub.gif
Ar moki islaikyti paslapti - patiko (labai lengva kaip paziuretum koki romantini filmuka)
Ir velnias devi Prada - normaliai (biski persudyta), uzsiskaiciau prie juros, dabar petys lupasi.
Pusnuoges - pasigedau romantikos, bet normaliai, pavadinimo pasirinkimas man neaiskus, kaip Ir velnias devi Prada. doh.gif

Kadangi nematytu romantisku filmu mazai rodo, tai as skaitau knygas, dazniausiai angliskai, chick litas kaip tik atsipalaidavimui vakarais ar prie juros.

Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2006 07 01, 21:15)
Pusnuoges - pasigedau romantikos, bet normaliai, pavadinimo pasirinkimas man neaiskus, kaip Ir velnias devi Prada. doh.gif

O kas "Ir velnias dėvi Prada" pavadinime neaišku? g.gif
Originale nėra žodelio "ir", angliškai knyga vadinasi "Devil wears Prada".
Velnias, žinoma, žurnalo redaktorė, pagrindinės herojės bosė. O kodėl 'dėvi Prada' irgi aišku - gi aprašomas madų pasaulis mirksiukas.gif
Aš tai laukiu filmo premjeros, ypač todėl, kad bosę Mirandą vaidins Meryl Streep thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2006 07 02, 00:49)

Aš tai laukiu filmo premjeros, ypač todėl, kad bosę Mirandą vaidins Meryl Streep thumbup.gif

Dėkui už informaciją. Nors Madame ir panašių serijų knygų neskaitau ir jų atžvilgiu esu labai skeptiškai nusiteikusi, bet šią ekranizaciją vien dėl Streep kokiais nors būdais pasižiūrėsiu. smile.gif Streep yra Streep thumbup.gif
Atsakyti
Žinutė apie ekranizaciją labai sudomino, tad panaršiau internete ir radau lietuviškos informacijos apie filmą "Ir velnias dėvi Prada" Lietuvoje jo premjera 2006 11 03
Išsamiau čia:

http://66.249.93.104...lt&ct=clnk&cd=8

Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2006 07 02, 00:49)
O kas "Ir velnias dėvi Prada" pavadinime neaišku? g.gif
Originale nėra žodelio "ir", angliškai knyga vadinasi "Devil wears Prada".
Velnias, žinoma, žurnalo redaktorė, pagrindinės herojės bosė. O kodėl 'dėvi Prada' irgi aišku - gi aprašomas madų pasaulis mirksiukas.gif

Todel kad niekur nerase, kad ji devi Prada. O apie Andreja rase, kad ji, pirma karta pasirinkusi/nusprendusi nesioti firminius drabuzelius, apsivilko viska is Prados ir juoda.

Gal bus idomu... Dabar Amerikej vyksta didziule kampanija, parduodamos knygos pagal filma, Prada parduoda kvepalu rinkinius pavadintus Devil Wears Prada, o dabar galima nusipirkti Dior kosmetikos rinkiniu, kurie pavadinti "Angel Wears Dior" lotuliukas.gif
Atsakyti