Įkraunama...
Įkraunama...

MADAME serijos knygos

QUOTE(dėja @ 2006 07 24, 18:21)
Jei jau rašo ir pavadinimus,tai manau labai greitai bus.

Tikiuosi iki rugsėjo išleis,tai pasinaudosiu ALMOS LITTEROS 30proc. nuolaida  ax.gif

Kaip fainiai thumbup.gif
Bus ka paskaityt rolleyes.gif
As jau tu knygu laikiu doh.gif
Atsakyti
Nonna, jei patiko "Ar moki išlaikyti paslaptį?", tai būtinai perskaityk (jei dar neskaitei) "Nepaprasta namų šeimininkė", tos pačios rašytojos, Sophie Kinsella thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2006 07 25, 12:57)
Nonna, jei patiko "Ar moki išlaikyti paslaptį?", tai būtinai perskaityk (jei dar neskaitei) "Nepaprasta namų šeimininkė", tos pačios rašytojos, Sophie Kinsella thumbup.gif

As visas visas skaicius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2006 07 25, 10:57)

Čia kartais ne capuccino serijos knyga g.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2006 07 25, 22:49)

Šita? Taip, išleista Capuccino serijoje. Gali žvilgtelti čia:
http://www.knyguklub...eimininke/17810
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2006 07 25, 22:49)

Taip, bet kiek suprantu, "Alma Littera" Madame serijos jau nebeleidžia, pradėjo "Capuccino" seriją, kurioje leidžia tokio pačio stiliaus knygas (chick lit).
Nes, pvz, laukiau "Ir kaip ji viską suspėja", kurią jau nuo pat pirmųjų Madame serijos knygų anonsavo viršeliuose, o dabar ji išleista "Capuccino" serijoje.
Tik tiek, kad formatas nepatogesnis, ir beveik 10Lt knygas pabrangino doh.gif Ranka nekyla mokėti 30Lt už tokią vienkartinę laisvalaikio lektūrą doh.gif
Atsakyti
Tai kad leidžia "Madame" seriją. Neseniai išėjo dar viena šios serijos knyga "P.S. Aš tave myliu" smile.gif Įdomu kaip ši knyga, nes kai kurios šios serijos knygos - visiškas niekalas, tai ir 20 Lt gaila leisti už tokią lektūrą smile.gif Geriau jau tada leistų minkštais viršeliais ir 10 Lt kaina būtų realesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 27 liepos 2006 - 10:35
QUOTE(Helianta @ 2006 07 27, 09:58)
Taip, bet kiek suprantu, "Alma Littera" Madame serijos jau nebeleidžia, pradėjo "Capuccino" seriją, kurioje leidžia tokio pačio stiliaus knygas (chick lit).
Nes, pvz, laukiau "Ir kaip ji viską suspėja", kurią jau nuo pat pirmųjų Madame serijos knygų anonsavo viršeliuose, o dabar ji išleista "Capuccino" serijoje.
Tik tiek, kad formatas nepatogesnis, ir beveik 10Lt knygas pabrangino doh.gif Ranka nekyla mokėti 30Lt už tokią vienkartinę laisvalaikio lektūrą doh.gif

Leidžia ir dar naujų greitai bus,o "Ir kaip ji viską suspėja", tikriausia klaida įsivėlusi.
Papildyta:
QUOTE(alter ego @ 2006 07 27, 10:32)
Tai kad leidžia "Madame" seriją. Neseniai išėjo dar viena šios serijos knyga "P.S. Aš tave myliu" smile.gif Įdomu kaip ši knyga, nes kai kurios šios serijos knygos - visiškas niekalas, tai ir 20 Lt gaila leisti už tokią lektūrą smile.gif Geriau jau tada leistų minkštais viršeliais ir 10 Lt kaina būtų realesnė.

O "P.S. Aš tave myliu",kainuoja ne 20lt,o 29.90lt cool.gif tikriausia pirma knyga tiek kainuoja,na bet ji stora biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien bibliotekininkė ištraukė iš po stalo "MANO KAIMYNAS" smile.gif Ar skaitėt kas? 4u.gif Labai įdomus atrodo parašymo stilius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2006 07 28, 19:31)
Šiandien bibliotekininkė ištraukė iš po stalo "MANO KAIMYNAS" smile.gif  Ar skaitėt kas? 4u.gif  Labai įdomus atrodo parašymo stilius g.gif

Man patiko ax.gif
Ypac stilius rolleyes.gif e-mail'ai rolleyes.gif Idomu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 07 28, 18:50)
Man patiko  ax.gif
Ypac stilius  rolleyes.gif e-mail'ai  rolleyes.gif Idomu  rolleyes.gif

Nudžiuginai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2006 07 28, 18:31)
Šiandien bibliotekininkė ištraukė iš po stalo "MANO KAIMYNAS" smile.gif  Ar skaitėt kas? 4u.gif  Labai įdomus atrodo parašymo stilius g.gif

Kokioj čia bibliotekoj taip iš po stalo ištraukia? g.gif blink.gif
Atsakyti