Įkraunama...
Įkraunama...

MADAME serijos knygos

Aš sutikčiau pasikeist šios serijos knygomis su kitomis merginomis blush2.gif Nereiktų pirkti, o perskaitę - atsigrąžinsim mirksiukas.gif Kas norėtų?
Atsakyti
As jau perskaiciau "P.S. As tave myliu" ax.gif
Liudna knyga man pasirode verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 07 30, 15:13)
As jau perskaiciau "P.S. As tave myliu"  ax.gif
Liudna knyga man pasirode  verysad.gif

as kai perskaiciau ant nugareles aprasyma, tai rigi pagalvojau kad nebloga knyga, bet labai liudna...mirsta artimas zmogus...tai kazkaip pagalvojau, kad ai...gal kita karta mirksiukas.gif dbar kazkaip ne tokios nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zole @ 2006 07 30, 16:40)
as kai perskaiciau ant nugareles aprasyma, tai rigi pagalvojau kad nebloga knyga, bet labai liudna...mirsta artimas zmogus...tai kazkaip pagalvojau, kad ai...gal kita karta mirksiukas.gif dbar kazkaip ne tokios nuotaikos 4u.gif

As paskiriau 4 naktis ir perskaiciau ax.gif
Patinka man skaityt 4u.gif
Atsakyti
Knyga "Žaidimas su ugnimi" iš pradžių sakiau, kad neįdomi, bet kartu intriguojanti iš tikrųjų, o pabaiga išvis labai netikėta. Šiaip nebuvo iš tų knygų, kurios "užveda", bet nesigailiu perskaičius smile.gif
Atsakyti
Kolkas MADAME serijos knygų neskaičiau, bet pasiskaičius jūsų galima sakyti, kad reiktų ir man prisijungti.
Gal galėtum patarti nuo kurios pradėti, kuri jūsų nuomone yra iš šios serijos įdomiausia? g.gif
Atsakyti
Mano įspūdžiai:

Mano gyvenimas lėkštėje - pirmoji perskaityta knyga, man patiko, patinka man tos anglės, nesunkus skaitalas, nors kai kam ir atrodo užtemptas, dėl jo susidomėjau ir kitomi knygomis smile.gif

Ir velnias dėvi Pradą - na ši knyga patiko mažiausiai...taip viskas užtempta, galiausiai skaičiau jau praleisdama teksto gabalus doh.gif

Laisva - labai lengvutė, ją perskaityti - kaip suvalgyti pakėlį saulėgrąžų, greitai ir neskausmingai, tik kad giliau neišlieka smile.gif

Vaikinas nuo gretimo kapo - patiko jumoras ir tikrai įdomi pabaiga, leidžianti skaitytojui dėliotis mintyse galimus variantus smile.gif

dabar ėmiausi "Gera lovoje"...pirmosios eilutės visai patiko, nors man tema ir neaktuali, bet įdomu pažvelgt į pasaulį kito žmogaus akimis smile.gif

Atsakyti
Ish to, ka esu skaichius, patiko Ir velnias devi Prada (pirma skaityta), Gera lovoje, Naujaruses dienorashtis (nors daug kam ji shiaip sau, man tai rusishkas jumoras thumbup.gif ) ir paskutine skaityta Mano gyvenimas lekshteje. Shita ishvis tokia lengva, labai greitai perskaichiau, o be to toks jausmas buvo, kad apie savo pachios gyvenima vietomis skaitau, nu zodziu man labiausiai patikusi ish visu skaitytu.
O vat Vaikinas nuo gretimo kapo kazkaip letai skaitesi, vos ne ish pareigos, kad jau pradejau, tai reikia ir pabaigt, perskaichiau. Dar skaichiau Arbuza, tai irgi nieko, bet ne pati idomiausia.

Dabar savo eiles Laisva laukia ax.gif
Atsakyti
Laisva,man patiko ir labai greitai ir lengvai skaitosi thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū mergytės, kai baigsiu dabar turimas knygeles skiatyti reikės ir man kažką iš Madam serijos pasižiūrėti.
Patarimų tikrai gavau, taigi ką nors iš tų išvardintų išsirinksiu.
Atsakyti
As tai skaiciau 3.
Ir velnias devi Prada. na, visai nieko.
Ar moki islaikyt paslapti. Super skaitaliukas.
Pusnuoges. Feeeeee
Atsakyti
O man "Laisva" nepatiko schmoll.gif Nė neprisimenu ką ten rašė doh.gif verysad.gif
Atsakyti