Įkraunama...
Įkraunama...

MADAME serijos knygos

QUOTE(Will @ 2006 08 22, 21:00)
O man "Laisva" nepatiko  schmoll.gif  Nė neprisimenu ką ten rašė  doh.gif  verysad.gif

Čia ir pasirodo tai, kad kiekvienas turi savo nuomonę, vienat ta knyga labai patinka, kitam gal tik šiaip sau, o trečiam žiūrėk visai feeeee.

na bet taip aju yra. Kiekvienas turim savo skonį.
Atsakyti
man "laisva" taipogi buvo pati neidomiausia(is tu kurias skaiciau) mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif Pati geriausia šios serijos knyga - "Ar moki išlaikyti paslaptį" thumbup.gif Ištisai kikenau ją skaitydama, o visos, kurioms rekomendavau ją perskaityti, taip pat nenusivylė
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 08 23, 00:40)
Čia ir pasirodo tai, kad kiekvienas turi savo nuomonę, vienat ta knyga labai patinka, kitam gal tik šiaip sau, o trečiam žiūrėk visai feeeee.

na bet taip aju yra. Kiekvienas turim savo skonį.

tai tas pats su Naujaruses dienorashchiu: daug kam gi nepatiko, o man thumbup.gif lotuliukas.gif kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Butu neidomu, jei visu skonis butu vienodas mirksiukas.gif

Nepaisant teigiamu ir neigiamu nuomoniu, vistiek pati perskaitysiu Laisva ir turesiu savo nuomone
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 08 23, 08:56)
thumbup.gif Pati geriausia šios serijos knyga - "Ar moki išlaikyti paslaptį"  thumbup.gif  Ištisai kikenau ją skaitydama, o visos, kurioms rekomendavau ją perskaityti, taip pat nenusivylė

Man taip pat patiko "Ar moki islaikyti paslapti" biggrin.gif dar "As ne blogesne" patiko, daug idomiau negu filmas. O perskaiciau tai visas Madam serijos knygutes ax.gif
Atsakyti
Perskaičiau gal 10 knygų šios serijos,labiausiai nepatiko lietuvių autorės "Visos Italijos dulkės" schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 08 23, 08:56)
thumbup.gif Pati geriausia šios serijos knyga - "Ar moki išlaikyti paslaptį"  thumbup.gif  Ištisai kikenau ją skaitydama, o visos, kurioms rekomendavau ją perskaityti, taip pat nenusivylė

drinks_cheers.gif vyras vis keistai žvilgčiojo mano krizenimą išgirdęs biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dėja @ 2006 08 24, 22:12)
Perskaičiau gal 10 knygų šios serijos,labiausiai nepatiko lietuvių autorės "Visos Italijos dulkės" schmoll.gif

aga, ją vienintelę nusipirkau ir vis dar jaučiuosi išmetusi pinigus į balą verysad.gif
o daugiau šitos serijos ir neskaičiusi nieko.
Atsakyti
As irgi paemiau "visos italijos dulkes" ir jau po keliasdesim psl. padejau i sali. Labai nepatiko schmoll.gif O labiausiai patiko IR VELNIAS DEVI PRADA wub.gif . Ismilejau sita knyga thumbup.gif . Jai neprilygsta nei "Ar moki islaikyti paslapti", nei "Zaidimas su ugnimi" smile.gif
Atsakyti
Man labai patinka sios serijos knygos. Visai neseniai baigau skaityti naujausia - "PS.: As tave myliu" Super knygele wub.gif
Atsakyti
Esu skaiciusi LAISVA, IR VELNIAS DEVI PRADA ir AUKSTAS LYGIS smile.gif Pastaroji gan kvaila...
Atsakyti
QUOTE(_Kamilytė_ @ 2006 08 25, 21:38)
O labiausiai patiko IR VELNIAS  DEVI PRADA  wub.gif . Ismilejau sita knyga  thumbup.gif . Jai neprilygsta  nei "Ar moki islaikyti paslapti", nei "Zaidimas su ugnimi"  smile.gif

Tai norėčiau ją perskaityt bigsmile.gif Nes kol kas man"Ar moki išlaikyti paslaptį" buvo pati geriausia thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi stengiuosi perskaityt visas šios serijos knygas, ir kiekviena man yra kažkuo idomi mirksiukas.gif
Atsakyti