Įkraunama...
Įkraunama...

MADAME serijos knygos

Niekas nebeskaito šios serijos knygų? unsure.gif
Aš dar kelias pakomentuosiu ax.gif
"Žydrasis stebuklas" - nepatiko schmoll.gif Autorė ta pati, kaip ir knygos "Laisva", kuri man irgi nepatiko schmoll.gif
"Pinavija" - labai smagi knygelė thumbup.gif Perskaičiau per dieną tongue.gif
"Savaitgalis Paryžiuje" - nebloga laisvalaikiu, tačiau labai smarkiai nesudomina ir neįtraukia unsure.gif
"Aš ne blogesnė"- thumbup.gif knyga
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 06 02, 20:12)
Niekas nebeskaito šios serijos knygų?  unsure.gif

tai kad nauju neisleidzia unsure.gif ir ner ka skaityt, nes visos jau seniausiai perskaitytos blush2.gif
Atsakyti
Perskaichiau savaitgali "Laisva". Visai nieko, parashyta labai lengvu stilium, bet buvo ir geresniu ish Madame serijos biggrin.gif
Atsakyti
Skaičiau "Vestuvių diena", tikėjausi kad bus blogiau, ale buvo gerai, smagi knygiūkštė bigsmile.gif

Anonsuose mačiau žada šios serijos išleist "Eksžmonų klubas" ir tos autorės "Vaikinas nuo gretimo kapo" tęsinį.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 06 07, 11:56)
Skaičiau "Vestuvių diena", tikėjausi kad bus blogiau, ale buvo gerai, smagi knygiūkštė  bigsmile.gif

Anonsuose mačiau žada šios serijos išleist "Eksžmonų klubas" ir tos autorės "Vaikinas nuo gretimo kapo" tęsinį.

Na, "vaikinas nuo gretimo kapo" ne itin man...keista kažkokia man ta knyga. "Verta būti garsiam " - stora, bet nuobodoka..bent jau man. Dabar skaitau "Miegančiąją gražuolę" kol kas įdomu:). Visos kitos.... g.gif pastebėjau, kad kaip tik vokietė autorė taip ir pravalas... doh.gif Gal čia tik man nepatinka vokiečių stilius blink.gif o daugiau jeigu neišleis tai nebeliks ką skaityti...ne veltui perėjau prie angliškų S. Kinsellos ( "Ar moki saugoti paslaptį", "nepaprasta namų šeimininkė" autorės) knygų. Nes mūsiškiai ėmė nuo serijos (ten tokia serija knygų apie parduotuvių maniakę jos parašyta) vidurio verst, ką aš žinau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 06 07, 11:16)
Na, "vaikinas nuo gretimo kapo" ne itin man...keista kažkokia man ta knyga. "Verta būti garsiam " - stora, bet nuobodoka..bent jau man. Dabar skaitau "Miegančiąją gražuolę" kol kas įdomu:). Visos kitos.... g.gif pastebėjau, kad kaip tik vokietė autorė taip ir pravalas... doh.gif Gal čia tik man nepatinka vokiečių stilius  blink.gif  o daugiau jeigu neišleis tai nebeliks ką skaityti...ne veltui perėjau prie angliškų S. Kinsellos ( "Ar moki saugoti paslaptį", "nepaprasta namų šeimininkė" autorės) knygų. Nes mūsiškiai ėmė nuo serijos (ten tokia serija knygų apie parduotuvių maniakę jos parašyta) vidurio verst, ką aš žinau... doh.gif

man ir nepatinka vokeičių stilius,nei knygos nei filmai schmoll.gif
Atsakyti
Man patinka Madamme serijos knygos. Pirma, kurią perskaičiau, buvo Arbūzas, nu žauriai faina. Dar patiko Naujarusės dienoraštis, Ar moki išlaikyti paslaptį? ir Savaitgalis paryžiuje.
Atsakyti
bet jau senokai buvo išleista kokia nauja knyga.Jau norėtusi paskaityti ax.gif
Atsakyti
Skaičiau, kai tik serija pasirodė - visas iš eilės pirkau. Bet kuo toliau, tuo jos nuobodesnės darėsi. Pirmos 6 gal įdomesnės atostogoms, o kai kurių iki šiol neperskaičiau. Po "Mano kaimynas" (irgi pirkta iš inercijos ir dar neskaityta) daugiau nė vienos nepirkau. A, tiesa, "Mamų mafija" dar pirkau, bet irgi nusivyliau. Gal atbukau nuo tokios lektūros g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 13 birželio 2007 - 15:15
QUOTE(jbs @ 2007 06 13, 16:15)
Skaičiau, kai tik serija pasirodė - visas iš eilės pirkau. Bet kuo toliau, tuo jos nuobodesnės darėsi. Pirmos 6 gal įdomesnės atostogoms, o kai kurių iki šiol neperskaičiau. Po "Mano kaimynas" (irgi pirkta iš inercijos ir dar neskaityta) daugiau nė vienos nepirkau. A, tiesa, "Mamų mafija" dar pirkau, bet irgi nusivyliau. Gal atbukau nuo tokios lektūros  g.gif

"Mano kaimynas" tai man viena iš linksmiausių biggrin.gif
Atsakyti
Oj, aš tai neįpirkčiau, be to, nevertos jos tokios kainos. Bibliotekoj pasiimi vieną kitą ir mokėt nereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2007 06 15, 11:27)
Oj, aš tai neįpirkčiau, be to, nevertos jos tokios kainos. Bibliotekoj pasiimi vieną kitą ir mokėt nereikia  thumbup.gif

hm, o kokioj bibliotekoj jų laisvų būna?? Aš tai kažkaip neužtaikau smile.gif
Atsakyti