Įkraunama...
Įkraunama...

MADAME serijos knygos

QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 06 15, 11:32)
hm, o kokioj bibliotekoj jų laisvų būna?? Aš tai kažkaip neužtaikau smile.gif

Aš tai prie Vitebsko einu į biblioteką. Na, man ištraukia kokias turi, nes mama netoli anksčiau dirbdavo, tai šiek tiek ryšiai galima sakyti blush2.gif Bet ištrauktų manau ir kitiems, tik reikia paprašyti, jų nededa į lentynas.
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 06 07, 11:16)
"Verta būti garsiam " - stora, bet nuobodoka..bent jau man.

o jau vertimas doh.gif sutaisyti kokteilį, atlikti seksą, vienur Ralfas Laurenas, kitur Ralfas Lorenas, vieni laikraščių pavadinimai verčiami, kiti ne, Viktorijos Paslapčių apatiniai hihihi.gif, ponas Bigas (Mr. Big), bet Whitesnake ir t.t. ir pan.

sunervijo toks vertimas, jokio redagavimo gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 06 17, 21:41)
o jau vertimas  doh.gif sutaisyti kokteilį, atlikti seksą, vienur Ralfas Laurenas, kitur Ralfas Lorenas, vieni laikraščių pavadinimai verčiami, kiti ne, Viktorijos Paslapčių apatiniai  hihihi.gif, ponas Bigas (Mr. Big), bet Whitesnake ir t.t. ir pan.
sunervijo toks vertimas, jokio redagavimo  gun_bandana.gif

drinks_cheers.gif
Apies Viktorijos Paslaptis (hihihi.gif) skaičiau jau ne vienoje knygoje doh.gif Iš pradžių net nesupratau kas čia per nesąmonė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nesenai perskaičiau "Visos Italijos dulkės" - nors labai abejodama pradėjau skaityti (dauguma atsiliepimų blogi unsure.gif ), bet knyga visai patiko thumbup.gif Stilius kiek kitoks, bet bendras įspūdis geras bigsmile.gif
Atsakyti
Skaitau knygą "Žydrasis stebuklas". Nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
Aš šį vakarą baigiau skaityt "Aukštas lygis".Tai irgi be ryšio rolleyes.gif
Labiausiai iki šiol patiko" Ar moki išlaikyti paslaptį?"
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2007 06 17, 22:21)
Labiausiai iki šiol patiko" Ar moki išlaikyti paslaptį?"

nebloga bigsmile.gif man dar mamų mafija labai patiko
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 06 18, 08:44)
man dar mamų mafija labai patiko

Ir mano planuose dar perskaityt "Mamų mafija","Vestuvių dieną "ir iš Capucino-"Kaip ji viską suspėja".
"Nepaprasta namų šeimininkė" iš Capucino,tai thumbup.gif thumbup.gif buvo.
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2007 06 18, 10:59)
Ir mano planuose dar perskaityt "Mamų mafija","Vestuvių dieną "ir iš Capucino-"Kaip ji viską suspėja".
"Nepaprasta namų šeimininkė" iš Capucino,tai  thumbup.gif  thumbup.gif buvo.

kaip ji viską suspėja man labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 06 18, 13:02)
kaip ji viską suspėja man labai patiko  bigsmile.gif

Tai va wub.gif Bet kaip pataikyt bibliotekoj g.gif Nes pirkt tai nenoriu.
Madame knygų jau pastoviai būna 2-3,galima net pasirinkt.Matyt visi prisiskaitė smile.gif
Atsakyti
Perskaičiau Miegančiąją gražuolę - nu visai nieko smile.gif Bet man turbūt labiausiai patiko Ar moki saugoti paslaptį ir Nepaprasta namų šeimininkė. Ir išvis S. Kinsella thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2007 06 17, 22:21)

Ten, kur apie tai, kad tapio nekilnojamo turto agente?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2007 06 19, 16:14)
Ten, kur apie tai, kad tapio nekilnojamo turto agente?

Aha,šita smile.gif
Tas turinys toks išblaškyta,paviršutiniškas.Ir šiaip pasibaisėjau Amerika,kaip ten viskas visiems dzin.Nukrenta žmogus su visa vonia iš antro aukšto,tai nieks beveik dėmesio nekreipia biggrin.gif
Atsakyti