Įkraunama...
Įkraunama...

MADAME serijos knygos

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 06 17, 20:41)
Viktorijos Paslapčių apatiniai  hihihi.gif, ponas Bigas (Mr. Big), bet Whitesnake ir t.t. ir pan.

Prasijuokiau. Ne iš „Madam“, bet... Joanne Harris „Gervuogių vynas“ – lyg ir rimta knyga... na, nuteikė mane rimtai... ir skaitau: personažas klausosi Liesosios Lizės Berniukai grįžta į miestą lotuliukas.gif
Ujojujujujjuj... ir toks noras užėjo pasiklausyt „Thin Lizzy“, gal kaip kompensaciją jiems biggrin.gif
Įsivaizduoju kokioj dramatiškoj knygoj skaitančią, kaip „Vabuolai“ atlieka dainą „Laba diena, žyde“ cool.gif
Atsakyti
Skaičiau kelias šios serijos knygas, ne visos patiko. Dabar turiu "Gera lovoje", aprašymas nieko.
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2007 06 20, 08:36)
Skaičiau kelias šios serijos knygas, ne visos patiko. Dabar turiu "Gera lovoje", aprašymas nieko.

Šita įdomi thumbup.gif
Atsakyti
man drauge buvo viena kart paskolinusi "ar moki islaikyti paslapti?" - nerealiai patiko thumbup.gif
iki 4ryto skaitinejau, juokiausi iki asaru, zliumbiau irgi upeliais smile.gif)
Atsakyti
Šiandien perskaičiau "P.S. Aš tave myliu". Ir juoko buvo ,ir ašara nukapsėjo 4u.gif ,bet knyga thumbup.gif Dar patiko "Arbūzas", "Ir velnias dėvi Prada".
Atsakyti
man sita serija thumbup.gif laaabai patiko "Mamu mafija", laukiu tesinio thumbup.gif neseniai baigiau skaityti "Verta buti garsiam" si irgi labai patiko thumbup.gif "miegancioji grazuolé" irgi faina, nors siek tiek banaloka, bet linksmai parasyta smile.gif ruosiuosi nusipirkti dar 3 per knygu kluba, ka patartumet? jau skaiciau:
ir velnias devi prada
laisva!
aukstas lygis (si maziausiai patiko)
mamu mafija
verta buti garsiam
miegancioji grazuole
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2005 08 26, 22:11)
skaitau ir aš, perskaičiau Gera lovoje (išspaudė ašarą  tongue.gif  ) , Blogos mamos vadova, ir Naujarusės dienoraštį  ax.gif  paskutinė tikrai niekaliukas toks, bet tokia kvailai juokinga  biggrin.gif

Blogos mamos vadovas tikrai is MADAME serijos? nerandu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(zole @ 2005 08 26, 22:35)
Sita knyga ne MADAME serijos 4u.gif

aisku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2007 06 25, 21:19)
neseniai baigiau skaityti "Verta buti garsiam" si irgi labai patiko  thumbup.gif

Aš dabar skaitau "Ar verta būti garsiam" , tai irgi labai patinka, taip smagiai skaitosi thumbup.gif

ruosiuosi nusipirkti dar 3 per knygu kluba, ka patartumet?

Aš imčiau: "P.S. Aš tave myliu", "Ar moki išlaikyti paslaptį?" , o trečia... gal "Aš ne blogesnė" g.gif

Blogos mamos vadovas tikrai is MADAME serijos? nerandu  verysad.gif

Ne, ne iš MADAME 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 09 28, 21:42)
O ko čia mums džiaugtis? Kokia mum nauda? Va jei žmogus, nusipirkęs knygą, palaikytų kokį mėnesį lentynoj, o tada (interjerą juk reikia atnaujint) su ta knyga varytų į skyrelį „Dovanoju“ tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 06 17, 21:41)
o jau vertimas  doh.gif sutaisyti kokteilį, atlikti seksą, vienur Ralfas Laurenas, kitur Ralfas Lorenas, vieni laikraščių pavadinimai verčiami, kiti ne, Viktorijos Paslapčių apatiniai  hihihi.gif, ponas Bigas (Mr. Big), bet Whitesnake ir t.t. ir pan.
sunervijo toks vertimas, jokio redagavimo  gun_bandana.gif

ir dar kandelis busnelis (sekso ir miesto autore tapo vyru) cia manau jau vertejos neisprusimas ir redaktoriaus klaidos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2007 06 25, 21:26)
Aš dabar skaitau "Ar verta būti garsiam" , tai irgi labai patinka, taip smagiai skaitosi  thumbup.gif
Aš imčiau: "P.S. Aš tave myliu", "Ar moki išlaikyti paslaptį?" , o trečia... gal "Aš ne blogesnė"  g.gif
Ne, ne iš MADAME  4u.gif

sirta butinai pirksiu, perskaicius visa tema labai susidomejau thumbup.gif
Atsakyti
Skaitau „Parduotuvių maniakė ir sesuo“ (autorė Sophie Kinsella, parašiusi „Ar moki išlaikyti paslaptį?“). Knygą išleido „Jotema“, taigi formaliai „Madame“ serijai nepriklauso biggrin.gif . Bet skaitosi taip pat smagiai kaip ir „Ar moki išlaikyti paslaptį?“. Man ypač patinka, kad knyga nėra eilinės Pelenės istorijos variacijos. biggrin.gif

„Miegančiosios gražuolės“ labai prastas vertimas. O gal redagavimas g.gif .
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2007 06 26, 09:33)
Skaitau  „Parduotuvių maniakė ir sesuo“ (

Aš tai taip užsikabliavau smile.gif) už šios serijos kad tęsinius (yra 5 knygos jei neklystu) originalo kalba siunčiuos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 06 26, 11:07)
Aš tai taip užsikabliavau smile.gif) už šios serijos kad tęsinius (yra 5 knygos jei neklystu) originalo kalba siunčiuos. smile.gif
Gal galėtumei pasidalinti? ax.gif blush2.gif
Atsakyti