nu ash turbut busiu vienintele, kuriai visai patiko Naujaruses dienorashtis, nors dar liko apie 10 ps., tai nezinau, kokia ten pabaiga, bet visa knyga buvo labai lengva skaityti ir tikrai patiko visai neblogas autores jumoro jausmas. Na bet eilini karta galima pasakyti, kad tai skonio reikalas, o del skonio kaip zinia nesiginchyjama
Ne vienintelė-man iš šios serijos knygų tik ši viena ir patiko. Turėjau galimybę perskaityt beveik visas, bet nei vienos daugiau kaip šešis puslapius "neįveikiau".
Perskaičiau tik vieną- "Arbūzą", todėl nieko per daug apie visą seriją negaliu sakyti, bet būtent šią knygą nors ir "prarijau" per keturis vakarus prieš miegą (visai įdomu buvo.. ), dabar beveik nieko neprisimenu.. Apie ką? Kas? Kaip? Ir, apskritai, manau, daugelį šios knygos suvilioja lengvabūdiškais, ryškiais, akį traukiančiais viršeliais, o puslapiuose- nieko įspūdingo.. Lengvai persiskaito, lengvai ir pasimiršta
Iš šitos serijos perskaičiau tris "Arbūzas", "Ar moki išlaikyti paslaptį?" ir "Gera lovoje", paskutinė patiko labiausiai. Knygas mėgstu visokias nuo filosofijos iki meilės romanų, priklauso nuo nuotaikos. MADAME serija ne iš tų kurias norėčiau pasilikti arba skaityti dar kartą. Todėl jei kas nori keistis, keisčiau visas tris į tas kurių neskaičiau arba parduočiau.
NERVŲ LASTELĖS GIMSTA IR MIRŠTA, O RIEBALŲ GYVENA AMŽINAI .......
Iš šitos serijos perskaičiau tris "Arbūzas", "Ar moki išlaikyti paslaptį?" ir "Gera lovoje", paskutinė patiko labiausiai. Knygas mėgstu visokias nuo filosofijos iki meilės romanų, priklauso nuo nuotaikos. MADAME serija ne iš tų kurias norėčiau pasilikti arba skaityti dar kartą. Todėl jei kas nori keistis, keisčiau visas tris į tas kurių neskaičiau arba parduočiau.
As kaip tik dabar susikeitus su viena forumiete "ir velnias devi prada" i "ar moki islaikyt paslapti". ta paslapti perskaiciau per 3 valandas. labai patiko. bus gaila kai reikes atsikeisti knygom:)
Aš? Dvi katės + šimtai knygų + tūkstančiai atvirukų + trylikti namai
Šios knygos tikrai greit skaitosi Pirmąją sukrimtau "Arbūzas" per dvi dienas.. labai patiko, tai vis paišlaidaudavau ir vis kitas įsigijau- "Ir velnias dėvi PRADA" tikrai gana įdomu, galų gale apie šiuos laikus biški daugiau nutuokt galima, kas darosi Manhetane
po to dar buvo ar moki išlaikyt paslaptį- labai patiko. bet turbūt labiausiai- arbūzas. o kad skonio dalykas- tai tikrai.. aš pasiskolinau "Naujarusės dienoraštį" ir skaičiau per tris kartus vis.. niekaip..ir knyga nestora.. bet perskaičiau gal tik pusę ir atidaviau po ilgo laiko.. labai keista kad nepabaigiau knygos. viską suryju.. bet.. kažkas neįveikiama buvo jau nebežinau.. aš keistis kaip ir nebeturiu ką. išsiunčiau jas kaip dovanas draugėms užsienyje. vistiek nepavarytysiu daugiau.. tik niekaip negaunu vienos knygos iš Madame serijos, jos turbut dar neišleido- man būtų aktualu- "Ir kaip ji viską suspėja?" gal kas nors jau matėt kur? o gal aš labai pražiopsojau kur nors rūsy ilidusi buvau?