Įkraunama...
Įkraunama...

MADAME serijos knygos

QUOTE(Burbukas @ 2005 09 09, 09:38)
Pirkau dėl to, kad patiko knygos viršelis (gerai tiktų lentynoje)

čia pokštas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2005 09 27, 19:19)
skonio reikalas, man tai visai nieko ryte priesh darba, valgant pusrychius, ir vakare po darbo paskaitaliot, kai galva rimtesniems skaitiniams jau nebeveikia biggrin.gif
beje, temoje apie parduodamas knygas kazkas ieshko Prados, tai gali parduot mirksiukas.gif

Ne ne, tai jo, aš tik savo nuomonę išreiškiau smile.gif Man nepatiko - nereiškia, kad kitam nepatiks smile.gif Jin man kaip moteriško žurnalo straipsnis, tik ilgesnė. O kadangi žurnaluose labiausiai mėgstu paveikslėlius... laugh.gif
Einu ieškot, gal rimtai parduosiu. Chaaa prabagotėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zole @ 2005 09 26, 22:01)
O kokiam Vilniaus rajone gyveni? 4u.gif

Užupyje
QUOTE(Eos @ 2005 09 27, 17:36)
O ka turi? ax.gif  biggrin.gif

Turiu "Ir velnias dėvi Prada", "Didžioji meilė", "Naujarusės dienoraštis", "Ar moki išlaikyti paslaptį" ir dar kažkokią. Nepamenu... Dar esu skaičiusi "Arbūzas".

Nėra šitos knygos didelis meno šedevras, ale skaitant atsipalaiduoji, galvoti labai nereikia tongue.gif Kam nepatinka, skaitykit kitokias knygas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2005 09 09, 10:38)
Pirkau dėl to, kad patiko knygos viršelis (gerai tiktų lentynoje) ir buvau nutarusi susipirkti visas iš tos serijos.

QUOTE(mamagitana @ 2005 09 27, 19:30)
čia pokštas? blink.gif

Koks dar pokštas? Čia geras skonis. Kaip tu užuolaidas pasirenki? Ar kilimą? Sienų apmušalus? Gobeleną? Tai ką – knygos tau jokios reikšmės neturi, jei tu ne pagal spalvą ir formą jas renkiesi? Dar suprantu iš bibliotekos, bet jei ORIAI LENTYNOJ laikyti?

Nekreipkit dėmesio, nusišneku.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 09 27, 17:57)

Turiu tą "pradą" nelaimingą, neturiu kur dėt biggrin.gif

Taigi burbukas sakė - tai labai skoningo interjero dalis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 09 28, 09:16)
Koks dar pokštas? Čia geras skonis. Kaip tu užuolaidas pasirenki? Ar kilimą? Sienų apmušalus? Gobeleną? Tai ką – knygos tau jokios reikšmės neturi, jei tu ne pagal spalvą ir formą jas renkiesi? Dar suprantu iš bibliotekos, bet jei ORIAI LENTYNOJ laikyti?

Nekreipkit dėmesio, nusišneku.

Nea, nenusišneki - o kaip kitaip knygą rinktis? Ne pagal turinį juk. Tik pagal viršelį ir viršelio derėjimą interjere. O jeigu daug pinigų, briliantų ir ginklų turi (kuriuos reikia paslėpti), tai knygas galima rinktis pagal storį, kad patogu būtų slepiamo daikto formą puslapiuose išpjauti.
Atsakyti
Merginos, geriau pasidziaugtumet, kad zmogus, nusipirkes pagal virsheli knyga, ja visgi dar ir perskaito, o ne padeda tiesiai i lentyna del vaizdo biggrin.gif
Atsakyti
O ko čia mums džiaugtis? Kokia mum nauda? Va jei žmogus, nusipirkęs knygą, palaikytų kokį mėnesį lentynoj, o tada (interjerą juk reikia atnaujint) su ta knyga varytų į skyrelį „Dovanoju“ tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Havana @ 2005 09 28, 09:20)
Taigi burbukas sakė - tai labai skoningo interjero dalis  mirksiukas.gif

Aš, matote, kavianska. Man prie interjero labiau patiktų kiti brand'ai... "Ir dėdė Kieša nešioja Adidas", pvz. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2005 09 28, 18:26)
Merginos, geriau pasidziaugtumet, kad zmogus, nusipirkes pagal virsheli knyga, ja visgi dar ir perskaito, o ne padeda tiesiai i lentyna del vaizdo biggrin.gif

Geriau knygos aplankalu aplenktų kokią lentutę ir dėtų į lentyną, o knygą - nieko neišmanančioms apie interjero harmoniją atiduotų. tongue.gif
Atsakyti
ojojojoj, kokie pasiūlymai tongue.gif
nuraminu visas besirūpinančias mano namų interjeru mirksiukas.gif - knyga mano lentynoje jau seniai neguli, ir panaudota pagal paskirtį - įteikta tam, kas mėgsta tokias skaityti mirksiukas.gif taip, kad brangiosios pavėlavote tongue.gif
antra - visas knygas, kurias pirkdavau ir perku, ir moku apie 20 lt ir daugiau, renkuosi ne pagal viršelio paveikslėlį (!), o pagal TURINĮ (išimtis buvo Pradai, nes maniau, kad bus lengvas skaitaliukas, kuris po to ir lentynoje tiks).
Plius prie viso to dar labai akcentuoju, kad nebūtų po kelių metų koks nuplyšęs varvalas marmalas (nu joo, čia toks žodis), t.y. būtų geras ir tvirtas knygos viršelis - ačiū už dėmesį, turiu alergiją dulkėms.
O knygos iš šitos serijos, tikrai pačios nesąmoningiausios (tai MANO nuomonė). jau geriau į kokią pvz. naujausių laikų Lietuvos istoriją pasigilinti, o prie kavos ryte pavartinėti žurnalus, kuriuos perskaitai ir pamiršti negu tokią knygą, kurią perskaitai, pamiršti, ir vėliau bandai kam nors "iškišti".
na, dabar mane jau galite nušauti. tik greičiau tongue.gif
Atsakyti
O man tos knygiūkštės visai prie širdies, bet tik originalo kalba, kažkodėl lietuviškai nesiskaito, nors tu ką. Turiu "Mano gyvenimas lėkštėje" autorės India Knight kitą knygą "Dont you want me?" - baisiai smagi, dažnai paskaitinėju. Kažkaip įkvepia optimizmo ir atpalaiduoja po darbo dienos. smile.gif
Atsakyti