Įkraunama...
Įkraunama...

MADAME serijos knygos

QUOTE(Burbukas @ 2005 09 29, 11:28)
na, dabar mane jau galite nušauti. tik greičiau  tongue.gif

Lyg niekas nesiruošia to daryti....

...kuris po to ir lentynoje tiks)....

O šitoj vietoj gali mane nušauti - nesuprantu schmoll.gif schmoll.gif ir, turbūt (kvaiša todėl kad esu) niekad nesuprasiu.
Ankstesniame tavo poste įskaičiau ironiją, nemaniau, kad iš tikrųjų galima rasti kriterijus, pagal kuriuos lentynoje "tinka" arba "netinka".
Man asmeniškai bet kokia knyga (bet kokiais viršeliais), yra daiktas, kuris "niekaip nepanaudotinas buityje". verysad.gif

Atsakyti
jau geriau [...] negu tokią knygą, kurią perskaitai, pamiršti, ir vėliau bandai kam nors "iškišti".
na, dabar mane jau galite nušauti. tik greičiau  tongue.gif

Kur jau čia nušauti... likimo draugė, pasirodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2005 09 29, 13:07)
Ankstesniame tavo poste įskaičiau ironiją, nemaniau, kad iš tikrųjų galima rasti kriterijus, pagal kuriuos lentynoje "tinka" arba "netinka".
Man asmeniškai bet kokia knyga (bet kokiais viršeliais), yra daiktas, kuris "niekaip nepanaudotinas buityje". verysad.gif

tai aišku, kad daug kur kalbėjau su ironija mirksiukas.gif
netgi kai pirkau tą knygą (apie kurią išsakyta mano nuomonė pagyvino mūsų diskusiją - sutikit su tuo mirksiukas.gif ), aš maniau, kad pagaliau po keturių istorijos studijų metų galėsiu paskaitinėti knygiūkštę, kuri manęs neįpareigos kažkokiems apmastymams ar referatų rašymui.
juolab, kai parašiau apie ją savo nuomonę, net neužsukdavau daugiau paskaitinėti šito skyrelio, negalvojau jūsų gerbiamosios suerzinti ar supykdinti.. ax.gif
o kai šiandien paskaičiau ką jūs prirašėte mano adresu, net pietaut noras dingo doh.gif
bet aš vis tiek manau, kad "sidro namų taisyklės" ar netgi ta pati "prada" yra labai GRAŽIOS knygos su gražiais viršeliais. be be be tongue.gif
o panaudoti buityje galima knygą trinktelint į stalą, kad mylimas vyras mažiau cypautų, kai skaitai susidomėjusi įdomią knygą. juk koks efektas būtų kai trankaisi žurnalu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 09 29, 13:20)
Kur jau čia nušauti... likimo draugė, pasirodo ax.gif

nuo tavo žodžių pakilau link dausų mirksiukas.gif
todėl prašau, galite manęs jau nešauti mirksiukas.gif
esu labai laiminga ax.gif
Atsakyti
Oi, moterys, keikiate jūs tą "Pradą", o pas mus darbe ji iš rankų į rankas eina, bo kiekvienas kolega ten mūsų vadovybę atpažįsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaliuoke @ 2005 09 29, 19:47)
Oi, moterys, keikiate jūs tą "Pradą", o pas mus darbe ji iš rankų į rankas eina, bo kiekvienas kolega ten mūsų vadovybę atpažįsta  doh.gif

Oi aš nekeikiu, prarijau ją kaip mat ir siutau, kad per greit baigėsi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2005 09 30, 21:32)
Oi aš nekeikiu, prarijau ją kaip mat ir siutau, kad per greit baigėsi  tongue.gif

Prarijau aš irgi, išskyrus "Naujarusės dienoraštį" (štą beveik iškankinau), bet nesigailėjau, kad baigėsi schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2005 10 01, 10:28)
Prarijau aš irgi, išskyrus "Naujarusės dienoraštį" (štą beveik iškankinau), bet nesigailėjau, kad baigėsi schmoll.gif .

O aš labai greitai suskaičiau "Ar moki išlaikyti paslaptį". "Naujarusės dienoraštis" tai šiaip sau.
Atsakyti
"Ir velnias dėvi Prada" ir "Ar moki išlaikyti paslaptį" visai patiko, galėtų ir storesnės būti. "Aukštas lygis" nepatiko, vulgaroka mano manymu. O "naujarusės", kaip supratau, išvis neapsimoka skaityti, negi kuo toliau tuo serija prastėja? O atrodė visai nieko laisvalaikiui.
Atsakyti
nu ash turbut busiu vienintele, kuriai visai patiko Naujaruses dienorashtis, nors dar liko apie 10 ps., tai nezinau, kokia ten pabaiga, bet visa knyga buvo labai lengva skaityti ir tikrai patiko visai neblogas autores jumoro jausmas. Na bet eilini karta galima pasakyti, kad tai skonio reikalas, o del skonio kaip zinia nesiginchyjama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2005 10 01, 21:09)
o del skonio kaip zinia nesiginchyjama

Taip, nesiginčyjama. Yra skonis, arba jo nėra sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 10 01, 22:55)
Taip, nesiginčyjama. Yra skonis, arba jo nėra sad.gif

jei tu apie mane, tai mano gyvenime buvo visokiu periodu: buvo Remarkas, Simonaityte, Vienuolis, Diuma, Agata Kristi, Konan Doilis, buvo meiles romanai, buvo ir ishvis tushchias periodas, kai jokios knygos nesinorejo i rankas imti, shiuo metu yra lengvu skaitalu ir Coelho periodas. Ar ish keliu paminetu knygu galima spresti apie skoni? Tau geriau matyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eos: 02 spalio 2005 - 09:54