QUOTE(katutis @ 2009 04 16, 16:18)
kam ta arogancija?

QUOTE(kniaumiau @ 2009 04 16, 16:15)
Dėl pasiūlymų restruktūrizuoti
temą, tai iš vienos pusės, viską vienoje vietoje bent man sekti paprasčiau, iš kitos, tikrai gaunasi nemažai off topic. Reiktų mums kokį blogą sukurti, kur kiekvienam produktui būtų po įrašą, o jau po juo galėtų virti diskusijos.

QUOTE(MAMarija @ 2009 04 16, 19:47)
Patikėkit mano specialybė toli toli nuo kompiuterijos ir panašių dalykų
. Todėl ir rašau, kad tikiuosi, jog pavyks įgyvendinti šią idėją. Laiko nedaug, žinių trūksta ir t.t., ir pan.
Norėčiau pradžiai turėti savo užrašus (išskiriant juos į atskiras konkrečias temas), kuriuose pati rašyčiau savo patyrimus apie viską, kas sveika ir natūralu. Kita skiltis turėtų tekti jums, taip pat suskirsčius ją į atskiras temas (tokias kaip - medicina, kūno priežiūros priemonės, šią išskiriant į konkrečius tam tikros kūno priežiūros produktus ir pan.). Čia kiekvienas įkėlęs nuotrauką ar nuorodą turėtų aprašyti išbandyto produkto minusus ir pliusus. Neinformatyvūs pranešimai turėtų būti trinami. Prie kiekvieno aprašyto produkto galima būtų skelbti komentarą. Na kažkas panašaus. Pripažinsiu minčių trūksta, todėl gal galit ką pasiūlyti. Bendradarbiaujant mano pusbroliui gal ir pavyktų ką nors patogaus sukurti.

Norėčiau pradžiai turėti savo užrašus (išskiriant juos į atskiras konkrečias temas), kuriuose pati rašyčiau savo patyrimus apie viską, kas sveika ir natūralu. Kita skiltis turėtų tekti jums, taip pat suskirsčius ją į atskiras temas (tokias kaip - medicina, kūno priežiūros priemonės, šią išskiriant į konkrečius tam tikros kūno priežiūros produktus ir pan.). Čia kiekvienas įkėlęs nuotrauką ar nuorodą turėtų aprašyti išbandyto produkto minusus ir pliusus. Neinformatyvūs pranešimai turėtų būti trinami. Prie kiekvieno aprašyto produkto galima būtų skelbti komentarą. Na kažkas panašaus. Pripažinsiu minčių trūksta, todėl gal galit ką pasiūlyti. Bendradarbiaujant mano pusbroliui gal ir pavyktų ką nors patogaus sukurti.

.........................................................................................................................
O del naujokiu, tai gal nereik taip is auskto apie jas kalbeti, na zmogus tik pradeda dometis, mazai zino, kas cia baisaus kad paklausia kazko. Ir jus negimet zinodamos.