Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 04 16, 16:18)
tikrai gerai, kad čia lankosi tokios kaip tu, antraip temai būtų šakės clap_1.gif

kam ta arogancija? blink.gif ne apie temos sakes kalbam, nei be manes, nei be taves, tema nemirtu. Argumentu pritruko tai belieka tik rankom ploti. cool.gif Sorry bet is salies atrodo kad tau paranoja del naturaliu produktu, net neisigilini ka rasiau, tik pamatei zodi sintetika ir pasiutai. Nejaugi nesupranti kad as toj pacioj pusej blink.gif Sakiau, kad sintetiniai maziau gali sualergizuot nei naturalus, nes sintetiniais ingridientais tarsi apgaule sukuria, o paskui tik pasijaucia rezultatas tos kosmetikos vartojimo. doh.gif
QUOTE(kniaumiau @ 2009 04 16, 16:15)
Dėl pasiūlymų restruktūrizuoti  biggrin.gif  temą, tai iš vienos pusės, viską vienoje vietoje bent man sekti paprasčiau, iš kitos, tikrai gaunasi nemažai off topic. Reiktų mums kokį blogą sukurti, kur kiekvienam produktui būtų po įrašą, o jau po juo galėtų virti diskusijos.  ax.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 04 16, 19:47)
Patikėkit mano specialybė toli toli nuo kompiuterijos ir panašių dalykųsmile.gif. Todėl ir rašau, kad tikiuosi, jog pavyks įgyvendinti šią idėją. Laiko nedaug, žinių trūksta ir t.t., ir pan.
Norėčiau pradžiai turėti savo užrašus (išskiriant juos į atskiras konkrečias temas), kuriuose pati rašyčiau savo patyrimus apie viską, kas sveika ir natūralu. Kita skiltis turėtų tekti jums, taip pat suskirsčius ją į atskiras temas (tokias kaip - medicina, kūno priežiūros priemonės, šią išskiriant į konkrečius tam tikros kūno priežiūros produktus ir pan.). Čia kiekvienas įkėlęs nuotrauką ar nuorodą turėtų aprašyti išbandyto produkto minusus ir pliusus. Neinformatyvūs pranešimai turėtų būti trinami. Prie kiekvieno aprašyto produkto galima būtų skelbti komentarą. Na kažkas panašaus. Pripažinsiu minčių trūksta, todėl gal galit ką pasiūlyti. Bendradarbiaujant mano pusbroliui gal ir pavyktų ką nors patogaus sukurti.

drinks_cheers.gif su sia ideja. Galima padaryti atskirai veido prieziurai, kuno, plauku... ax.gif Arba atskirais gamintojais, cia kaip patogiau butu. Nes kai cia prisedi tai ir paskesti visai dienai doh.gif
.........................................................................................................................
O del naujokiu, tai gal nereik taip is auskto apie jas kalbeti, na zmogus tik pradeda dometis, mazai zino, kas cia baisaus kad paklausia kazko. Ir jus negimet zinodamos. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deli~: 17 balandžio 2009 - 11:05
QUOTE(Deli~ @ 2009 04 17, 12:04)
O del naujokiu, tai gal nereik taip is auskto apie jas kalbeti, na zmogus tik pradeda dometis, mazai zino, kas cia baisaus kad paklausia kazko. Ir jus negimet zinodamos. rolleyes.gif

o kazkas taip kalbejo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 04 17, 10:45)

Man beveik visi sunkiai aliejų išplauna, tai aš tris kartus galvą plaunu... tada esu tikra kad išplaus  unsure.gif

Logonos esu bandžiusi tik nuo pleiskanų šampūną.  Tai jis man tik dar daugiau jų pabėrė  doh.gif

net weledos neisplauna? unsure.gif
logonos nuo pleiskanu nebandziau,bet logonos su alum ir medum ,berods, man irgi galvos odai nepatiko,niezet pradejo,nors ir nebuvo pleiskanu. o va su bambukiniu viskas tiko man.. g.gif
Atsakyti
Dar vienas dalykas ax.gif Maciau kad Aubrey Organics sveikuose produktuose atsirado ax.gif kazkaip nemaciau anksciau ax.gif Gal kas bande?
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 17, 12:08)
o kazkas taip kalbejo? rolleyes.gif

o ne? g.gif

kad kvailus klausimas uzduoda, pries tai nesidomejusios g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deli~: 17 balandžio 2009 - 11:10
QUOTE(Deli~ @ 2009 04 17, 11:04)
Sorry bet is salies atrodo kad tau paranoja del naturaliu produktu

QUOTE(Deli~ @ 2009 04 17, 11:10)
kad kvailus klausimas uzduoda, pries tai nesidomejusios  g.gif

nėra net ką komentuoti mastau.gif

tai va, vistik atidariau Kvapu namams atskirą temą - gal prasiplės bent į pirmąjį aukštą iš to jaukaus rūselio lotuliukas.gif
Atsakyti
man labiausiai patinka Monoi pakvepintas Tiare ziedais, ty ta pacia gardenija. Vanile irgi skanu, tik brangiau, ir gal tikrai ne visada yra nuotaika kvepeti "valgomai" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 04 17, 12:04)

man nesusidare ispudis, kad kazkas kalba is auksto apie naujokes g.gif tiesiog, kai tas naujas zmogus ateina i tema, ir nepaskaito net keliu puslapius pries tai buvusiu ir tenka kaskart ta pati per ta pati kartot, tai doh.gif visos mes laiko neturim, bet bent kazkiek apsisviest tai reiketu 4u.gif
Atsakyti
Nors as cia dar naujoke, bet del temu isskirstymo pasisakysiu irgi biggrin.gif
manau, kad kiekvienas gamintojas galetu tureti atskira tema, kaip yra su hauschka, weleda ir kt. jei as noriu kazko paklausti apie hauschka produktus, einu i atitinkama tema, jei apie lavera- einu ten. nes cia gaunasi diskusija apie viska, bet finale apie nieka. sakot, kad jau ir sia tema sunku sekti, bet ar pagalvojot kodel? todel, kad cia daug nesukoncentruotos info ir net jei yra tema apie weleda, apie weleda vistiek klausiama cia, jei apie hauschka, vistiek klausiama cia. pries ateidama cia, paziurejau senesnes temas, tai ten viena tema buvo "prakalbama" per metus, dabar, ziuriu, praeina savaite ir vel naujos temos reikia. taip, galbut vis daugiau zmoniu domisi naturalia kosmetika, taciau pastebejau, kad yra ir daug bereikalingo "chatinimo". taip tema uzpildoma per savaite, skaityti yra daug, o info mazai. tie patys klausimai apie weledos, migdolu ir paakiu aliejukus...del klausimo apie weledos krema su spf- jau weledos temoj anksciau parasiau, kad kai buvau holos, pasake jog to didelio butelaicio nebegamins ir net nebeturi pardavime, o mazose tubelese yra. bet kazkodel nepasivarginama nueiti i weledos tema ir pasiskaityti. klausimas- ar yra hauschkos kremo su spf- jeigu jau taip tingisi nueiti i hauschkos internetini puslapi (ka ir daryciau) arba pasiskambinti i stepona, tai blogiausiu atveju nueik i hauschkos tema ir pasiklausk. nes skaityti ta pati per ta pati turbut nei viena neturi nei laiko nei noro. ir cia tik pora pavyzdziu. be to, yra ta pati SM paieska, kur ivedus raktini zodi ismeta temas ar postus kur apie tai snekama. taigi daug daugiau info radau pirmose temose, tiesa pagal paieska kazkodel duoda tik berods nuo 14 temos, o dar senesnes temos jau matyt istrintos...gaila, nes pavyzdziui man labai idomu butu pasiskaityti kaip mergaites "atrado" ta visu mylima KN ir kitus dalykus. del naujokiu...pati cia esu kazkur tik menuo laiko ir atsiradau cia tik kai ieskojau info apie naturalias priemones plaukams, tada supratau, kad noriu pakeisti praktiskai viska smile.gif ir mano pirmas klausimas tada jau man paciai dabar atrodo kvailas, gal ne tiek kvailas, kiek erzinantis- kas tinka riebiai poretai odai. dabar jau pacia nervina kai kuri nors uzduoda toki klausima biggrin.gif nes priemoniu juk yra daug, reikia tik netinget pasiskaityti ankstesnes (daug ankstesnes biggrin.gif ) temas bei paciai atsirinkti priemones, niekas cia tau specialiai priemoniu neparinks biggrin.gif naujoke tereikia uzvesti ant teisingo kelio ir jei bus supratinga pati paskui atsirinks ax.gif mane ant to kelio uzvede (ir pastate i vieta) katutis ir ir dar pora mergaiciu, taigi labai dziaugiuosi smile.gif
ir visgi, as manau, kad si tema liks tokia kokia buvo, nes tiesiog dauguma priprato taip kaip yra ir nors skundziasi, kad nebeimanoma sekti temos, bet juk tik todel, kad kalbama apie viska, o ir "chatinimo" neisvengiama, taigia cia gaunasi toks kaip uzburtas ratas ax.gif
beje, niekam cia nepriekaistauju ir nekritikuoju, todel nesuvarykit dabar manes biggrin.gif nes kaip ten sakoma- nepatinka tai neskaityk biggrin.gif kol turiu dabar truputi daugiau laisvo laiko, tol skaitau, bet kai nebeturesiu, turbut ir nebeiseis sekti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 04 17, 10:02)
o koki tu uzsisakei?
MB labiausiai patiko hauschkos riebiems plaukams, kol neisbande laveros su apelsinais ax.gif man kol kas tas hauschkos pats geriausias smile.gif

Užsisakiau Lavera su migdolais... pasiskaičiau kad jautriai odai, o mano galvos oda labai jau išranki ko tais padiarė unsure.gif Norėjau I+M kanapių, bet kažkas įmetė nuorodą, kur kitas I+M šampūnas išpeiktas tai pabijojau...

QUOTE(Sultry @ 2009 04 17, 12:08)
net weledos neisplauna?  unsure.gif
logonos nuo pleiskanu nebandziau,bet logonos su alum ir medum ,berods, man irgi galvos odai nepatiko,niezet pradejo,nors ir nebuvo pleiskanu. o va su bambukiniu viskas tiko man.. g.gif

Kažkaip weledos šampūnų dar nemėginau, kai retokai plaunu galvą tai tie šampūnai pas mane ilgai užsibūna. Kol kas esu išbandžiusi LOGONA vaikų tą persikinį, tai šitas gerai visai išplaudavo aliejus. Ai, dar Logona bandžiau kur ale lyg ir dažantis ar tamsiems plaukams kažkaip taip vadinasi, tai ir visai patiko, bet atsibodo tie du (aš naudojau abu pakaitomis) ir sugalvojau pamėginti kažką naujo. Tai Sante visai neišplaudavo aliejaus ir dar baisiai nupleiskino mano galvą... Dabar su Druide Purity ir balance ir visokiais aliejais bandau gydytis.... Šitie gal ir nieko, bet kažkaip labai jau plaukai šiaudais patampa (kol būna šlapi).
Atsakyti
Beje, toks pastebejimas- kremus su emulsiniu vasku gaminti daaaug lengviau, negu su biciu vasku ax.gif biggrin.gif o kur be KN dar butu galima isigyti emulsinio vasko, nes KN jau nebeturi verysad.gif
Atsakyti
Pasiruosimas uztruko tik kelerius metus biggrin.gif - ir pagaliau siandien sugebejau pabandyti valytis veida su aliejais (ricina ir medetku aliejum).
apie poveiki isvadu dar nedarau - bet patiko tiek, kad dar daryciaus smile.gif

del temos formato... as irgi neseku visos temos, bet cia jau mano bedos smile.gif
as galvoju, kad nereikia tiketis, kad visus atsakymus (o dar visapusiskus, objektyvius) kas nors kur nors pateiks ant lekstutes. man atrodo, be laiko investiciju cia neisiversi smile.gif
zodziu, as prisitaikysiu prie tokio formato, kokio nores dauguma smile.gif
svarbu, kad temoj butu jauki ir draugiska atmosfera smile.gif taip galvoju po to, kai teko pabuvoti keliuose amerikietiskuose forumuose, kuriuose tik super senbuviai jauciasi kaip namie.

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 17, 11:36)
Beje, toks pastebejimas- kremus su emulsiniu vasku gaminti daaaug lengviau, negu su biciu vasku ax.gif biggrin.gif

tai jau taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 04 17, 12:44)
man labiausiai patinka  Monoi pakvepintas Tiare ziedais, ty ta pacia gardenija. Vanile irgi skanu, tik brangiau, ir gal tikrai ne visada yra nuotaika kvepeti "valgomai" smile.gif

aciu toms, kurios atsake 4u.gif nusprenziau pabandyti Monoi Tiare. naudosiu kuneliui, tai noriu pakvepinto smile.gif
atskiras aciu, Dailiam_kvietkeliui 4u.gif
Atsakyti