Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių suknelių spalva

Apklausa: Kokia buvo ar bus Jūsų pamergių suknelių spalva? (414 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
pirma kart einu i vestuves ir dar i pirmas pamerges nusipirkau juoda suknele,ir dabar prisiklausiau visokiu nuomoniu kad lyg ir negalima su juoda eiti i vestuves,noreciau isgirsti daugiau nuomoniiu apie tai. g.gif
Atsakyti
g.gif bet jeigu gerai jauties kodėl ir ne
Atsakyti
Siulau apie tai pasikalbeti su jaunaja, bet man atrodo, kad nieko blogo.
Atsakyti
Pati i pirmas poras ejau su juoda suknele,ir nematau cia nieko blogo.
Atsakyti
esu mačiusi pamergę juoda suknele, nematau nieko blogo tame....bet turi tartis su jaunąja.Kokio stiliaus ten vestuvės bus, kartais pamerges rengiavienodos spalvos suknelėmis.Jei ne - tai viskas puiku.
O ką esi girdėjusi, kad blogai?prietaras koks?
Atsakyti
Svarbu, kad ne balta. lotuliukas.gif O juoda, mėlyna ar raudona, manau, jokio skirtumo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Būtinai pasitark su jaunąją 4u.gif na bent jau aš tai labai nenorėčiau, kad mano pamergė būtų juodai apsirengus.. ir ne dėl jokių prietarų, šiaip iškart asociacijos..
Atsakyti
Na ir sugalvojai blink.gif Dar ir tostų paruošk: atseit vestuvės- tai jaunystės laiduotuvės, sudie gyvenime ir tt. Jei mano draugė į mano vestuves ateitų juoda sukne, tai kaip ateitų, taip ir išeitų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 18, 21:41)
Na ir sugalvojai  blink.gif Dar ir tostų paruošk: atseit vestuvės- tai jaunystės laiduotuvės, sudie gyvenime ir tt. Jei mano draugė į mano vestuves ateitų juoda sukne, tai kaip ateitų, taip ir išeitų  doh.gif

a koks skirtumas blink.gif kokios cia reiksmes unsure.gif nu man graziausi rubai juodos spalvos,tai ka-baliu visai atsisakyt,kad nieks nepagalvotu,kad jau laidoju? blink.gif frusty.gif
Atsakyti
manau, reikia pasitarti su jaunaja,jeigu ji nepreistaraus tada aisku,kaip tau patogiau:)as asmeniskai nelabai norecaiu,kad mano pamerges juodai rengtusi per mano vestuves blink.gif
Atsakyti
Mūsų liudininkė buvo su juoda suknele (tiksliau beveik juoda g.gif ), tai iš anksto paklausė, ar aš nieko prieš, bet nelabai suprantu dėl ko čia reikėtų prieštarauti. smile.gif

Dėl viso pikto aišku geriau nuotakos paklausk. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 18, 20:41)

Jei mano draugė į mano vestuves ateitų juoda sukne, tai kaip ateitų, taip ir išeitų  doh.gif

O Dieve! doh.gif
Atsakyti