Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių suknelių spalva

Apklausa: Kokia buvo ar bus Jūsų pamergių suknelių spalva? (414 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Visad sakiau, kad jau mano pamergytės tai bus suknutėm iki kelių blush2.gif Bet va, man sunku išsirinkti bus spalvą doh.gif Blaškausi tarp intensyvios rožinės, raudonos ir švelnios persikinės. Kasdien vis kita iš jų man graži lotuliukas.gif Bet iki savo vestuvių apsispręsiu gal tiksliai lotuliukas.gif
Atsakyti
mano pamerges buvo geltonom suknelem biggrin.gif kadangi labai patinka si spalva wub.gif
Atsakyti
pas mane jokiu pamergiu nebus, bet jei butu rinkciausi geltona.. visos kitos spalvos jau pabodusios.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-=Nikutea=- @ 2009 04 19, 15:21)
Visad sakiau, kad jau mano pamergytės tai bus suknutėm iki kelių  blush2.gif Bet va, man sunku išsirinkti bus spalvą  doh.gif  Blaškausi tarp intensyvios rožinės, raudonos ir švelnios persikinės. Kasdien vis kita iš jų man graži  lotuliukas.gif Bet iki savo vestuvių apsispręsiu gal tiksliai  lotuliukas.gif

Man tai labai graziai atrodo persikines suknutes, bet mano busimos pamerges nenori sios spalvos, o prievartauti tai nesinori doh.gif
Beto nenoriu prievartauti rinktis vienodus modelius ar kad tektu nuomotis vienodas, geriau rinktis tokia spalva kur lengvai galima rasti thumbup.gif Tad planuoju RAUDONA ir greiciausiai neilga ax.gif
Papildyta:
QUOTE(uppity @ 2009 04 19, 16:35)
mano pamerges buvo geltonom suknelem  biggrin.gif  kadangi labai patinka si spalva wub.gif

bet geltona suknele sunku rasti, ta prasme nuomos punktuose nerastu, tad jau didesnes papildomos islaidos gaunasi, nes reikia pirkti ar siutis suknele, as taip nenoreciau schmoll.gif
Atsakyti
savo pamarges nusivedziau pas pazystama siuveja issirinkom modeliukus mazdaug visu panasius ir patenkinta pati likau, kad visos sutare,susitare bigsmile.gif bus suknutes raudonos i tamsiaja puse, tik dabar del dirzeliu-kaspinu klausimas kokia spalva daryt.. kaip jus manot ruda ar balta? g.gif
Atsakyti
Maniškės buvo oranžinės su šokolado spalvos įkeliu nuotrauka kaip atrodė, tai buvo prieš 1,6 metų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikristute: 20 balandžio 2009 - 21:36
QUOTE(Amellia @ 2009 04 20, 22:02)
savo pamarges nusivedziau pas pazystama siuveja issirinkom modeliukus mazdaug visu panasius ir patenkinta pati likau, kad visos sutare,susitare  bigsmile.gif  bus suknutes raudonos i tamsiaja puse, tik dabar del dirzeliu-kaspinu klausimas kokia spalva daryt.. kaip jus manot ruda ar balta?  g.gif

Galbūt, jei renkatės iš šių dviejų spalvyčių, tai geriau baltus kaspinėlius (dėrėtų prie tavęs). O ir ruda gimininga raudonai, gal ne kažkiek ir matytųsi... g.gif Bet, tarkim, jei pabroliai visi juodais kostiumais, tai aš ir apie juodus kaspinukus pagalvočiau, kad jos derėtų prie pabroliukų blush2.gif O pabrolių raudoni kaklaraiščiai tuomet thumbup.gif Man asmeniškai labai gražu tokie smulkūs akcentai tiek vienų, tiek kitų aprangoje wub.gif Bet čia tik mano nuomonė biggrin.gif Sėkmės randant geriausią variantą mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
mano pamergytes bus ilgomis tamsiai violetines salvos suknelemis flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellia @ 2009 04 20, 22:02)
savo pamarges nusivedziau pas pazystama siuveja issirinkom modeliukus mazdaug visu panasius ir patenkinta pati likau, kad visos sutare,susitare  bigsmile.gif  bus suknutes raudonos i tamsiaja puse, tik dabar del dirzeliu-kaspinu klausimas kokia spalva daryt.. kaip jus manot ruda ar balta?  g.gif

balta- gražiai turi atrodyti.. wub.gif
Atsakyti
rinksimes tikriausiai baltus kaspinėlius ax.gif juodi pamergem labai nepatiko doh.gif o apie pabroliu kaklaraiščius labai gerą mintį davei Nikutea thumbup.gif
Atsakyti
Aš norėčiau salotinių pamergių suknučių... rolleyes.gif dabar ax.gif

Su ex kai planavom vestuves, tai labai norėjau "mėlynų" vestuvių, bet kai išsiskyrėme, nebenoriu tokių su dabartiniu B... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kleo*: 21 balandžio 2009 - 22:10
QUOTE(Amellia @ 2009 04 20, 20:02)

As rinkciausi kaspinus baltus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ikristute @ 2009 04 20, 20:21)
Maniškės buvo oranžinės su šokolado spalvos įkeliu nuotrauka kaip atrodė, tai buvo prieš 1,6 metų

Vau koks grozis bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*Kleo* @ 2009 04 21, 21:09)
Aš norėčiau salotinių pamergių suknučių...  rolleyes.gif dabar  ax.gif

Su ex kai planavom vestuves, tai labai norėjau "mėlynų" vestuvių, bet kai išsiskyrėme, nebenoriu tokių su dabartiniu B...  ax.gif

Kiek maciau nuotraukyciu, tai salotines sukneles tikrai labai graziai atrode thumbup.gif
Atsakyti