Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių suknelių spalva

Apklausa: Kokia buvo ar bus Jūsų pamergių suknelių spalva? (414 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
man tai kazkaip isvis nesiziuri juoda spalva vestuvese schmoll.gif buna ir taip daug progu kur apsirengti juodai, tai manau-per vestuves reiketu pasipuosti kokia kita spalva- atrodo linksmiau tongue.gif
Atsakyti
oj...perskaiciau ir nustebau, kad ta juoda tokia jau nemegiama...as savo pamergems norejau zaliu sukneliu, tokiu samanu spalvos...bet kiek beziurejom, nieko doro neradom. Tada uzkliuvo tokios juodos kuklios gipiurines suknutes, ir apsirengus atrode ispudingai. Isivaizdavom visos, jei parisutme balta kaspina, butu is vis super smile.gif ir kazkaip apsistojom ties juodom...nieko blogo nematau...pries kelis metus jaunikis su baltu kostiumu "nevyriskai" atrode, o dabar vos ne kas antras taip rengiasi smile.gif
Atsakyti
As irgi sakyciau, kad juoda spalva nieko blogo,o labai elegantiska ir seksualu mirksiukas.gif
Atsakyti
jeigu juodoji suknele elegantiska, kodelgi ir ne, bet jeigu suknele kaip naktiniai (o tokios daznai pasitaiko tasp juoduju - tai tragedija)
Atsakyti
QUOTE(zeni @ 2008 12 11, 12:16)
jeigu juodoji suknele elegantiska, kodelgi ir ne, bet jeigu suknele kaip naktiniai (o tokios daznai pasitaiko tasp juoduju - tai tragedija)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nezinau kaip pamergem, bet pas mane liudininke buvo apsirengusi juoda suknyte, tai man graziai ir elegantiskai atrode thumbup.gif
Atsakyti
Nenorėčiau, kad mano pamergės būtų juodos rolleyes.gif Ir ačiū Dievui nebuvo bigsmile.gif Iš tikrųjų reikia tartis su Jaunaja mirksiukas.gif
Atsakyti
Keletas juodu (tamsiu) sukneliu pvz.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
aisku, kad juoda nieko tokio, bet smagiau su kokia kitokia gyvesne spalva g.gif juk ne kasdien apsivelki kokia puosnia suknia raudona, melyna ar kokios kitos spalvos. juoda jau iprasta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2008 12 14, 10:55)
Nenorėčiau, kad mano pamergės būtų juodos  rolleyes.gif  Ir ačiū Dievui nebuvo  bigsmile.gif  Iš tikrųjų reikia tartis su Jaunaja  mirksiukas.gif

butent - tartis su jaunaja - 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(colliuke_ @ 2008 12 21, 22:04)
Keletas juodu (tamsiu) sukneliu pvz.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Gražu toks kontrastas, skoningai suderinta, originalu, labai net wub.gif Tik man vis tiek per daug gedulinga unsure.gif
Atsakyti
Man dar ta sokoldaine spalva toookia grazi smile.gif
Atsakyti