Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių suknelių spalva

Apklausa: Kokia buvo ar bus Jūsų pamergių suknelių spalva? (414 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sveiki gal patartumete kur ieskoti zaliu sukneliu pamergytem 4?mums svarbiausia spalva kad tiktu o modeliukai gali ir skirtis .gal kas kur matete?prasau rasykite i AZ . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naudotoja @ 2011 03 01, 23:22)
Sveiki gal patartumete kur ieskoti zaliu sukneliu pamergytem 4?mums svarbiausia spalva kad tiktu o modeliukai gali ir skirtis .gal kas kur matete?prasau rasykite i AZ . mirksiukas.gif

Turguje tikrai yra, galima grziu nupirkti, vienos moteriskes darbe dukra tekejo, tai pirko turguje pamergem, tai kai sveikinome prie baznycios, visai gerai atrode.
Yra ir levako, bet paieskojus tikrai galima rasti, visos zvaigzdes ten apsilanko, delfi paskaitikite. lotuliukas.gif
Manau ir pigu ir grazu, tik pavaikscioti reikia ir kiekis didelis.
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2011 03 01, 15:42)
mano stai su tokiom bus:
http://www.edressit....?ProductID=1469
patinka man ta ciklamenu spalva.. wub.gif

Labai grazi suknele - tiek spalva tiek pats modeliukas smile.gif
Atsakyti
Mano pamerges irgi bus su violetinemis trumpomis suknelemis, modeliukus renkasi pacios, kokius nori. Ziuriu siais metais gan populiari pasidare si spalvyte smile.gif smile.gif
Atsakyti
RAUDONU SUKNELIU FONE LABAI GRAŽIAI ŽIŪRISI BALTA NUOTAKOS SUKNYTĖ.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(teta) @ 2011 04 19, 21:56)
RAUDONU SUKNELIU FONE LABAI GRAŽIAI ŽIŪRISI  BALTA  NUOTAKOS SUKNYTĖ.. wub.gif

Mano pamergytes bus raudonom suknelem smile.gif
Atsakyti
LIUKS O, MODELIUKAS KOKS? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(teta) @ 2011 04 20, 11:50)
LIUKS O, MODELIUKAS KOKS? ax.gif

Modeliukai bus skirtingi, kiekviena mergaite rinksis tokia, kuri jai labiausiai tiks, nes visu mergaiciu figuros labai skirtingos ir vienas modeliukas tikrai visoms netiks, o be to tai kainuoja papildomu investiciju (bendra privaloma nuoma ar siuvimas), mes gi visos dar studentes, norim kuo maziau islaidu biggrin.gif Is pradziu norejau trumpu, bet kadangi paaiskejo, kad pas kai kurias mergaites jau yra spintoje kabancios ilgos raudonos sukneles, likusios nuo isleistuviu ar kitu vestuviu, tai belieka dar 2 mergaitem surast sukneles ir bus pakankamai suderinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliaakė_Raganėlė @ 2011 04 20, 13:37)
Modeliukai bus skirtingi, kiekviena mergaite rinksis tokia, kuri jai labiausiai tiks, nes visu mergaiciu figuros labai skirtingos ir vienas modeliukas tikrai visoms netiks, o be to tai kainuoja papildomu investiciju (bendra privaloma nuoma ar siuvimas), mes gi visos dar studentes, norim kuo maziau islaidu  biggrin.gif Is pradziu norejau trumpu, bet kadangi paaiskejo, kad pas kai kurias mergaites jau yra spintoje kabancios ilgos raudonos sukneles, likusios nuo isleistuviu ar kitu vestuviu, tai belieka dar 2 mergaitem surast sukneles ir bus pakankamai suderinta smile.gif

MMMMMMMM KAIP SMALSU... GAL FOTKES IMESITE?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(teta) @ 2011 04 20, 21:15)
MMMMMMMM KAIP SMALSU... GAL FOTKES IMESITE?? blush2.gif

Vestuves bus rugpjucio pabaigoj, tai fotkiu reikes palaukti smile.gif
Atsakyti
Na man pamerges su raudonom suknelem tai negrazu schmoll.gif o dar kai jaunosios puokste buna is raudonu roziu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
O mano pamergytės bus su geltonom ryškiom suknelėm smile.gif Kažkaip visai netikėtai šitą spalvą atradau biggrin.gif Visos siūsis pas siuvėją, tai beliko nupirkt medžiagą ir išrinkt modeliuką smile.gif

user posted image
Atsakyti