Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių suknelių spalva

Apklausa: Kokia buvo ar bus Jūsų pamergių suknelių spalva? (414 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Žaliaakė_Raganėlė @ 2011 04 21, 12:02)

ojjjj kaip ilgai laukti.. rolleyes.gif
Atsakyti
O mano pamergeles bus raudonom suknelem,manoji suknele taip pat su raudonu akcentu,nes vakaro tema yra raudona.
Atsakyti
sveikos, mano pamergyčių suknelės bus karališkosios mėlynos - na tamsios, sodrios ax.gif kaip matau pagal apklausą ji viena iš populiaresnių 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,na o mano pamergytes bus violetines spalvytes smile.gif
Atsakyti
Mano pamergių suknelių spalva buvo salotinė (žalia), labai gražus modeliukas thumbup.gif
Atsakyti
O mano bus lasisines. smile.gif
Atsakyti
Maniskes bus violetines smile.gif
Atsakyti
Mano pamergeles buvo melynom suknelem. wink.gif
Atsakyti
musu vestuvese pamerges tai pat bus su melynom suknelesm...
Atsakyti
Sveikos, nuotakeles.
as buvau keliose vestuvese pamerge, teko buti vienose, kur nepasake, kokiu sukneliu reikia, tai galiu drasiai teigti, kad buvo kosmaras kazkoks. viena melyna, kita alyvine, kita raudona o as geltona:) tai galit pagalvoti kokia misraine buvo? biggrin.gif
kitose vestuvese pasake, kad butumem persikines trumpos, tai irgi, viena atejo su mini suknele, kita po keliais, atspalviai irgi skyresi, tai vaizdelio nebuvo visai, jau geriau tada kad bet kokiom spalvom.
o as savo sventei noreciau kad visos butu vienodos, ir ilgiai, ir medziaga, kiek domejausi, tai salonuose yra vienodu sukneliu net iki 9 vnt (cia bent Panevezyje, nzn kaip kituose miestuose, bet nemanau, kad netures). tai rami galvele bus, nueisiu su keliom draugytem, isrinksim ir visos uzsisakys thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane pamergytės bus baltos spalos suknytėm, kadangi aš su raudona, o vestuvių tematika balta raudona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 03 01, 22:05)
Mano pamerges bus juodos, labai stilinga.

pritariu,manosios taip pat juodos ir tures po geltona akcenta smile.gif
Atsakyti