Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių suknelių spalva

Apklausa: Kokia buvo ar bus Jūsų pamergių suknelių spalva? (414 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Angeliocikas @ 2011 10 07, 11:50)
O kam pergalvoti, tai kas tau patinka? Nei tu pirma su ta raudona nei paskutinė  biggrin.gif gražu ir daryk raudonas vestuves 4u.gif

Ačiū už palaikymą 4u.gif nors jau dabar žinau, kad bus nepatenkintų, kad spalva netiks doh.gif Taip nesinori nesutarimų ir šablonų, bet laimei dar yra laiko pagalvojimui smile.gif
Atsakyti
as tai nebuciau norejus kad pas mane kokia juoda gulbe butu atejus 4u.gif na kazkaip liudnai nuteikia, ir taip visi juokauja kad gyvenimas baigiasi po vestuviu biggrin.gif bet manau tokio kaip "negalima" tai nera
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 07 03, 18:00)
hm... nenoreciau, kad mane painiotu su pamergem smile.gif jau geriau kokios sviesios spalvos, dramblio kaulo, gelsvos... smile.gif

o as savo vestuvese nelabai dziaugiausi net kremines sukneles matydama biggrin.gif na manau sviesios- baltos spalvos yra nuotakos tongue.gif
Atsakyti
as gal biskuti ne i tema cia,bet tik sita tema apie juodas sukneles vestuvese radau....Mano suknyte irgi juoda bus,krutine biskuti baltu siulu pasiuvineta...Ilgis-siek tiek zemiau keliu... O busiu as svocia blush2.gif
Suknele kai pirkau,dar nezinojau kad mus i pirslius kvies (galvojau kad viena,be vyro vestuvese busiu).Dabar taip gavosi,kad pirsliausim,suknele turiu,bet kazin kaip cia ji man tiks....Visos bobos zyzia,kad juoda ir dar trumpa....Atseit su tokia i svocias eit negalima.... schmoll.gif
O man pinigu isleistu gaila,ir vel ieskoti naujos sukneles......Nu nezinau ne ka daryti..... doh.gif
Atsakyti
buvo laikotarpis, kai tiek svocios, tiek pamerges juodai rengesi ir problemu nebuvo. Jei tau suknele patinka, o nuotaka jokiu reikalavimu tavo aprangai nekelia, tai nekvarsink sau galvos del bobu zyzimu.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2011 11 22, 16:20)
buvo laikotarpis, kai tiek svocios, tiek pamerges juodai rengesi ir problemu nebuvo. Jei tau suknele patinka, o nuotaka jokiu reikalavimu tavo aprangai nekelia, tai nekvarsink sau galvos del bobu zyzimu.

taip ir padariau thumbup.gif
su jaunaja pasitarem,kad jokio skirtumo,kokia ta spalva...tai nusiraminau dabar ir einu miegoti biggrin.gif clap.gif .Labos nakties smile.gif
Atsakyti
as manau, kad tiek svociom, tiek pamergem galima ir juodom suknelem eiti, jei tik jaunavedziai nepriestarauja, o visos kitos bobos tegu eina... ax.gif
Atsakyti
nu nezinau..nezinau.. vestuvese juoda suknele pripazistu tik svecio pozicijoje.. Nebent galima siek tiek pagyvinti stiliu spalvotais bateliais,kokia sage,skraiste ar plaukupapuosimais..
Atsakyti
QUOTE(kristu-liux @ 2011 12 22, 15:49)
nu nezinau..nezinau.. vestuvese juoda suknele pripazistu tik svecio pozicijoje.. Nebent galima siek tiek pagyvinti stiliu spalvotais bateliais,kokia sage,skraiste ar plaukupapuosimais..

ir as pritariu kad juoda per vestuves nesiziuri schmoll.gif
mano sesuo irgi nusipirtko trumpa suknute tikrai labai graziai atrodo bet va beda-JUODA
ji manes klausia ar as nieko pries as nenoriu zmogui nurodineti ka rengtis bet man tikrai nesmagu bus matyti gedulo drabuziais lotuliukas.gif
Papildyta:
o as pries juoda spalva
ir rinkausi akcenta raudoan spalva
bet pastebejua kad viana mergina raso kad raudona spalva per vestuves negerai (kaz kokie prietarai)
gal kas gali placiau pakomentuoti g.gif labai idomu nejau reikes keisti spalva
nes raudona mano megstamiausia blush2.gif
Atsakyti
Juoda gali atrodyti visai šventiškai. Argi negražu?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Man tai juodos suknelės vestuvėse nėra gražu schmoll.gif
Atsakyti
oranzine
Atsakyti