Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių suknelių spalva

Apklausa: Kokia buvo ar bus Jūsų pamergių suknelių spalva? (414 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Žydra, mėlyna pirmauja thumbup.gif . Mūsų spalva, taip pat bus mėlyna (royal blue) smile.gif .
Atsakyti
Mano pamergės bus melynai žalios arba žaliai mėlynos biggrin.gif nežinau kaip lietuviškai ši spalva vadinasi smile.gif (angliškai "teal") wub.gif

user posted image
Atsakyti
Parduodu Progines sukneles tinka vestuvems ,bei batelius. sukneles po 1 karta devtos
http://wap.*infected...s-13277941.html
http://www.wap.*infe...i-13277838.html
Rasikit i AZ
Atsakyti
mes kol kas liekam prie tos minties kad kviesime ne i poras o tiesiog jaunima vykti i gamta bus ir vienisu merginu be antruju pusiu ,taip didesne kompanija susirinksim,nes yra kebli situacija kad visus porininkus kuriuos kvieteme jie negali pasakyti ar dalyvaus vestuvese,vienam i reisa gali reiketi isvaziuoti,kitas gali buti negrizes,kitas dirba musu vestuviu diena ,del to mes negalime nei geliu uzsakyti nebus veliau kur ju deti,tai palengvinam visiem situacija leisim rinktis kokia nori spalva ,ir prie ju aprangos priderinsime koki akcentuka pvz keletai merginu padalinsime veduokles kitom skecius,ir t,t,o jei atsirastu poros tai jiems geles bus baltos rozes ir i puoste idesime pagal rubu spalva po kaspinuka
Atsakyti
Kadangi musu vestuviu spalva violetine, tad pamergiu sukneliu spalva bus violetine 4u.gif
Atsakyti
as ir renkuosi tarp violetines ir tamsiai melynos ,ieskau ilgio iki keliu ir vienodu modeliu smile.gif sios spalvos retesnes nei kokios raudonos ar geltonos tai net nezinau ar is vis ka nors rasiu 5 pamergem smile.gif
Atsakyti
Buvau norejusi geltonos, bet nebegavau, tai dabar bus ruzavos smile.gif Esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
buvau labai nustebus , kad pries vykstant i salonus reikia is anksto registruotis schmoll.gif pries metus nereikejo... smile.gif Is tiek kiek maciau sukneliu vos viena patiko.... labai jau mazas pasirinkimas keliuose salonuse suknes tokios pacios, dauguma is ju labai jau "pavarge" doh.gif Esu nusivylus, mastau apie siuvima sukneliu smile.gif
beje, sukneliu ieskau Kaune
Atsakyti
QUOTE(*sypsenele* @ 2012 02 23, 13:52)
Žydra, mėlyna pirmauja  thumbup.gif . Mūsų spalva, taip pat bus mėlyna (royal blue)  smile.gif .

Mano vestuviu spalva - ''royal blue''
pamergytems taip pat jau turiu suknytes tokios spalvytes smile.gif

Papildyta:
as nupirkau 5 (gal dar pridesim 2) mergaitems sukneles ''royal blue''
vestuves birzelio 2d. po vestuviu gal jos nores parduot, tad kam tinka laikas, galit parasyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_Mergicka_ @ 2012 02 23, 17:53)
Mano pamergės bus melynai žalios arba žaliai mėlynos  biggrin.gif  nežinau kaip lietuviškai ši spalva vadinasi  smile.gif  (angliškai "teal")  wub.gif

user posted image

jau turi suknytes, tokios spalvos? as turiu suknyte ir kaklaskare. be manes buvo dar 3 pamerges, galeciau pasidomet smile.gif
nezinau kaip foto ikelti blush2.gif
Atsakyti
siaubas, kaip sunku su tom spalvom issirinkti doh.gif man niekas negrazu, tada is tu negraziu pradejau rinkti doh.gif geltona, po to pagalvojau gal tamsiai melyna, tad esu visiskai pasimetusi ir nebezinau ka daryti. g.gif g.gif tada radau tokia nuotraukele smile.gif

user posted image

ka manot?
4u.gif

nors lietuviskai gali visai nekaip atrodyti doh.gif lotuliukas.gif prasides pustos, ilgos trumpos, plezines ir t.t. bet versti visas uzsisakyti vienodas, lyg ir nelabai turiu teises, nes jos aukoja savo pinigelius. o pati uzsakyti visom pamergem ir nera lesu rolleyes.gif
kas dar su tokia dilema, kaip as? smile.gif laukiu pasidalinimo mintimis smile.gif kad nesijausciau tokia vienisa. nes MB nelabai man siuo klausimuo gali padedi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIKKAA: 26 kovo 2012 - 19:12
Kaip pamerges su skirtingu spalvu suknelemis, nesvarbu ar tai butu trumpesnes ar ilgesnes labai negrazei atrodo schmoll.gif
o is siu suknyciu kurios yra foto man graziausia melyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske20. @ 2012 03 26, 19:28)
Kaip pamerges su skirtingu spalvu suknelemis, nesvarbu ar tai butu trumpesnes ar ilgesnes labai negrazei atrodo  schmoll.gif
o is siu suknyciu kurios yra foto man graziausia melyma  smile.gif

doh.gif siaubas, mane pamerges atakuoja, o as spalvos neissirenku doh.gif
Atsakyti