Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių suknelių spalva

Apklausa: Kokia buvo ar bus Jūsų pamergių suknelių spalva? (414 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(RHA @ 2008 03 29, 11:14)
O man 100 kart geriau 5 roziniai tortai, nei laidotuviu procesija ar 6 baltos nuotakos  lotuliukas.gif

nu nzn su kuklia juoda manau renkasi nuotakos kurios nori pacios issiskirti, kad neduok die kuri pamerge atrodytu graziau uz jas doh.gif na bent jau cia mano nuomone blush2.gif

bent jau mano vestuvese visos bus su raudonom suknelem, ir jokiu budu ne su kukliom schmoll.gif noriu kad ne tik as, bet ir visos drauges spindetu ir jaustusi lyg princeses wub.gif
Atsakyti
siaip mano nuomone tai cia juodos sukneles per vestuves yra visiska nesamone smile.gif nebent butu gotu arba emo vestuves biggrin.gif
Atsakyti
Mano manymu, jei tik zmogui ta spalva patinka ir tinka, kodel gi ne. va neseniai skaiciau vokieciu vestuviu zurnala, kur raso apie vienos merginos vestuves, jos visos pamerges buvo su juodom suknelem, kuriose buvo truputelis baltos spalvos akcento, nes nuotakos suknele buvo balta su juodais siuvinejimais ir atrode daugiau negu ispudingai wub.gif viskas taip nuostabiai trapusavyje derejo, net truksta zodziu viskam nupasakoti. be to siu metu kolekcijose, paziurekite, kiekviena rimta kompanija butinai turi vestuvine suknele su juodais akcentais, tai madinga visame pasaulyje ir manau tikrai yra normalu, tik mums, konservatyviesiems lietuviams bet kokios naujienos sunkiai itinka doh.gif
Atsakyti
as tai pati tikrai neiciau su juoda, na man kazkaip schmoll.gif schmoll.gif , i svecius tai gal, bet i pulka tai tikrai ne!!! ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Mes su pamergem dar nenusprendem kokia sukneliu spalva pasirinksim, tik pasakiau "kad butu ne juoda" schmoll.gif Nezinau, bet kazkodel savo vestuvese nenoriu tokios spalvytes, manau yra daugybe graziu medziagyciu ir galima pasisiuti puikias sukneles. Nors mano drauges vestuvese, jos vyriausia pamerge buvo juoda ilga puosnia suknele, na tikrai puikiai atrode, tuo labiau, kad ji pati "juodske" thumbup.gif
Bet tai tik mano nuomone ir noras mano pacios vestuvese g.gif
Atsakyti
Grasilda Paskelbta Vakar, 18:16
  Mano manymu, jei tik zmogui ta spalva patinka ir tinka, kodel gi ne. va neseniai skaiciau vokieciu vestuviu zurnala, kur raso apie vienos merginos vestuves, jos visos pamerges buvo su juodom suknelem, kuriose buvo truputelis baltos spalvos akcento, nes nuotakos suknele buvo balta su juodais siuvinejimais ir atrode daugiau negu ispudingai  viskas taip nuostabiai trapusavyje derejo, net truksta zodziu viskam nupasakoti. be to siu metu kolekcijose, paziurekite, kiekviena rimta kompanija butinai turi vestuvine suknele su juodais akcentais, tai madinga visame pasaulyje ir manau tikrai yra normalu, tik mums, konservatyviesiems lietuviams bet kokios naujienos sunkiai itinka 

pritariu drinks_cheers.gif kartais sunku itikti LT skoniui, bet pati maciau vestuvinam zurnale juoda balta tematika vestuviu foto, atrode thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2008 04 06, 03:21)
pritariu  drinks_cheers.gif kartais sunku itikti LT skoniui, bet pati maciau vestuvinam zurnale juoda balta tematika vestuviu foto, atrode  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Smagu girdeti, kad nors vienas zmogutis man pritaria mirksiukas.gif
Atsakyti
O as savo pamergei pasakiau, kad gali vilktis ka nori biggrin.gif
Nezadu kontroliuoti nei modelio, nei spalvos, tegu rengiasi tai, kas jai patinka ir su kuo gerai jauciasi. Visiskai pasitikiu jos skoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grasilda @ 2008 04 06, 08:05)
drinks_cheers.gif  Smagu girdeti, kad nors vienas zmogutis man pritaria  mirksiukas.gif

Tikrai ne vienas smile.gif
Atsakyti
Pries gerus 4 metus buvau vyriausia pamerge ir vilkausi butent juoda suknele tongue.gif Is nuotakos jokiu priestaravimu neisgirdau, o ir kaip kazkuri pasaket - man tiko patiko, tai kodel gi turejau atsisakyt? bigsmile.gif Ir isvis nesuprantu, kodel juoda spalva kai kurioms derinasi tik su laidotuviu procesija doh.gif Juoda, asmeniskai man, pati graziausia rubo spalva thumbup.gif Solidi, praktiska, o savarbiausia, niekada neiseinanti is mados cool.gif
Atsakyti
Nu jeigu nelabai supranti, tai turbut tau nelabai kas ka ir paaiskins. Yra toks amzius kai nesupranti nieko, nes nenori suprasti ir viskam priestarauji. Kodel turiu taip daryti, jei nenoriu daryti, kodel taip, o ne kitaip ir t.t.
Tai cia manau yra viena beda, o kita medalio puse yra labai paprasta, kad tautos skiriasi savo simbolika ir žydui kiaulė yra tikrai ne tas pats kas kiaulė lietuviui, balta spalva laidotuvese indui, tikrai ne tas pats kas butu lietuviu sermenyse. O ar jus eitumete i savo artimo laidotuves raudona ryskia suknele ir issaukianciu makijazu? Kodel? Juk labai jums tinka trumpa suknele isnuoginanti grazias kojas ir makijazas paryskina veido bruozus g.gif ? Manau nelabai kuri ryztumetes, nes tiesiog ne vieta ir ne laikas butu rodyti savo "O KAS TAI AS IR DARAU KA NORIU". Gal riebiai pasakiau bet esme yra ta pati. Simbolika reiskia gyvenime daug ka ir jei nori nepaklusti tautos paprociams, tai gali daryti, bet tik per savo vestuves manau, o ne per kitu zmoniu svente. As galeciau ateiti i vestuves, jei mano drauge atrodytu kaip "mirtise", bet jei ji taip ateitu pamerge i mano vestuves, as ja labai graziai isprasyciau lauk, jei ji neturi laselio pagarbos mano sventei ir mano nuotaikai, tai kodel as ja tureciau gerbti?

P.S Vestuves ir laidotuves yra ritualai, kiekvienas ritualas turi savo prasme, kiekviena rituala lydi per amzius susikloste simboliai. Laikas juos gludina, keicia, prisitaiko, bet neisvercia visai i kita puse. Esat drasios issisokti savo pasirinkimu vestuvese (ir kai kurios net ne savo) tai kodel nepabandzius tu "MIEGANCIU, ATSILIKUSIU, KONSERVATYVIU" lietuviu sokiruoti per gedulingas ceremonijas? Argi truksta drasos? Noreciau paziureti i nors viena tokia drasia. Visdelto manau kad pagarba nors cia bus issaugota ir akiplesu egoizmas neprasimus niekada. Tarp kitko juoda man irgi tinka bet.... as turiu dar ir galva renkantis kada ir kas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 07 balandžio 2008 - 14:36
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 04 07, 15:22)
Nu jeigu nelabai supranti, tai turbut tau nelabai kas ka ir paaiskins.  Yra toks amzius kai nesupranti nieko, nes nenori suprasti ir viskam priestarauji. Kodel turiu taip daryti, jei nenoriu daryti, kodel taip, o ne kitaip ir t.t.
Tai cia manau yra viena beda, o kita medalio puse yra labai paprasta, kad tautos skiriasi savo simbolika ir žydui kiaulė yra tikrai ne tas pats kas kiaulė lietuviui, balta spalva laidotuvese indui, tikrai ne tas pats kas butu lietuviu sermenyse. O ar jus eitumete i savo artimo laidotuves raudona ryskia suknele ir issaukianciu makijazu? Kodel? Juk labai jums tinka trumpa suknele isnuoginanti grazias kojas ir makijazas paryskina veido bruozus 
  g.gif ? Manau nelabai kuri ryztumetes, nes tiesiog ne vieta ir ne laikas butu rodyti savo "O KAS TAI AS IR DARAU KA NORIU". Gal riebiai pasakiau bet esme yra ta pati. Simbolika reiskia gyvenime daug ka ir jei nori nepaklusti tautos paprociams, tai gali daryti, bet tik per savo vestuves manau, o ne per kitu zmoniu svente. As galeciau ateiti i vestuves, jei mano drauge atrodytu kaip "mirtise", bet jei ji taip ateitu pamerge i mano vestuves, as ja labai graziai isprasyciau lauk, jei ji neturi laselio pagarbos mano sventei ir mano nuotaikai, tai kodel as ja tureciau gerbti?

P.S Vestuves ir laidotuves yra ritualai, kiekvienas ritualas turi savo prasme, kiekviena rituala lydi per amzius susikloste simboliai. Laikas juos gludina, keicia, prisitaiko, bet neisvercia visai i kita puse. Esat drasios issisokti savo pasirinkimu vestuvese (ir kai kurios net ne savo) tai kodel nepabandzius tu "MIEGANCIU, ATSILIKUSIU, KONSERVATYVIU" lietuviu sokiruoti per gedulingas ceremonijas? Argi truksta drasos? Noreciau paziureti i nors viena tokia drasia. Visdelto manau kad 
pagarba nors cia bus issaugota ir akiplesu egoizmas neprasimus niekada.
Tarp kitko juoda man irgi tinka bet.... as turiu dar ir galva renkantis kada ir kas....

biggrin.gif biggrin.gif jei eiciau i vestuves ir zinociau, kad mano drauges toks mastymas, tai, gink Dieve, nesivilkciau juodai, nes bijociau, kad dar visu sveciu akivazidoje nuraus plaukus biggrin.gif

O jei rimtai, net nemaniau, kad yra zmoniu, kuriems tokia, mano nuomone, smulkmena, yra taip svarbu blink.gif

Tiesa, (dabar jau rizikuoju "uzsirauti" ant ko nors biggrin.gif ) cia vel tik mano nuomone, bet juoda spalva nebutinai asocijuojasi su gedulu (jei kai ka juodai apsirengusi nuotaka ir sokiruotu, tai pulke cia nematau bedos)
Atsakyti