Tai va mergytes, kadangi siuntinukas is Indijos uztruko, tai, deja, bet nei hidrolatu, nei smilkalu, nei mano laukto EA -jie,deja, negavo dar. Dar nezinia kiek ten laiko viskas muitineje uztruks, tai gali buti, kad visi sie geriai bus tik po ju grizimo is keliones.
QUOTE(Monica @ 2009 04 25, 08:21)
Aš buvau tiesiog taukmedį su skystu aliejum sumaišius, tai man nepatiko konsistencija.O taviškis toks riebus sviestas irgi gaunasi turbūt, o konsistencija kokia? kokiom proporcijom kieti ir skysti aliejai?Kakavą tirpinai prieš dedant?
Radau info, kad kakavos sviestą reikia laikyti ne aukštesnėj nei 18 l. tempa, o sviestmedį-kambario temp.Tai atšilus orams į šaldytuvą reikės susidėti.
Kai dariau ranku krema is sviestmedzio ir kakavos (30 gr.)+ vaskas + 20 ml skystu -tai toks riebokas gavosi, bet tinkama kieki uzkabinus - labai gerai viskas. Man labiau patinka variantas mango + kakavos + kokosu aliejai + sviestmedis + vaskas + skysti aliejai (santykis 60 : 40)- tada viskas labai fainai tirpsta vos patekus ant odos ir geriau susigeria
As istirpinu vaska, tada minutei imetu kakavos sviesto, viska nukeliu nuo virykles ir maisant kakavos sviestas istirpsta jo nekaitinant, tada dedu kokosa, mango, sviestmedi -viska gerai istrinu, tada jau skystus -vel gerai maisau. Tada statau i inda su ledukais ir gerai plaku, kol pradeda tirsteti. Tada EA ir dar pamaisau, o jau tada i inda. Sis budas uztrunka, nes nuo plakimo nebejauti rankos
Mano virtuveje niekas neskysteja

. Rutos kakavos sviestas ne viena vasara yra ten buvojes, ir ne gramo nebuvo apsilydes, o laikau popieriniame maiselyje
QUOTE(Bitute32 @ 2009 04 25, 08:28)
Tepciau vakare, kuo daugiau poveikio elementu tuo geriau, bet nereiktu kad tonizuotu
as vasarai galvoju pasidartyti su kokia vanile ir pipirmete, nes labai daug vaikstau pestute, tai labai reikia kojom atgaivos
QUOTE(Monica @ 2009 04 25, 14:41)
Buvau šnd KN, tai standartiškai be galvos. Išėjau, grįžau dar dasipirkt, ir vis tiek ne viską nusipirkau

Gaila, akd vyko paskaita, tai su Laime neteko garbė pabendrauti
aha, ten buvo kvepalu paskaitos
As tai kukliai -tik kajeputas, labdanas ir elimi
QUOTE(Bitute32 @ 2009 04 25, 20:23)
gal yra naudojanciu krema su saules filtru 25 is KN?
pati jo neturiu, bet sake, kad 25 -tai jau labai stipri apsauga, i moterys is KN, kurios ji naudojo Armenijo -ne kiek neidege. Su 10 idegti galima