Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

QUOTE(Monica @ 2009 04 25, 15:41)
Buvau šnd KN, tai standartiškai be galvos. Išėjau, grįžau dar dasipirkt, ir vis tiek ne viską nusipirkau doh.gif Gaila, akd vyko paskaita, tai su Laime neteko garbė pabendrauti cool.gif

A, tai su tamsta apie kremą su SPF porą žodžių persimetėm, malonu drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal zinote, kiek kainuoja KN bronzines odos aliejus?
Atsakyti
Vadinasi siandien ejau pirkti cinamono EA i KN,
o nusipirkau:

Mišinys "Gyvybinis instinktas" - Plaučių meridianas
maisysiu su
sviestmedzio aliejum dedei kvepavimui gerinti po plauciu uzdegimo

Vaikiškas"/Children's sinerginis mišinys gydysiu teta nuo nemigos ir nerimo unsure.gif

"Atbaidantis vabzdžius" EA misinukas cia man biggrin.gif

Ir sviestmedzio viedriukas ax.gif

Dekui, Monica uz patarima aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 25 balandžio 2009 - 19:25
QUOTE(zilvine @ 2009 04 25, 16:03)
kiek kainuoja KN bronzines odos aliejus?

50 ml - 39 litai smile.gif
Atsakyti
gal yra naudojanciu krema su saules filtru 25 is KN?

Kokie butu atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
Tai va mergytes, kadangi siuntinukas is Indijos uztruko, tai, deja, bet nei hidrolatu, nei smilkalu, nei mano laukto EA -jie,deja, negavo dar. Dar nezinia kiek ten laiko viskas muitineje uztruks, tai gali buti, kad visi sie geriai bus tik po ju grizimo is keliones.

QUOTE(Monica @ 2009 04 25, 08:21)
Aš buvau tiesiog taukmedį su skystu aliejum sumaišius, tai man nepatiko konsistencija.O taviškis toks riebus sviestas irgi gaunasi turbūt, o konsistencija kokia? kokiom proporcijom kieti ir skysti aliejai?Kakavą tirpinai prieš dedant?

Radau info, kad kakavos sviestą reikia laikyti ne aukštesnėj nei 18 l. tempa, o sviestmedį-kambario temp.Tai atšilus orams į šaldytuvą reikės susidėti.

Kai dariau ranku krema is sviestmedzio ir kakavos (30 gr.)+ vaskas + 20 ml skystu -tai toks riebokas gavosi, bet tinkama kieki uzkabinus - labai gerai viskas. Man labiau patinka variantas mango + kakavos + kokosu aliejai + sviestmedis + vaskas + skysti aliejai (santykis 60 : 40)- tada viskas labai fainai tirpsta vos patekus ant odos ir geriau susigeria
As istirpinu vaska, tada minutei imetu kakavos sviesto, viska nukeliu nuo virykles ir maisant kakavos sviestas istirpsta jo nekaitinant, tada dedu kokosa, mango, sviestmedi -viska gerai istrinu, tada jau skystus -vel gerai maisau. Tada statau i inda su ledukais ir gerai plaku, kol pradeda tirsteti. Tada EA ir dar pamaisau, o jau tada i inda. Sis budas uztrunka, nes nuo plakimo nebejauti rankos unsure.gif
Mano virtuveje niekas neskysteja lotuliukas.gif. Rutos kakavos sviestas ne viena vasara yra ten buvojes, ir ne gramo nebuvo apsilydes, o laikau popieriniame maiselyje ax.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 04 25, 08:28)
Tepciau vakare, kuo daugiau poveikio elementu tuo geriau, bet nereiktu kad tonizuotu  ax.gif

as vasarai galvoju pasidartyti su kokia vanile ir pipirmete, nes labai daug vaikstau pestute, tai labai reikia kojom atgaivos

QUOTE(Monica @ 2009 04 25, 14:41)
Buvau šnd KN, tai standartiškai be galvos. Išėjau, grįžau dar dasipirkt, ir vis tiek ne viską nusipirkau doh.gif Gaila, akd vyko paskaita, tai su Laime neteko garbė pabendrauti cool.gif

aha, ten buvo kvepalu paskaitos
As tai kukliai -tik kajeputas, labdanas ir elimi rolleyes.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 04 25, 20:23)
gal yra naudojanciu krema su saules filtru 25 is KN?
pati jo neturiu, bet sake, kad 25 -tai jau labai stipri apsauga, i moterys is KN, kurios ji naudojo Armenijo -ne kiek neidege. Su 10 idegti galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(runna_rr @ 2009 04 25, 16:43)
A, tai su tamsta apie kremą su SPF porą žodžių persimetėm, malonu  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Malonu mirksiukas.gif .Aš tai įsitikinusi, kad tikrai kažką iš SM nuėjus galima sutikti, tik va žinok, ką biggrin.gif O tai pirkai tą kremą nuo saulės?

Bitute, prašom.Parašyk, kaip seksis naudoti.

Kunigunda, o tai galima kremą pvz su blenderiu maišyti?nu jei po 1 kremo rankų nejauti, nai nekas cool.gif .O kokiais tikslais elemi pirkai? Kajeputą tai dėl žaizdelių? O tas "kuklumas" turbūt 100 Lt kainavo biggrin.gif , mažiau ten niekaip neišleisi doh.gif O kakava gal genda aukštesnėj tempoj, kad lydytųsi, tai nemanau.

Pavarčiau KN anglų k. knygą, nebloga visai, bet 69 Lt, gal pavyks kur susiveikt pigiauIr pasigailėjau, kad prancūzų k. nemoku.KN vadovaujasi labiausiai jų ir anglų mokyklom, receptais, dėl to aš ir nerandu tokių ea savybių, kokias ten pasiūlo ( sau patenkinta rusų literatūra apsistačius ir galvoju, kad gaunu gerą info unsure.gif )
Atsakyti
Gal kas zinote KN kremu nuo saules kieki? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 25, 22:31)

Kai dariau ranku krema is sviestmedzio ir kakavos (30 gr.)+ vaskas + 20 ml skystu -tai toks riebokas gavosi, bet tinkama kieki uzkabinus - labai gerai viskas. Man labiau patinka variantas mango + kakavos +  kokosu aliejai + sviestmedis + vaskas  + skysti aliejai (santykis 60 : 40)- tada viskas labai fainai tirpsta vos patekus ant odos ir geriau susigeria

O mango sviesta is kur gavai?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 04 26, 08:19)
Pavarčiau KN anglų k. knygą, nebloga visai, bet 69 Lt, gal pavyks kur susiveikt pigiau

kas per knyga? ax.gif ja KN galima isigyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 27, 13:56)
Gal kas zinote KN kremu nuo saules kieki? 4u.gif

150 ml lyg tai g.gif dabar nepamenu tiksliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 04 26, 07:19)
Kunigunda, o tai galima kremą pvz su blenderiu maišyti?nu jei po 1 kremo rankų nejauti, nai nekas cool.gif .O kokiais tikslais elemi pirkai? Kajeputą tai dėl žaizdelių? O tas "kuklumas" turbūt 100 Lt kainavo biggrin.gif , mažiau ten niekaip neišleisi doh.gif O kakava gal genda aukštesnėj tempoj, kad lydytųsi, tai nemanau.

Pavarčiau KN anglų k. knygą, nebloga visai, bet 69 Lt, gal pavyks kur susiveikt pigiauIr pasigailėjau, kad prancūzų k. nemoku.KN vadovaujasi labiausiai jų ir anglų mokyklom, receptais, dėl to aš ir nerandu tokių ea savybių, kokias ten pasiūlo ( sau patenkinta rusų literatūra apsistačius ir galvoju, kad gaunu gerą info unsure.gif )

Nu matai, gal tu daznai blynus kepi- tai ranka esi atmusus, o as niekada blush2.gif , tai man kiek sunkiau, bet vis tiek nekeisciau i blenderi-viska daryti rankom man maloniau. Be to blenderis neturetu buti su metaliniu antgaliu, nes aliejams geriau nesiliesti su metalu ax.gif
Na, jops, beveik 100, tiesiog planavau kur kas daugiau -tai tie 3 visai kukliai gavosi rolleyes.gif

Elemi panaudojimo galimybes labai placiai. Siaip emiau dedei misinuka padaryti nuo zvynelines, bet puikiai panaudosiu ir visur kitur, pvz. kvepalams (med. spirito teta sake duos):
It is effective for chest infections, especially where there is a lot of phlegm, such as chronic bronchitis. If used as a steam inhalation it can be beneficial for catarrh and sinusitis.

Apparently helps to stem the flow of bodily secretions such as perspiration and has been credited with a tonic and clearing effect on the urinary system.

An excellent oil for skin care, especially for mature skin. It has a general rejuvenating effect and reduces wrinkles. It is also antiseptic and helps speed the healing process.

Elemi has analgesic, antiviral, bactericide, balsamic, expectorant, fungicide, tonic and vulnerary properties.

It blends with Cardamon, Frankincense, Galbanum, Geranium, Ginger, Lavender, Litsea Cubeba, Melissa, Orange and Rosewood.

Elemi is non-toxic, non-irritant (except to very sensitive skins) and non-sensitising

Elemi is also used in oil and resinoid form as a fixative but also as fragrance components in detergents, cosmetics and perfumes. It is occasionally used as a flavouring ingredient in food products, alcoholic and soft drinks.

As ir varciau ta knyga, bet kazka panasaus buvau radus anglu kalba internete -tai susilaikiau ax.gif
Siaip tai tame forume rusu - daug informacijos yra is prancuzu kalbos versta, tai sakyciau info turetu buti patikima ax.gif

QUOTE(Oksanik @ 2009 04 27, 13:51)
O mango sviesta is kur gavai?? 4u.gif

turiu is KN, ir is akoma. ZInoma, KN zymiai geresnis

QUOTE(agnuta @ 2009 04 27, 15:18)
kas per knyga? ax.gif ja KN galima isigyt? g.gif

Knyga apie gydomasias EA savybes, bet ten nera konkrecu receptuku.
aha
Atsakyti