Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Pelenė

QUOTE(M4m4 @ 2008 12 09, 11:10)
Laba diena,

Žinote aš nieko jau pasakoti nebenoriu, kas buvo tas buvo. O Jums miela mamyte patarimas, daugiau su dukra šnekekite vienuj vienos kaip geriausios draugės. Ir negalvokite, kad tai gausis per diena ar dvi, tam reik laiko. Vaikai yra tokios butybės, kad jie nesupranta kas vyksta ir kartais tai nuslepia. Aš nieko nesakau, kad ir Jūsų vaiką skriaudžia, gal iš tikro su jūsų vaiku kaip tik labai gerai elgiasi... O, kad išgauti iš vaiko tiesą reik daug daug daug bendrauti ir viskas bus kaip ant delno  blush2.gif

jeigu nieko nenorit rasiti, tai man atrodo kad jus netiesa rasot...nerorit rasit tai nereikejo ir pradet!!! "pelene" geras darzelis ir jame dirbe geros aukletojos ir pedagoges!!!tai mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatusia @ 2008 12 13, 14:07)
jeigu nieko nenorit rasiti, tai man atrodo kad jus netiesa rasot...nerorit rasit tai nereikejo ir pradet!!! "pelene" geras darzelis ir jame dirbe geros aukletojos ir pedagoges!!!tai mano nuomone 4u.gif

Tikejimas stiprus dalykas bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi sutinku, kad ten viskas super thumbup.gif bet tik paruosiamon grupen tai nepatariu niekam vaiko vesti doh.gif . Jei nenorit, kad vaikai butu zeminami, skariaudziami ar panasiai pasirinkite kita darzeli mirksiukas.gif Patikekit sitas darzelis ne vienintelis, bus daug skaudziau kai vaikas pripras prie draugu, aplinkos ir paskui teks iseiti schmoll.gif Labai daug darzeliu, kuriuose vaikuciai laukiami ir mylimi wub.gif sekmes
Papildyta:
QUOTE(pilna svente @ 2008 10 10, 19:36)
Gerbiamieji Deivido Bartkevicio tevai !

Ne pirmeji metai musu vaikai lanko "Pelene".Ne pirmeji metai musu vaikai lanko viena grupe.Siemet jie kartu perejo i priesmokykline grupe pas aukletoja Jolanta Bagdoniene.
      Visu pirma noriu Jums pasakyti,kad vaikas aisku yra pilnateisis seimos narys,bet tai nereiskia,kad vaikas suauges.Kad Jusu seimoje butent tokie santikiai ir toks ugdimas,pastebejome jau seniai,vos berniukuj suejo du metukai.Kiekviena siki ant kiekvienojusu vaiko spiegima,verkima ar kapriza Jus pastoviai aiskindavotes su visaissio darzelio aukletojomis ir auklemis.O apie vedeja as isvis patylesiu-karta per menesi tikrai ja aplankydavote.Vis Jums ne taip ir ne tas buvo. g.gif Jus auklejote individuma,egoista(atleiskite uz siurkstus zodzius ir atviruma).Butent Jus ji tokiu auklejote! Jus ji auklejote pilnoje laisveje,tai Jusu teise.Bet jei pas Jus namie yra spec.siena,i kuria Jusu sunus galva dauzosi,kai buna super bloga nuotaika ar isterika(pazodziuj !),tai Jus neturite ps aukletoja reikalauti doti jam tokia siena darzelije(pazodziuj !).Ir jej Jus manote,kad sios grupes mergaites turi vaikscioti su melynemis iruzgavimais nuo bendravimo su Jusu sunum(FAKTAS !)-tai Jus labai klystate.Ir paaiskinkite,pagaliau,savo mylimam sunui,kad ausis-tai galvos dalis!Ir jei jis su koja dauzo i ausi kitam berniukui(FAKTAS !)-ir sako,kad jis muse ne i galva-tai as pradedu nerimauti del jo ateites. g.gif
        Dabar apie mobiliaka.Ar ne Jus gerbama mamyte pernai per tevu susirinkima pasiulete duoti vaikams i darzeli mob.telefonus,kad je viska filmuotu ir mums namie roditu?O siemet davete sunui mobiliaka i darzeli.Filmuoti ar girtis? Gerbama,zinokite ne tik Jusu vaikas tokiu amziu turi mobiliaka.taciau visi kitie sveikai mastanties tevai supranta,kad namie gali daryti ka nori ir kaip nori,bet darzelije yra taisykles,kaip ir bet kurioje kitoje istaigoje.Manau,jei dingtu Jusu vaiko telefonas darzelije,Jus ta aukletoja suestumete !:oh
        Pritariu Jums,kad Jusu vaikui tikrai reikalingas psihologas,ir Jums tai pat patarciau ji  apsilankyti.
        Ir dar...Tik negalvokite,kad jusu vaikas Pats nuostabiausias pasaulyje.Jus labai klistate!!! Grupeje yra zymiai daugiau geresniu ir talentingesniu vaiku!
        O del Jusu visokiausiu laisku,kreipimu,skundu ir kliauzu-mes,tevai,butinai reagosime!!! Mes,zinokite, nedosime "zveriams apkandzioti Zmogu" !!!
Papildyta:
[SIZE=7]Apie aukletoja Jolanta Bagdoniene galiu atvirai pasakyti,kad tai aukletoja,dirbanti nepirmeji metai,turinti pakankamai patirties,pareiginga,labai gerbiama,kvalifikota ir pazangi pedagoge,kuri isleido ne viena priesmokykline grupe thumbup.gif !Ir iki siol vaikai ja prisimina ir apsilanka iki siol thumbup.gif !
  Kaip aukletoja ji svelni,suprantanti ir gerasirde.Vaikai ja skaito savo artimu draugu bigsmile.gif !Nei vieno karto per visus darbo metus nebuvo jokio incendento!
Isskirus Jusu Bartkeviciai doh.gif  schmoll.gif  g.gif
Papildyta:
Apie darzeli taip pat nieko blogo pasakyti negaliu smile.gif ,visada svaru,grazu,ziema silta.Jei darzelis butu blogas ,pamastykite,ar butu ten tiek vaikuciu? 4u.gif  bigsmile.gif
Papildyta:
Dar labai noriu pasakyti-NEI VIENAS VAIKAS NEBIJO aukletojos JOLANTOS !!!!
Cia,gerb.Bartkevicius,NETIESA !!!!
kaip Jum negeda as nesuprantu blink.gif  doh.gif

Gal vaikai per tuos metus jau prie jos priprato, juk teveliai negirdi kai jie verkia ir sako eik neturiu laiko. Ne viena is mamyciu pasiziurejus i pirmus tris ar daugiau menesiu pastebes kaip vaikutis reagavo i ta grupe. Kodel ja staiga daugelis pradejo ginti irgi suprantu, juk jau vaikai priprato jau nebeverkia o ir darzelio keisti neapsimoka pusmeciui doh.gif suprantu reik taikytis prie mokytojos, juk visdelto kencia ne tevai o vaikai, kurie nori ar nenori turi susitaikyti bash.gif pavargau nuo irodinejimu ir kitu tevu abejingumo, jei jums gerai tai ir dziaukites juk nematai ir sirdies neskauda, o girdeti nebutina. Gaila, kad daugelis tevu butent tuo ir vadovaujasi. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebetoja1 @ 2008 10 30, 10:08)
Norėčiau pakomentuoti viską, kas buvo parašyta anksčiau. Mūsų vaikas taip pat lanko darželį „Pelenė“, ir mes esame patenkinti šito darželio auklėtomis bei darželio vadovybe. Pirmiausiai norėčiau atkreipti dėmesį į tai, kad darželyje iki 3 metukų yra šnekama ir rusiškai ir lietuviškai, nuo 3 metukų tik lietuviškai. Jeigu Jus, tėveliai, nusprendėte leisti vaiką į tą darželį, tai Jus turėjote jau iš anksti žinoti, kad Jūsų vaikas šnekės dviem kalbom. Tai gi, jeigu Jus norėtumėt, kad Jūsų vaikas šnekėtų tik lietuvių kalba, tai tada leiskit jį į kitą darželį. Bet darželis „Pelenė“ tikrai nėra blogas, gal pasitaiko kažkokių problemų , bet tos pačios problemos egzistuoja bet kur.

blink.gif Tikrai?! mums direktorė sakė kitaip g.gif Kažkaip man keista, kad tokiu atrodo paprastu klausimu tikslios informacijos negalima gaut...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 19 gruodžio 2008 - 23:41
labas 4u.gif

zadu rugsejo vidury vesti vaika i si darzeli, gal kas jau pradejo ten eiti? gal ka idomaus ir naudingo galite papasakoti?

lauksiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
g.gif na ir plepaliukai cia pradzioj forumo kivirciu gal trys puslapiai verysad.gif poto nuomoneso galu gale normalus mamyciu pasiplepejimas na ir as nutriau parasyti mes lankoke sy darzely jau gal trecius metus pirmoji buvo grupe "braskyte" tai ka daliu pasakyti aukletojos superines vaikas mano( dukryte) eidavo na noriai bet kaip ateini i darzely persirengia asaros akyse man sirdy skauda ... verysad.gif bet aukletoja ateina paima apsikabina pasimyluja ir veda i grupe man tai [atiko vakare vaikas jau iseiti nenori smile.gif taip atvaiksciojome metus kas liecia susikalbejimo mes namuose kalbames LT grupe tiesa buvo misri bet aukletojos kalbedavo su dukryte lietuviskai as prasiau nes pergyvenau kad maziukei butu aiskiau susikalbeti ir pns antri metai pakliuvome i raktely ka galiu pasakyti cia va aukletojos irgi superines maniske nenori iseiti is ten namuose visos kalbos apie aukletoja kokia ji gera ir tt tik karta supyko ant aukletojos kad pasodino prie gedos stalo biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet baika seip vedeja gera aukletojos geros nieko bloga pasakyti negaliu . seip kiekgirdejau is pazystamu mamyciu kurios vede vaikus i "pelene" paruosiamoji grupe begalo stipri ir aukletojos irgi fainos na tai va matysiu kaip bus . kol nera barniu tai ir darzelis patinka kaip su visais sutari supranti vienas kita tai ir viskas gerai:) thumbup.gif drinks_cheers.gif tad tikrai sakau nuosirdziai veskkte vaikus nesigailesite okas nori daugiau suzinoti galime susitikti ir paplepeti nes i sy darzely eis ir manoji pagranduke kuriai dabar 1,3 men:D tad mamytes laukiu jusu kurios augina tokio amziaus vaikucius rasykie gal susibendrausime ir busime vienoje gruupeje ateityje:) thumbup.gif
Atsakyti
Ta maziuke kitais metais i "Braskyte" eis ar i "Saldainiukus"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 04 kovo 2011 - 00:53
g.gif nzn net bet prasysiuis i braskyte ten aukletojos jau pazystamos ir labai geros bent jau mano mergaitei vyresnei geros buvo ir tikiuosi jaunelei irgi patiks ir bus malonios:D ax.gif o kiek laiko tavo vaikiukui ?
Atsakyti
Visai dar maza, metuku nera. Bandysim i "saldainiukus" nuo sausio blush2.gif
Atsakyti
g.gif man tai butu gaila tokiamazyte palikti sad.gif as vis galvojukad dar ir nuo dvieju neleisiu nesmaza dar visai gal nuo triju ir tai gal:D kodel tokia mazyte vesi jau?
Atsakyti
QUOTE(Dzemili_29 @ 2011 03 06, 23:54)
g.gif man tai butu gaila tokiamazyte palikti sad.gif as vis galvojukad dar ir nuo dvieju neleisiu nesmaza dar visai gal nuo triju ir tai gal:D kodel tokia mazyte vesi jau?

nes ir mazi vaikai valgyt nori.
Atsakyti