Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI Bed Head

Na as su Dumb Blond naudojau ta pati Dumb Blond kondicionieriu wub.gif

o dabar mastau pirkt kelis sampunus ir purskiama kondicionieriu, stai si
user posted image

nemanau, kad kazkas blogai nuo jo turetu buti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif
kita savaite uzsakinesiu is www.escentual.com 4u.gif . Jei kas norit, prasom jungtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(santa252 @ 2009 05 22, 14:24)
mergaites gal kas galit papasakot ka nors apie si sampuna noriu uzsisakyt keleta gaminiu,nes matau kad giriat,kad nebloga linija.

irr dar sio serumo:
user posted image

labai aciu is anksto uz\ atsakymus mergaites blush2.gif

sitas seriumas neblogas.....kas patinka kad jo perdauginti neina(sausi plaukai mano) galiukus pritepu daug ir galiukai buna sudrekinti....

QUOTE(Dointheusa @ 2009 05 26, 03:54)
Brangus? smile.gif
tas labai lenvas ir graziai pasidengia.
Cia jau bus spaudomas aliejukas, as tokius labiau galams naudoju, kad nesisakotu, bet ant visu plauku kaip blizgesi naudot jis per riebus.

nu ne sitas ne spaudziamas aliejukas....o purskiamas jei apie ta kalbi...skaniai kvepia, kiap saldainiai.....bet man nepatiko....arba as per daug pripurskiau tai plaukus labai suriebalino....kol plaukai buvo dregni labai blizgejo plaukai...bet kai plaukai isdziuvo tai plaukai labai apsunko.....

user posted image

o sitas blizgesys man labai patinka..plaukai tikrai labai blizga ir susiglotnina....

user posted image

sita dalyka ir as noriu isbandyti...rytoj leksiu pirkti...

user posted image

is s factor serijos naudoju sita seriuma tai labai patinka....mano sausus plaukus sudrekina ir susvelnina...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2009 05 29, 08:12)

is s factor serijos naudoju sita seriuma tai labai patinka....mano sausus plaukus sudrekina ir susvelnina...

user posted image

O ant sausų dedi ar ant drėgnų? Yra dozatorius?

Šiaip baigiu pasimesti tose priemonėse doh.gif Pvz galėtum paašyti ką po ko dedi, kai galvą plauni ir į gatvę eini?
Atsakyti
user posted image

o sis purskiklis neapsunkina plauko? As masciau apie si purskikli, bet ko gero imsiu visgi toki
user posted image

o is stai siu priemniu visgi kuri geresne?
user posted image
user posted image
Atsakyti
siulau isigyti pigiau -> až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rencia1 @ 2009 05 29, 11:05)

o is stai siu priemniu visgi kuri geresne?
user posted image
user posted image

Aš galvoju, kad jos visai skirtingos paskirties. Pirmoji tik drėkinimo, o antroji formavimo. Ji man labai patinka. Jau net dvi sunaudojau. Aš retai kada antrą tą patį perku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2009 05 29, 02:31)
O ant sausų dedi ar ant drėgnų? Yra dozatorius?

Šiaip baigiu pasimesti tose priemonėse  doh.gif Pvz galėtum paašyti ką po ko dedi, kai galvą plauni ir į gatvę eini?

as i menesi kelis kartus naudoju "dumb blonde" sampuna ir kauke.....kadangi ta kauke mano plaukus sausina bet uztat sustiprina tai naudoju nedaznai.....

ant dregnu plauku tepu ta "s factor" drekinanti seriuma....jis yra paspaudziamas jei tai reiskia dozatorius....

kas antra diena naudoju "catwalk headshot" sampuna ir kauke......ant dregnu plauku tepu arba "s factor" drekinanti seriuma, arba freak control seriuma, arba purskiu "superficial", jis galams labai gerai drekina ir plaukus aliejum padengia jei daug pripurski, bet mano sausiems galams tas reibalas labai gerai.

jei plaukus dziovinu fenu tada seriumu netepu, o dregnus plaukus istepu "catwalk fashionista smooth and shine"...jis apsaugo nuo karscio..ir dar sausus istepu jei naudoju tiesintuva....

o ta catwalk blizgesio purskykli naudoju kai einu kur nors "out", papurskiu kad plaukai blizgetu....per daug as jo dar nebuvau pripurskus..nuo daugiau man tik plaukai daugiau blizga ir spalva plauku paryskina, bet plauku nelipina ir neapsunkina....(mano plaukai karameliniai ir labai sausi)

jei to blizgesio nepurskiu tada sausus paukus patepu "dumb blonde smooting stuff"

user posted image

siandien nusipirkau "s factor papaya purskiama kondicionieriu" , "s factor flat iron spray".....
ir 's factor smoothing lusterizer".....dar nebandziau ju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 30 gegužės 2009 - 07:18
mergaites va cia parodo ka po ko naudoja...

s factor

s factor 2

s factor 3

catwalk

Atsakyti
atsirado nauji "tigi bead head some like it hot" sampunas kauke ir seriumas.....ar as tik dabar uzamciau.... g.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2009 05 30, 08:51)
atsirado nauji "tigi bead head some like it hot" sampunas kauke ir seriumas.....ar as tik dabar uzamciau.... g.gif

user posted imageuser posted image

mmm geras smile.gif
Atsakyti
[quote=rencia1,2009 05 29, 11:05]

o sis purskiklis neapsunkina plauko? As masciau apie si purskikli, bet ko gero imsiu visgi toki
user posted image

nepadaugint tik reikia, siaip savo funkcija gerai atlieka- blizga plaukai, tik sakau jei per daug tai nekas bus-ypac jei dar plaukai linke riebaluotis 4u.gif
Atsakyti