Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI Bed Head

nepadaugint tik reikia, siaip savo funkcija gerai atlieka- blizga plaukai, tik sakau jei per daug tai nekas bus-ypac jei dar plaukai linke riebaluotis 4u.gif
[/quote]

na kadangi mano plaukai ir yra linke riebaluotis, tai ir nusprendziau geriau imt ta purskikli roziniam buteliuke rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Isabelle @ 2009 05 30, 08:16)

siandien nusipirkau "s factor papaya purskiama kondicionieriu" , "s factor flat iron spray".....
ir 's factor smoothing lusterizer".....dar nebandziau ju...

labai butu idomu isgirst atsiliepimus apie sias priemones, ypatingai apie ta papaya purskiama kondicionieriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rencia1 @ 2009 06 01, 01:11)

Papildyta:
labai butu idomu isgirst atsiliepimus apie sias priemones, ypatingai apie ta papaya purskiama kondicionieriu  ax.gif

tas papaya purskalas ka as zinau...rezultato dar po vieno karto nesimato..bet blogiau nebuvo irgi....plaukai lengviau issisukavo, i galiukus pripurskiau daugiau...tai galiukai atrode sveiki isdziuve(jei tik seriumu ar kokiu kremu galiuku nepatepu tai galiukai buna aptruse)............bet as nezinau ar cia nuo kaukiu ar nuo seriumu mano galiukai atsigavo......as viska daugiausia tepu ant galiuku...

nors paskutini karta galva ploviau su joico clarifying sampunu...nueme visa bruda nuo galvos..seriumo likucius, blizgesiu ir tt....dejau tigi headshot kauke.....dregnus plaukus purskiau papayja purskykliu....i galus daug purskiau....issukavau is karto purskiau s factor flat iron purskykli dziovinau plaukus fenu....sausus plaukus vel papurskiau tuo s factor flat iron purskykliu ir tiesinau tiesintuvu.,...net garas ruko is plauku nuo to flat iron purskyklio....... biggrin.gif ......tai plaukai buvo kaip silkiniai, krito graziai, buvo svelnus ir slidus...visas preimones sudejus bendrai rezultatas labai puikus buvo...ir ant pacio galo plaukus dar catwalk blizgesiu papurskiau.....
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2009 06 01, 09:42)
tas papaya purskalas ka as zinau...rezultato dar po vieno karto nesimato..bet blogiau nebuvo irgi....plaukai lengviau issisukavo, i galiukus pripurskiau daugiau...tai galiukai atrode sveiki isdziuve(jei tik seriumu ar kokiu kremu galiuku nepatepu tai galiukai buna aptruse)............bet as nezinau ar cia nuo kaukiu ar nuo seriumu mano galiukai atsigavo......as viska daugiausia tepu ant galiuku...

nors paskutini karta galva ploviau su joico clarifying sampunu...nueme visa bruda nuo galvos..seriumo likucius, blizgesiu ir tt....dejau tigi headshot kauke.....dregnus plaukus purskiau papayja purskykliu....i galus daug purskiau....issukavau is karto purskiau s factor flat iron purskykli dziovinau plaukus fenu....sausus plaukus vel papurskiau tuo s factor  flat iron purskykliu ir tiesinau tiesintuvu.,...net garas ruko is plauku nuo to flat iron purskyklio....... biggrin.gif ......tai plaukai buvo kaip silkiniai, krito graziai, buvo svelnus ir slidus...visas preimones sudejus bendrai rezultatas labai puikus buvo...ir ant pacio galo plaukus dar catwalk blizgesiu papurskiau.....

Oho, kiek visko naudoji blink.gif as tik galvoju ir neapsisprendziu, ar pirkt visgi geriau nuplaunama kondicionieriu ar purskiama. mano galiukai taip pat nusauseje, tai nezinau kas efektyviau doh.gif
Atsakyti
Sveiki:)

Zodziu, naudojau as briunetem sampuna, bet seniai sunaudojau, tai galvoju, reikia uzsisakyti, ebt man rekomendavo uzsisakyti per www.escentual.com. Labai noriu sau blizgesio plaukams, nuziurejau http://www.escentual...igihaircare072/
buvau nusipirkus sau brunette goddness, bet nepatiko, jis aliejinio apgrindo ir tik riebina plaukus, zodzio jokio superinio blizgesio nepastebejau.
gal kas gali man papriestarauti?
ir labai laukiu jusu komentaru del to ready for cameras, labai noriu, kokia jo sudetis, ar irgi aliejine..
Atsakyti
O jie siuncia i Lietuva? g.gif
Atsakyti
aha, ir bet koks atsiuntimas 5 svarai..
:]
nesvarbu kokio dydzio, tai sian 4 bendradarbes isirinikom siuntinuku, idomu ar atsius.. bet ryt uzhsakinesiu:)
kaip del to camera ready shine?
Atsakyti
doh.gif Siandien Escentuals sarase saliu i kurias siuncia neradau Lietuvos..
Atsakyti
flos,

keista, mano teta pirko, sake, kad siuncia..
Atsakyti
Sutikrinau kainas, tai ko man reikia yra BeautyBay ir pigiau smile.gif Tik va vel klausimas smile.gif as pirma karta pirksiu pati, sia savaite turiu gauti VisaVirtoun, tai ja tikiuosi galesiu atsiskaityti... smile.gif
Atsakyti
pabandyk per escentual, nu tikrai pirko..
Papildyta:
prisiregistravau, siuncia:)
Atsakyti
QUOTE(rencia1 @ 2009 06 01, 01:46)
Oho, kiek visko naudoji  blink.gif  as tik galvoju ir neapsisprendziu, ar pirkt visgi geriau nuplaunama kondicionieriu ar purskiama. mano galiukai taip pat nusauseje, tai nezinau kas efektyviau  doh.gif

seip tai abieju reikia.....kauke/kondcionierius po sampuno......purskiamas kondiciorius daugiau apsauginis......
QUOTE(bbg23 @ 2009 06 01, 13:54)
kaip del to camera ready shine?

rasyta buvo daug juk........jei plaukai tavo sausi jis tau patiks....man jis patinka...nes suglotnina plaukus, paryskina spalva, plaukai blizga......viena karta bandziau jo pripurksti daug...tai plaukai riebaluoti nebuvo man...

Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 06 01, 21:11)
Sveiki:)

Zodziu, naudojau as briunetem sampuna, bet seniai sunaudojau, tai galvoju, reikia uzsisakyti, ebt man rekomendavo uzsisakyti per www.escentual.com. Labai noriu sau blizgesio plaukams, nuziurejau http://www.escentual...igihaircare072/
del to ready for cameras, labai noriu, kokia jo sudetis, ar irgi aliejine..

Aš irgi planuoju šitą gėrį užsisakyti smile.gif Nors nebandžiau dar, bet skamba labai patraukliai blush2.gif
O escentual tikrai siunčia į Lietuvą, nors pradiniam sąraše jos ir nėra - pati bandžiau, viskas puikiai. thumbup.gif

O gal kas nors esat bandę šitą?
http://www.escentual...igihaircare134/
Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As_nematoma: 02 birželio 2009 - 07:26