o man dabar klausimas iskilo, ar aerozolinius purskiklius siuncia kaip ir visus kitus? Nes zadu uzsisakyt stai toki

rencia,
mane su tokiu kirpejas ispurskia, kai apkerpa ir dazniausiai formuoja sukuosena:)
nemanau, kad bus bedu del siuntimo, parasytu ispetu.
As sian su bendradarbem(4 panos) uzsisakem is escentual.com
uzsisakem po 2 buteliukus, condition'a ir shampoon'a, tai gausis 8x750 nemazhai kg, galvoju ar atsius:/ o kaina paskaiciavo ta pacia, 4/9 svaro:)
jau nuo korteles nueme..
mane su tokiu kirpejas ispurskia, kai apkerpa ir dazniausiai formuoja sukuosena:)
nemanau, kad bus bedu del siuntimo, parasytu ispetu.
As sian su bendradarbem(4 panos) uzsisakem is escentual.com
uzsisakem po 2 buteliukus, condition'a ir shampoon'a, tai gausis 8x750 nemazhai kg, galvoju ar atsius:/ o kaina paskaiciavo ta pacia, 4/9 svaro:)
jau nuo korteles nueme..
Užsisakiau ir aš krūvą visokio gėrio iš beautybay. Nors man escentuals puslapis labiau patinka, bet paskaičiavau, kad tas pats siuntinukas iš jų man būtų kainavęs 10 svarų brangiau, tai paimiau iš beautybay.
Tikiuosi poveikis matysis ant plaukų, nes kitaip aš padedu ir nebenaudoju - tai tik apsikraunu buteliukais

bbg23,
dekui uz atsakyma
vakar gavau is pasto pranesima apie siuntinuka, tai leksiu kuria diena pasiimt savo Dream Drops
beje, pirmakart uzsakinejau per beautybay.com, atejo kazkur per 2 sav
dekui uz atsakyma

vakar gavau is pasto pranesima apie siuntinuka, tai leksiu kuria diena pasiimt savo Dream Drops

Na stai, apsiprekinau
uzsisakiau siuos produktus:

rencia,
o tu pries tai sita sampuna bandzius? jis tipo daztiems plaukams, islaiko atspalvy..
as visgi sau uzsisakiau briunetem sampuna:) ir ready for camera.. nes labai patrauklu, turiu brunette goddness, tai nepatiko.. aliejinis..
o tu pries tai sita sampuna bandzius? jis tipo daztiems plaukams, islaiko atspalvy..
as visgi sau uzsisakiau briunetem sampuna:) ir ready for camera.. nes labai patrauklu, turiu brunette goddness, tai nepatiko.. aliejinis..
na mano plaukai ir yra dazyti
tai manau, kad turetu ne tik islaikyt spalva, bet ir pagyvint pati plauka
nors mano plaukai ir taip nera tokie beviltiski

Pagaliau vargais negalais padariau pirmą beveik savarankišką internetinį pirkinį 
užsisakiau sau

mano plaukai iki pečių, sveiki ir blizgantys, tačiau labai trūksta jiems purumo, tad nuolat bandau atrasti super priemonę

užsisakiau sau

mano plaukai iki pečių, sveiki ir blizgantys, tačiau labai trūksta jiems purumo, tad nuolat bandau atrasti super priemonę

Sveikutes
o kaip jus uzsakinejat is to puslapiuko? reikia paypal korteles?
labai noreciau ir as kanors pati uzsisakyt
esu isbandzius daug priemoniu is tigi. labiausiai patiko s-factor serija
labiausiai nusivyliau sokoladine kauke
nesusipratimas kazkoks
o kaip jus uzsakinejat is to puslapiuko? reikia paypal korteles?

labai noreciau ir as kanors pati uzsisakyt

esu isbandzius daug priemoniu is tigi. labiausiai patiko s-factor serija

labiausiai nusivyliau sokoladine kauke

na, as tai su kreditine kortele atsiskaitineju, o kas tas PayPal, as tiesa pasakius pati nelabai zinau ir nesigilinau

QUOTE(rencia1 @ 2009 06 05, 12:53)
na, as tai su kreditine kortele atsiskaitineju, o kas tas PayPal, as tiesa pasakius pati nelabai zinau ir nesigilinau 

o tai reikes ir man pabandyt jei su paprasta galima

bet ne debetine, o kreditine