Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI Bed Head

o man dabar klausimas iskilo, ar aerozolinius purskiklius siuncia kaip ir visus kitus? Nes zadu uzsisakyt stai toki
user posted image
Atsakyti
rencia,
mane su tokiu kirpejas ispurskia, kai apkerpa ir dazniausiai formuoja sukuosena:)
nemanau, kad bus bedu del siuntimo, parasytu ispetu.

As sian su bendradarbem(4 panos) uzsisakem is escentual.com
uzsisakem po 2 buteliukus, condition'a ir shampoon'a, tai gausis 8x750 nemazhai kg, galvoju ar atsius:/ o kaina paskaiciavo ta pacia, 4/9 svaro:)
jau nuo korteles nueme..
Atsakyti
Užsisakiau ir aš krūvą visokio gėrio iš beautybay. Nors man escentuals puslapis labiau patinka, bet paskaičiavau, kad tas pats siuntinukas iš jų man būtų kainavęs 10 svarų brangiau, tai paimiau iš beautybay. smile.gif Tikiuosi poveikis matysis ant plaukų, nes kitaip aš padedu ir nebenaudoju - tai tik apsikraunu buteliukais doh.gif
Atsakyti
bbg23,
dekui uz atsakyma 4u.gif

vakar gavau is pasto pranesima apie siuntinuka, tai leksiu kuria diena pasiimt savo Dream Drops wub.gif beje, pirmakart uzsakinejau per beautybay.com, atejo kazkur per 2 sav ax.gif
Atsakyti
Na stai, apsiprekinau ax.gif uzsisakiau siuos produktus:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
rencia,
o tu pries tai sita sampuna bandzius? jis tipo daztiems plaukams, islaiko atspalvy..
as visgi sau uzsisakiau briunetem sampuna:) ir ready for camera.. nes labai patrauklu, turiu brunette goddness, tai nepatiko.. aliejinis..
Atsakyti
na mano plaukai ir yra dazyti rolleyes.gif tai manau, kad turetu ne tik islaikyt spalva, bet ir pagyvint pati plauka rolleyes.gif nors mano plaukai ir taip nera tokie beviltiski ax.gif
Atsakyti
Pagaliau vargais negalais padariau pirmą beveik savarankišką internetinį pirkinį smile.gif
užsisakiau sau
user posted image
user posted image
user posted image

mano plaukai iki pečių, sveiki ir blizgantys, tačiau labai trūksta jiems purumo, tad nuolat bandau atrasti super priemonę biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes

o kaip jus uzsakinejat is to puslapiuko? reikia paypal korteles? blush2.gif
labai noreciau ir as kanors pati uzsisakyt blush2.gif
esu isbandzius daug priemoniu is tigi. labiausiai patiko s-factor serija wub.gif
labiausiai nusivyliau sokoladine kauke doh.gif nesusipratimas kazkoks
Atsakyti
na, as tai su kreditine kortele atsiskaitineju, o kas tas PayPal, as tiesa pasakius pati nelabai zinau ir nesigilinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rencia1 @ 2009 06 05, 12:53)
na, as tai su kreditine kortele atsiskaitineju, o kas tas PayPal, as tiesa pasakius pati nelabai zinau ir nesigilinau  doh.gif

o tai reikes ir man pabandyt jei su paprasta galima thumbup.gif paypal korteles reikia kai ebay perki, o as jos neturiu blush2.gif
Atsakyti
bet ne debetine, o kreditine mirksiukas.gif
Atsakyti