Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI Bed Head

QUOTE(kruopa @ 2009 06 05, 12:49)
Sveikutes

o kaip jus uzsakinejat is to puslapiuko? reikia paypal korteles? 

Aš tai turiu Visa Virtuon pasiėmus iš seb banko. Naudoju visiems internetiniams atsiskaitymams - visur tinka thumbup.gif
Atsakyti
Siandien pagaliau atsiemiau savo Dream Drops is pasto ax.gif ryt jau bus isbandyti rolleyes.gif nu bet kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rencia1 @ 2009 06 05, 19:55)
Siandien pagaliau atsiemiau savo Dream Drops is pasto  ax.gif  ryt jau bus isbandyti  rolleyes.gif  nu bet kvapas  wub.gif

o man tas kvapas kazkokiais vaistais atsiduoda blush2.gif
bet seip pats aliejukas tai patiko labai, dar ir dabar naudoju. tik nepatinka ta pipete
Atsakyti
maniskis be pipetes bigsmile.gif
Atsakyti
kaip faina. jauciu as ji ir antra karta pirksiu
Atsakyti
Norejau paklausti patarimo, kazin kuris sampunas geriau jei galai sausi, dazyti, o saknys daznai riebaluojasi?
Oatmeal & Honey ar Headshot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2009 06 07, 15:53)
Norejau paklausti patarimo, kazin kuris sampunas geriau jei galai sausi, dazyti, o saknys daznai riebaluojasi?
Oatmeal & Honey  ar Headshot? 4u.gif

bandziau oatmeal&honey tai netiko visiskai schmoll.gif to kito nebandzius
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2009 06 07, 15:53)
Oatmeal & Honey  ar Headshot? 4u.gif

Man su riebiom saknim ir dazytais plaukais laaabai tiko Moisture Maniac. Dabar plaukai islieka purus 2 dienas thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus, dabar zinosiu bent ko nepirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar vaikštinėjau akropolyje ir užsukau į tą dalį prie ermitažo, kur beveik niekada neinu. O gi ten pasirodo, yra parduotuvė, kuri prekiauja TIGI - nežinau kaip jums, bet man tai buvo naujiena. Viskas kaip ir gerai, bet matytumėt kokios kainos!!!! doh.gif Buvau pakraupus. Aišku, jie nori užsidirbti, tai natūralu, bet kai mes siunčiamės, juk ir taip antkainį kažkokį sumokam pardavėjams, kad jie pelno turėtų, o jie kaip platintojai aišku perka pigiau, bet užsidėję toooookius antkainius, kad net pakraupau - kai kurios prekės dvigubai ar net trigubai kainuoja! blink.gif Gal ir patogiau būtų iš karto nusipirkti, nelaukti kol atsiųs, bet tik ne už tokias kainas... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 06 08, 09:13)
Vakar vaikštinėjau akropolyje ir užsukau į tą dalį prie ermitažo, kur beveik niekada neinu. O gi ten pasirodo, yra parduotuvė, kuri prekiauja TIGI - nežinau kaip jums, bet man tai buvo naujiena. Viskas kaip ir gerai, bet matytumėt kokios kainos!!!! doh.gif  Buvau pakraupus. Aišku, jie nori užsidirbti, tai natūralu, bet kai mes siunčiamės, juk ir taip antkainį kažkokį sumokam pardavėjams, kad jie pelno turėtų, o jie kaip platintojai aišku perka pigiau, bet užsidėję toooookius antkainius, kad net pakraupau - kai kurios prekės dvigubai ar net trigubai kainuoja!  blink.gif Gal ir patogiau būtų iš karto nusipirkti, nelaukti kol atsiųs, bet tik ne už tokias kainas...  schmoll.gif

As manau, normalu, kai parduotuves uzsideda tokius antkainius, juk jiems reikia ir uz patalpu nuoma moket, ir pardavejams atlyginimus, kuriu yra ne vienas. Mes uz tokias kainas neperkam, bet tikrai yra daug zmoniu, kurie moka tokius pinigus smile.gif
Atsakyti
Jei rimtai - nei vienas tau netiks, jeigu saknys greit riebaluojasi, o galai sausi - siulyciau Moiture maniac sampuna - jis atstato dregmes balansa. Kazkada naudojau, tai visai nieko, o jei rimtai pirmiausiai reikia galvos odos bukle atstatyti, o paskui tik grazinti. Pati turiu problema su riebia galvos oda, tad po kol kas naudoju kita sampuna, o su TIGI pradesiu paskui lotuliukas.gif
Papildyta:
Kiekvienas tiekejas uzdeda antkaini, o pas mus Lietuvoje visi kosmetikos gamintojai uzdeda tikrai nemaza, bet neissilaikytu, jeigu tuo nedarytu. Cia jau kiekvieno pasirinkimas - pirkti uz tokias kainas arba ne tongue.gif
Papildyta:
Tikrai neblogas aliejukas - ilgam uztenka ir kaip zinau turi gydomu savybiu:)
Atsakyti