Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skaitote savo vaikams pasakas?

Oi, kiek tenka skaityti... doh.gif mano dičkis labai mėgsta klausytis pasakų, aš sekti jų nemoku, tik skaityti iš knygučių. Kitas pasakas jau moka žodis žodin, pats pasiėmęs varto ir seka, imituoja, kad skaito... Nors raides jau pažysta, bet skaityti dar nesiseka, kelias raides perskaito, o toliau dakuria savo žodį...
Pasakų mielai klauso ir mažasis broliukas, deja, ilgai klausyti kantrybės neturi. bet knygučių neplėšo, gražiai varto ir stebisi gražiais paveiksliukais...
Vaikams pasakos labai reikalingos, ypač pamokančios, su gilia prasme, kurią reikia paaiškinti... 4u.gif
Atsakyti
Ar jus skaitote savo mazyliams knygeles ir ar jie klausosi?Savo sunui knygeles pradejau skaityt galima sakyt nuo gimimo,kol maziukas buvo klause,metuku kai buvo jau nebenorejo .Dvieju vel pradejo klausyti ir klauso iki siol
Atsakyti
QUOTE(saauullee @ 2009 02 01, 17:00)
Ar jus skaitote savo mazyliams knygeles ir ar jie klausosi?Savo sunui knygeles pradejau skaityt galima sakyt nuo gimimo,kol maziukas buvo klause,metuku kai buvo jau nebenorejo .Dvieju vel pradejo klausyti ir klauso iki siol

Skaitau nuo metukų, labai patikdavo, patinka ir dabar kai paskaitau smile.gif Metukų proga padovanojau storą Pasaulio pasakų knygą, tai su ja apsikabinęs net miegoti eidavo. wub.gif
Atsakyti
maniskis dar nesupranta,tai gal nuo metuku jau jam aiskiau bus ,tada butinai skaitysiu pasakas wub.gif ax.gif
Atsakyti
Mano mazgiui tuoj 2 bet jis nelabai klauso, o dukra nuo kokiu pusantru labai mėgdavo knygelias kai jai skaitydavau, ir dar vis prašo paskaityti ypač prieš miegą nori kad pasekčiau kokia pasaką 4u.gif
Atsakyti
skaitau, bet metukų vaikui sunku dėmesį prikaustyt, kol kas paskas be galo mielai klauso
Atsakyti
as skaitau bet nelabai jis klausosi mastau.gif

gal kur internete zinot kokiu nuorodikiu kur galima rasti pasakeliu vaikuciams ? butu idomu paskaitineti aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2009 02 03, 02:07)
skaitau, bet metukų vaikui sunku dėmesį prikaustyt, kol kas paskas be galo mielai klauso

Mano sūnelis metukų būdamas labai mėgo pasaką "Trys paršiukai", paskui iš lego statydavome paršiukų namelius, žiūrėdavome, kurio stogą vilkas nupūs, o kurio ne. smile.gif
Atsakyti
Skaiciau dar visai mazytei ir lig siol skaitau nors ir pati jau skaito pasakeles bet vistiek kasdien turiu paskaityt tai skaitau knyga "365 pasakojimai kiekvienai dienai" labai grazi knygute ir pasakojimai suskirstyti pagal kalendoriu kiekvienai dienai.Taippat kiekviena diena klauso per lietuvos radija 20.03h skaito pasakele tai jei tingisi skaityt paprasciausiai ijunkit radija nes pasakeles labai daug duoda vaikuciui
Atsakyti
neskaitau nes neklauso jis ju smile.gif
Atsakyti
Skaitau abiem savo vaikams...Sunui astunti metai,bet su malonumu klausosi pasaku pries miega ,aisku ,skaitau ne leliukiskas jam pasakas ,o tokias kaip"Tukstantis ir viena naktis" ir panasias i ja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 04 vasario 2009 - 13:28
Siais laikais pasaku knygutes ,su labai spalvingom iliustracijom ,is tiesu as manau reikia vaikuciams skaityti pasakas thumbup.gif
Atsakyti