sveikos, mes irgi beveik kiekvieną vakarą sekame pasakas.Tą pačią pasaką sekame kelis kartus iš pradžių aš keletą kartų , o poto prašau, kad tą pasaką pasektų jis.Sūnui 6m. tuoj.Taip ir pasakas sekame ir jos atmintyje išlieka-pats pasekti mokosi.Taip pat mėgsta klausytis ir kompaktuose įrašytų.tai labai patogu, kai pačiai tingisi.

skaitome pries miega kai atsigula pati praso kad paskaityciau

Skaitom ne tik pasakas, bet ir visas knygas. Kai buvo mažesni daugiau sekdavau, o dabar tik ir girdžiu mama paskaityk.
Skaitome pasakas kasdien kiekviena vakara pries miega..
...taip jau iprato nuo mazumos,tai dabar be pasaku neina miegoti....
as manu pasakos vaikams yra labai vertingos...lavina vaiko vaizduote ir tt...

Skaitome pasakas nuo mazumes
labai megsta klausytis.kai bunu labai pavargusi sunus man paseka savo isgalvota pasaka
.dabar kai jau moka skaityti diena jis man paskaito ,o vakare as jam

Mes irgi skaitome visas knygas, na ten kur skaityti galima tai skaitome, o kur paveiksliukų daug tai pati pasakoju, koks veiksmas vyksta, ką daro, koks metų laikas ir t.t. Turime daug knygučių, ypač patinka su gyvunais, ten kur nuotraukos ne piešiniai, svaigsta dėl tokių. Taip pažinome vabzdžius, roplius ir kt tradicinius gyvunus. O pasakas mes vienu metu kurdavom su vyru, tesinys būdavo kitą vakarą
Kartais būdavo ne pasakos o tiesiog išgalvotos istorijos, pvz ejo teletabiai sutiko mešką
ir t.t. Mūsų vaikui labai tokios patiko.

Mano dukryte vakare nori tik vienos pasakos: apie rope, kuria rauna senelis, baba, ugnyte, sesyte, tetis, mama, suniukas, kaciukas ir pelyte. O kai rope israuna, tada Ugnyte isverda koses, ir visi ilgai ir laimingai gyvena
Dabar jau labaiu ji man pasakoje nei as jai

maniskei 2 metukai, bet mes dar pasaku neskaitom. kartu skaitom knygas, kur daug paveiksliuku ir mazai teksto
. jai idomiausia kas ka daro, t.y. meskiukas valgo, meskiukas krenta, meskiukas dviraciu vaziuoja.
skaitau ir negaliu patiketi, kad kai kuriu jusu dvieju metu vaikai jau pasaku nori. mes va daug daineliu dainuojam, ypac pries miega. turim savo kokiu 10 daineliu repertuara ir traukiam viena per kita. mazoji aisku dar tik po posmeli moka.

skaitau ir negaliu patiketi, kad kai kuriu jusu dvieju metu vaikai jau pasaku nori. mes va daug daineliu dainuojam, ypac pries miega. turim savo kokiu 10 daineliu repertuara ir traukiam viena per kita. mazoji aisku dar tik po posmeli moka.
Savajam skaitau (esame vaikų bibliotekos skaitytojai), turiu daug savų senų knygučių, sukuriu pati - pavyzdžiui apie bailę Tamsytę, kuri gyvena po lovą užvelyje iš voratinklių ir išlenda tik tada, kai visiškai tamsu, nes bijo šviesos), kuriu lopšines, o dabar pradėjau piešti pasakas - tai poto vaikas pats "seka" pasakas, pagal paveikslėlius

Oi, skaitom nuo metukų laiko. Pietų miegas be pasakos neįsivaizduojamas. Čia dičkiui, jam dabar 3.5 metų. Kartais ir savos kūrybos pasakų pasakau.
Nors maniškis bendrai labai knygutes mėgsta
Nors maniškis bendrai labai knygutes mėgsta