Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skaitote savo vaikams pasakas?

sveikos, mes irgi beveik kiekvieną vakarą sekame pasakas.Tą pačią pasaką sekame kelis kartus iš pradžių aš keletą kartų , o poto prašau, kad tą pasaką pasektų jis.Sūnui 6m. tuoj.Taip ir pasakas sekame ir jos atmintyje išlieka-pats pasekti mokosi.Taip pat mėgsta klausytis ir kompaktuose įrašytų.tai labai patogu, kai pačiai tingisi. tongue.gif
Atsakyti
skaitome pries miega kai atsigula pati praso kad paskaityciau biggrin.gif
Atsakyti
As paimu kniga,no kuriu pasaka pati lotuliukas.gif kitaip nenori klausit,tik paveiksleliu ziuri.
Atsakyti
Vieną vakarą skaitau aš, kitą vakarą skaito dukrytė. Iš pradžių, kol nemokėjo gerai skaityti, kurdavo tekstą pati, bet knygą visada laikydavo atverstą ir "skaitydama" versdavo puslapius. Dabar leidžia man išsirinkti pasaką ir skaito.
Atsakyti
Skaitom ne tik pasakas, bet ir visas knygas. Kai buvo mažesni daugiau sekdavau, o dabar tik ir girdžiu mama paskaityk.
Atsakyti
Skaitome pasakas kasdien kiekviena vakara pries miega.. smile.gif ...taip jau iprato nuo mazumos,tai dabar be pasaku neina miegoti.... lotuliukas.gif as manu pasakos vaikams yra labai vertingos...lavina vaiko vaizduote ir tt... mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaitome pasakas nuo mazumes biggrin.gif labai megsta klausytis.kai bunu labai pavargusi sunus man paseka savo isgalvota pasaka thumbup.gif .dabar kai jau moka skaityti diena jis man paskaito ,o vakare as jam lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi skaitome visas knygas, na ten kur skaityti galima tai skaitome, o kur paveiksliukų daug tai pati pasakoju, koks veiksmas vyksta, ką daro, koks metų laikas ir t.t. Turime daug knygučių, ypač patinka su gyvunais, ten kur nuotraukos ne piešiniai, svaigsta dėl tokių. Taip pažinome vabzdžius, roplius ir kt tradicinius gyvunus. O pasakas mes vienu metu kurdavom su vyru, tesinys būdavo kitą vakarą lotuliukas.gif Kartais būdavo ne pasakos o tiesiog išgalvotos istorijos, pvz ejo teletabiai sutiko mešką biggrin.gif ir t.t. Mūsų vaikui labai tokios patiko.
Atsakyti
Mano dukryte vakare nori tik vienos pasakos: apie rope, kuria rauna senelis, baba, ugnyte, sesyte, tetis, mama, suniukas, kaciukas ir pelyte. O kai rope israuna, tada Ugnyte isverda koses, ir visi ilgai ir laimingai gyvena biggrin.gif Dabar jau labaiu ji man pasakoje nei as jai lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskei 2 metukai, bet mes dar pasaku neskaitom. kartu skaitom knygas, kur daug paveiksliuku ir mazai teksto biggrin.gif . jai idomiausia kas ka daro, t.y. meskiukas valgo, meskiukas krenta, meskiukas dviraciu vaziuoja.

skaitau ir negaliu patiketi, kad kai kuriu jusu dvieju metu vaikai jau pasaku nori. mes va daug daineliu dainuojam, ypac pries miega. turim savo kokiu 10 daineliu repertuara ir traukiam viena per kita. mazoji aisku dar tik po posmeli moka.
Atsakyti
Savajam skaitau (esame vaikų bibliotekos skaitytojai), turiu daug savų senų knygučių, sukuriu pati - pavyzdžiui apie bailę Tamsytę, kuri gyvena po lovą užvelyje iš voratinklių ir išlenda tik tada, kai visiškai tamsu, nes bijo šviesos), kuriu lopšines, o dabar pradėjau piešti pasakas - tai poto vaikas pats "seka" pasakas, pagal paveikslėlius wub.gif
Atsakyti
Oi, skaitom nuo metukų laiko. Pietų miegas be pasakos neįsivaizduojamas. Čia dičkiui, jam dabar 3.5 metų. Kartais ir savos kūrybos pasakų pasakau.
Nors maniškis bendrai labai knygutes mėgsta thumbup.gif
Atsakyti