Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skaitote savo vaikams pasakas?

nors mano pipirui tik 1,5 metukų, bet pasakas mėgsta labai mirksiukas.gif turim porą mėgstamų knygučių, o grybų karą deklamuoju mintinai mirksiukas.gif net darželyje auklėtojus pastebėjo, kad mano vaikui knygutės labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Skaitau,labai megsta pasakas smile.gif
Atsakyti
Mano angeles labai megsta knygeles 4u.gif ir skaitomes ir mokinames o pasakas isvis wub.gif wub.gif wub.gif miegoti neina kol nepaskaitau jam pasakos ax.gif
Atsakyti
per dieną vienos rankos pirštų neužtenka, kiek skaitau pasakų lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos. aš ir savo dukrai skaitau. ir tėtis skaito. ypač ji mėgsta prieš miegą pavartyti knygelę, pati išsirenka kurią pasaką, o tada jau skaitom... šiaip, kai skaityti atsibosta, arba matau , kad ilga pasaka ar žodžiai sudėtingi, tai truputį perkuriu pati lotuliukas.gif visai neblogai gaunas biggrin.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi už tas mamas, kuriuoms, puikiai sekasi pačioms sukurti.
va ka tik stengiausi atgaminti kaip ten baigėsi pasaka apie katinėlį ir gaideli, tai vyras iš juoko išėjo į kitą kambarį, o aš vos valdžiausi, kad ir pati neprapliupčiau juoku.
blush2.gif
blogiausia, kad Rokui reikia iš "minties" pasakų doh.gif
sakiau kelias išmokčiau mintinai, bet kol kas sunku rasti internete, tikriausiai reikes eit paieškoti knygyne
Atsakyti
O mazdaug nuo keliu metu pradejot vakarais skaityti pasakas? g.gif
Atsakyti
Aha skaitom, tik kad visos pasakos pas mus turi buti apie masinytes, blink.gif lotuliukas.gif fantazija jau senka lotuliukas.gif
Atsakyti
Kol dičkis buvo mažiukas,na kai ėjo jau darželin,tada diena iš dienos skaičiau pasakas,bet dabar ne ,nors mažoji gal dar nesuprastų kas vyksta g.gif ...neskaitau dar jai...kažkada pradėsiu ax.gif
Atsakyti
O musu pagrindines pasakos, is zurnaliuko ,Mike Pukuotukas, mano vaikiui labai patinka, nors seku ir kitokias bet sitos dazniausios
Atsakyti
nu mano vyras labai turi lakia fantazija pasakoms thumbup.gif tai as pasiplaunu ant sito reikalo, anksciau tai apie raudonkepuraite pasakojau, tai jau ir paciai atsibodo ir dukryte mintinai paskui mane kartodavo, dabar jeigu vyras negali pasekti pasakos, tai as padainuoju lopsin, nu retais atvejais knygute paskaitau, ai dar esu ir pati kelis variantus vieno pasakojimo sukurus lotuliukas.gif
Atsakyti
As paseku is saves,pakuriu,bet vartyti knygutes labai megsta.Zadu koke knygute su trumpom pasakelem pirkti,paskaitymui. smile.gif
Atsakyti