Skaitau,labai megsta pasakas
Mano angeles labai megsta knygeles
ir skaitomes ir mokinames o pasakas isvis
miegoti neina kol nepaskaitau jam pasakos
per dieną vienos rankos pirštų neužtenka, kiek skaitau pasakų
sveikos. aš ir savo dukrai skaitau. ir tėtis skaito. ypač ji mėgsta prieš miegą pavartyti knygelę, pati išsirenka kurią pasaką, o tada jau skaitom... šiaip, kai skaityti atsibosta, arba matau , kad ilga pasaka ar žodžiai sudėtingi, tai truputį perkuriu pati
visai neblogai gaunas
Džiaugiuosi už tas mamas, kuriuoms, puikiai sekasi pačioms sukurti.
va ka tik stengiausi atgaminti kaip ten baigėsi pasaka apie katinėlį ir gaideli, tai vyras iš juoko išėjo į kitą kambarį, o aš vos valdžiausi, kad ir pati neprapliupčiau juoku.
blogiausia, kad Rokui reikia iš "minties" pasakų
sakiau kelias išmokčiau mintinai, bet kol kas sunku rasti internete, tikriausiai reikes eit paieškoti knygyne
va ka tik stengiausi atgaminti kaip ten baigėsi pasaka apie katinėlį ir gaideli, tai vyras iš juoko išėjo į kitą kambarį, o aš vos valdžiausi, kad ir pati neprapliupčiau juoku.
blogiausia, kad Rokui reikia iš "minties" pasakų
sakiau kelias išmokčiau mintinai, bet kol kas sunku rasti internete, tikriausiai reikes eit paieškoti knygyne
O mazdaug nuo keliu metu pradejot vakarais skaityti pasakas?
Aha skaitom, tik kad visos pasakos pas mus turi buti apie masinytes,
fantazija jau senka
Kol dičkis buvo mažiukas,na kai ėjo jau darželin,tada diena iš dienos skaičiau pasakas,bet dabar ne ,nors mažoji gal dar nesuprastų kas vyksta
...neskaitau dar jai...kažkada pradėsiu
nu mano vyras labai turi lakia fantazija pasakoms
tai as pasiplaunu ant sito reikalo, anksciau tai apie raudonkepuraite pasakojau, tai jau ir paciai atsibodo ir dukryte mintinai paskui mane kartodavo, dabar jeigu vyras negali pasekti pasakos, tai as padainuoju lopsin, nu retais atvejais knygute paskaitau, ai dar esu ir pati kelis variantus vieno pasakojimo sukurus
As paseku is saves,pakuriu,bet vartyti knygutes labai megsta.Zadu koke knygute su trumpom pasakelem pirkti,paskaitymui.