Įkraunama...
Įkraunama...

Israel

vauga wub.gif

dar įkelsiu porą, tai čia Natanijos pakrantė, kur maniškis gyvena rolleyes.gif buvau išėjus laukan tokioj svajokliškoj nuotaikos ir pykštelėjau porą kartų blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
zinau ,kaip ten grazu,pari ne karta ten buvau...ex...saule jura... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
pritariu cia grazu!as gyvenu ir dar negaliu atsigrozeti
Atsakyti
Nuotraukos puikios,pasakojimas fantastiskas 4u.gif Tiesiog privertet dar karta sugryzti i Izraeli.Buvau jame praejusia vasara liepos men.Eilate buvo 41 laipsnis karscio,bet as silumos megeja,tai man buvo tikrai labai gerai.Nors susilau smile.gif Keliatas nuotrauku darytos net tose paciose vietose kur ir as nusifotkinus.Tikrai super reportazas.Kas dar nebuvo tai tegul pasistengia nuvaziuoti,tikrai ta sali verta pamatyti.Sekmes visoms ten gyvenancioms Mamytems. 4u.gif
Atsakyti
o stai kokia buvo svente,purim- kai vaikai persirengdinejo visokiausias kostiumais.
user posted image
manasis buvo astunkojis
bet ne tai as jums noriu parodyti,o noriu parodyti kokios grazios aiksteles Izraelyje,labai faina vaikams zaisti
user posted image

user posted image
user posted image
o cia su mano mama
user posted image
Atsakyti
sio menesio gale trauksiu ir as i Izraeli,busiu mazdaug 10 dienu,turesim masina,pirmoji stotele-tel avivas,ten draugai gyvena,taigi reikes daug ka aplankyti per ta laika,patarkite kur nuvaziuoti?
Atsakyti
eilat,negyvoji jura,jeruzale ir daug yra vietu
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2007 03 09, 19:12)
eilat,negyvoji jura,jeruzale ir daug yra vietu

tai sitas vietas jau itraukem i savo marsruta 4u.gif
dar galvojam prie raudonosios juros.Koks oras mazdaug buna Izraeli kovo gale? rolleyes.gif
Atsakyti
dabar prasideda karsciai,kartais tik bus lietus
o raudonoji jura tai kaip tik prie eilato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2007 03 10, 17:32)
dabar prasideda karsciai,kartais tik bus lietus
o raudonoji jura tai kaip tik prie eilato  biggrin.gif

o tada liuks jei karsciai,nes norisi ten kur vasara biggrin.gif
o raudonojoje juroje nera to nardymo su akvalangais,is kazko esu girdejus... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
eilatas pats brangiausias turistinis miestas,nori malonumu reikia pinigu,o ten tikrai faina,yra laivas su permatomu dugnu ir panasiu atrakciju rolleyes.gif
Atsakyti
tai manau nuvykus i tokias vietas ir pinigu negaila isleisti biggrin.gif
labai laukiu keliones ir geru ispudziu,tik,kad oras butu geras mums:)
Atsakyti