Įkraunama...
Įkraunama...

Israel

siandien buvo audra blush2.gif
Atsakyti
eh kaip cia grazu wub.gif mano sesute jau daug metu cia gyvena.... noreciau pas ja i svecius smile.gif
Atsakyti
dar nuotrauku is praeitos savaites nuotykiu is negyvosios juros iskilos

user posted image

su mociute
user posted image
Atsakyti
dar kai kas
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
kaip grazu... bigsmile.gif dar labiau noriu smile.gif o kazin kaip ten su idegimais,matyt nepavyks pasirudinti? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano vyro draugas buvo atvaziaves vasari tai per dvi savaites taip idege kad raudonas grizo namo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2007 03 17, 18:44)
mano vyro draugas buvo atvaziaves vasari tai per dvi savaites taip idege kad raudonas grizo namo  biggrin.gif

tai tada gerai,nors 2 savaiciu nebusiu,bet gal matysis,kad kazkur buvau 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Mes medaus mėnesį praleidom Izraelyje. Na, man tiesą sakant paliko neišdildomą įspūdį...Iki šiol mintimis esu su šia šalimi ir svajoju kada nors vėl ten patekti...Gaila, kad mažai fotografavau ir daug filmavau...
Ten viskas kitaip. Oras, kvapas, vanduo, maistas, žmonės, jų elgesys, išvaizda, gyvenimo būdas...Ten vyrauja kitokios vertybės (arba jų tiesiog laikomasi), atrodo lyg būtų baiminamasi veltui praleisti minutę. Žmonės vertina laiką, branginą jį, nesuteikdami galios beverčiams svetimų žmonių stereotipams.
Temperamentas žavingas...Jaučiamas laisvės kvapas, aistra gyventi, ramybė..Vis gi tai pažadėtoji žemė. Trijų religijų šalis...
Ten labai gražu, labai skanu, labai įdomu...Tai ypatinga kultūra, ypatingi žmonės. Ypatingai gražūs daiktai...
Izraelyje nėra vietelės kurį nepatrauktų akies...

Atsakyti
QUOTE(AHAVA @ 2007 04 13, 14:57)
Mes medaus mėnesį praleidom Izraelyje. Na, man tiesą sakant paliko neišdildomą įspūdį...Iki šiol mintimis esu su šia šalimi ir svajoju kada nors vėl ten patekti...Gaila, kad mažai fotografavau ir daug filmavau...
Ten viskas kitaip. Oras, kvapas, vanduo, maistas, žmonės, jų elgesys, išvaizda, gyvenimo būdas...Ten vyrauja kitokios vertybės (arba jų tiesiog laikomasi), atrodo lyg būtų baiminamasi veltui praleisti minutę. Žmonės vertina laiką, branginą jį, nesuteikdami galios beverčiams svetimų žmonių stereotipams.
Temperamentas žavingas...Jaučiamas laisvės kvapas, aistra gyventi, ramybė..Vis gi tai pažadėtoji žemė. Trijų religijų šalis...
Ten labai gražu, labai skanu, labai įdomu...Tai ypatinga kultūra, ypatingi žmonės. Ypatingai gražūs daiktai...
Izraelyje nėra vietelės kurį nepatrauktų akies...

labai gražiai parašei wub.gif mane ir panašus jausmas apima ten būnant...jaučiuosi ten laisva nuo stereotipų....ir niką pasirinktai tokį gražų...MEILĖ rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(meile0409 @ 2007 03 19, 20:08)

potkės super thumbup.gif
Atsakyti
yra dar biggrin.gif
kaip mano mazylis su suniu musu zaidzia
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
sorry, nepavyko nauju nuotrauku ideti doh.gif
Atsakyti