Įkraunama...
Įkraunama...

Israel

QUOTE(meile0409 @ 2007 04 14, 09:31)
yra dar  biggrin.gif
kaip mano mazylis su suniu musu zaidzia
user posted image
user posted image
user posted image

vajeee kokie fainuoliai wub.gif

QUOTE(ajas @ 2007 04 18, 12:10)
sorry, nepavyko nauju nuotrauku ideti  doh.gif

kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
Zydinti dykuma

user posted image

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Gal galit man papasakot apie zmoniu tarpusavio santykius mirksiukas.gif Vaziuosim pas draugus kuriu seniai nematem, tai kaip cia ,kad gedos neprisidarytume ax.gif Gal yra kas nors ka reiktu zinoti? Na, nezinau gal kiaulienos nevalgyti, gal alkoholio negerti ar su vyru atskirose lovose miegoti... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaizdai gražūs, pasakojimas taip pat. Faina pamatyti, bet tik foto... gyventi nenorėčiau unsure.gif
Atsakyti
svarbiausias patarimas,bukit kokie esat.izraelieciai negeria,bet jei kas geria jie nieko nesakys.sitie zmones megsta linksmintis,laisvas laikas jiems sventas.patarimas:nevadinkite jais zydais,jie tai supranta,bent jau man pasake vienas izraelietis,kad jiems tai nepatinka.
viska atsargiai valgykite,gali buti kad jusu skrandis tokio maisto nepriima
nu nezinau ka dar papasakoti,jei nori ka nors smulkiau paklausti,tai klauskit,atsakysiu.
sitie zmones yra labai geri ir nuosirdus,jie sako ka jie masto.jie laisvai elgesi,nesikaustu kaip Lietuvoje.mano mama kai gyveno Llietuvoje labai norejo nusidazyti raudonai,bet Lietuvoj bijojo kad ja uzbadys pirstais,bet kai atvaziavo cia pirmiausia nuleke nusidazyti.visiems patinka jos spalva,o ji nesidrovi taip kaip Lietuvoje
Atsakyti
va dar is musu iskylu nuotykiu
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nuostabios kaip visada ajas ir melės potkės thumbup.gif

Norėčiau ir aš dėl elgesio Izraelyje pasisakyti smile.gif
Dėl vieno gal būt nelabai sutiksiu su meile, kad izraeliečiai negeria smile.gif aišku, jeigu lankysitės šventovėse ar šiaip vietose, nepritaikytose naudoti alkogolį, tai niekas ir nevartos smile.gif lauke niekad neteko matyti išgėrusių žmonių smile.gif bet...jeigu užsuksit į barą, klubą ar diskoteką, tai ten geriama liuosiai biggrin.gif Alkogolis ten brangus, taip pat jo laisvai galima įsigyti ir parduotuvėse...bet geriausiai nusirkti duty free, nes Izraelyje kaip ir rūkalai alkogolis tikrai labai brangus 4u.gif
Dėl epiteto "žydas"...man kažkaip nebuvo kilę net minties kreiptis į žmogu tautybės pavadinimu, negi atvaževę Lietuvon mes kreipiamės į ką nors "lietuvi" biggrin.gif Šiaip kiek pačiai tenka bendrauti ir kiek gaunu emeilų, žmonės patys tarpusavyje linkę juokauti ta tematika "žydai"...dažnai ir anekdotus apie save pasakoja ir visokias istorijas, todėl manau daugumoje nuo žmonių priklauso kaip kas reaguoja į tautybės paminėjimą... smile.gif
dėl bendros lovos čia prajuokinot lotuliukas.gif Izraelyje žmonės jaučiasi daug laisviau, negu Lietuvoje, ten neikas nespoksos į tave jeigu atrodai kaip nors ne taip, nors realiai neįmanoma atrodyti kaip nors ne taip, labai plati stilių įvairovė, viešais bučiniais ar glamonėmis nieko nenustebinsi, vien žo sutinku pilnai su meile, būkit savimi ir tiek, kiaulienos ten galima nusipirkti nekošerinėse parduotuvėse smile.gif Ir nenustebkit jeigu pvz pajūryje jus kalbins nepažįstami žmonės ar siūlys prisijungti drauge pažaisti, jie labai bendraujantys ir tikrai geranoriški smile.gif
Yra tik vienas niuansas, tai žydai Ortodoksai smile.gif juos atskirsit iš karto smile.gif tai juodai apsirengę, su peisais, galvos apdangalu vyrai ir moterys būtinai su ilgais sijonais ir viršumi ilgomis rankovėmis smile.gif jie gyvena ir elgiasi pagal tam tikras taisykles, manau jie daug griežčiau jų laikosi, negu religingieji katalikai...tačiau tai nereiškia, kad jie jums diktuos, kaip jūs turėtumėt elgtis smile.gif
Ir dar...žydai labai tvarkingi ir mėgėjai švaros...kuom jie labai skiriasi nuo šalia jų gyvenančių beduinų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 28 balandžio 2007 - 10:01
QUOTE(Euforija @ 2007 04 28, 10:59)
Ir dar...žydai labai tvarkingi ir mėgėjai švaros...

Nezinau nezinau... g.gif Man tai nepasirode jie labai tvarkingi schmoll.gif , ypac po savaitgalio (sestadienio) baisu pliazuose ir parkuose - visas siuksles po saves ant zemes palieka, nors ir siuksliadezes netoliese yra blink.gif
Atsakyti
merginos,jus zinojot kad siandien buvo lietuviu kasmetinis susitikimas?
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2007 04 28, 20:05)
merginos,jus zinojot kad siandien buvo lietuviu kasmetinis susitikimas?

kas? kur? kokiu lietuviu? blink.gif blink.gif blink.gif
pirma karta girdziu
Atsakyti
lietuviu susitikimas buvo siandien,tel aviv,park jarjon.
labai blogai organizuotas,nes niekur nebuvo info ir as suzinojau is bendradarbes,o jei ir suzinai reikia vaikscioti po parka ir klausyti kaip kalba,bent jau iskaba butu padare blush2.gif
Atsakyti