Įkraunama...
Įkraunama...

Israel

QUOTE(Shater @ 2007 06 24, 21:43)
Ahava ir siaip kosmetika siulau pirkti prie Negyvosios juros,ten dar spec nuolaidas turistams daro!

visiškai nesutintu...ten yra brangiau netgi negu bet kur kitur, vien dėl to, kad visi mano, kad prie pat jūros pigiau 4u.gif
pigiausia vieta pirkti šiai kosmetikai yra Eilat miestukas, nes ten parduoda ne PVM mokesčio, paskui eina visos kitos vietos, o brangiausiai prie Negyvosios jūros 4u.gif ten tik įvaizdįsudaro, kad nuolaidos, bet realiai gaunasi brangiausiai smile.gif o dovanėlių ir kitur galima gauti, reikia tik paprašyti biggrin.gif

QUOTE(eglincia @ 2007 07 01, 00:46)
man l;abai karsta buvo prie jordano...mes papuolem ant paciu karsciu,o dabar atsiputinejam eilate,v orchidejos viesbuty netas nemokamas 

superinis viešbutukas, mano mėgstamiausias ten thumbup.gif per karščius niekur iš jo nesinori lysti, tik vakarop biggrin.gif

meile nuotraukytės labai mielos wub.gif

QUOTE(Daniella @ 2007 06 27, 00:38)
Sveikos
Atsiprasau,jei jau kur buvo informacija, ne viska perziurejau. Rudeni ruosiuosi aplankyti pazistama Izraelyje. Ar reikia kokiu dokumentu, pvz. iskvietimo?

Aciu 

oficialiai nereikia nei vizų nei iškvietimų, kaip jau aiškino mergaitės, vizą uždės pasienyje nemokamai 4u.gif bet jeigu keliaujate viena, esate jauna ( o jeigu dar blondinė doh.gif ) tai į jus žiūrės labai įtariai, užduos daug klausimų, būtinai reikia turėti tikslų adresą, kur apsistosite, telefoną priimančiuo jus žmogaus, nes skambins ir jam, kalbėsis su juo apie jus, geriausiai, jeigu tas žmogus jus pasitikinės oro uoste 4u.gif dar įsimeskit bendrų nuotraukų, jeigu tokių turite smile.gif
visa tai galioja ypač jeigu pirmą kartą keliaujate į Izraelį 4u.gif

aš visokių čiūdų apturėjau su tais patikrinimais, nors jau ir ne pirmą kartą važiavau, bet kadangi esu jauna...važiavau viena...nors apranga mano visai normali, kažkodėl labai įtariai žiūrėdavo, net kai skrisdavau su persėdimu, iš tranzitinio oro uosto skambindavo maniškiui į Izraelį, kalbėdavo telefonu doh.gif
o jau užduodavo nesąmoningų klausimų, tai ką aš žinau, pačiame izraelyje taip nekankindavo, kaip tranzitiniam oro uoste doh.gif pvz: kokias hebrajiškas šventes žinote ir švenčiate? biggrin.gif ar turite su vyru susirašinėjomo laiškų ( kai už lango dvim pirmas amžius ir visi susirašinėja emeilais ) doh.gif ar jo šiemoje visi kalba hebrajiškai g.gif aj, vien žo, per tranzitinius oro uostus vien dėl to nepatariu skristi, kad patikrinimai ten nesąmoningi, išverčia visus daiktus, tai dar kamantinęja nesąmoningų dalykų schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 01 liepos 2007 - 09:22
euforija,o kada tu jau atvaziuosi gyventi i Izraeli?
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2007 07 01, 16:58)
euforija,o kada tu jau atvaziuosi gyventi i Izraeli?

jeigu viskas bus ok, tai vėliausiai rugsėjį 4u.gif
Atsakyti
o tai jei as skrisiu su vyru ir vaiku, tai gal musu labai nekankins pasienyje ar atvirksciai gali buti? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Shater @ 2007 06 29, 20:33)
Turistine viza nemokama,ji 100 dienu galioja,o man tai labiausiai patiko Cezarijoje ir prie Jordano upes. wub.gif

Kurioj cia mazdaug vietoj ta Cezarija ir kas ten yra? Gal foto turi? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Euforija @ 2007 07 01, 18:58)
jeigu viskas bus ok, tai vėliausiai rugsėjį  4u.gif

A vo kaip! Tai reiks isleistuves daryti alc.gif
Atsakyti
nu lauksim lauksim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cezarija.Pirmuju kryziuociu,taipogi romenu kulturos pedsakai,ir rumai,kuriuose gyveno Poncijus Pilotas,vaizdas pro ju liekanas,toki vat vaizda mate izymusis istorinis veikejas:
Papildyta:
ir dar
Papildyta:
Vuoj,cia man kazkaip labai placiai fotkes talpinasi.Beje,jei jau apie gyvenima ten,tai i nieka nekeisciau Haifos.Jeruzale man per sunkus miestas,Tel Avive nera tokio senamiescio,kokio man reikia,o Haifa kazkuo panasi Kanus ir Nica wub.gif
Atsakyti
Shater, jos ne tik talpinasi plačiai, bet ir kraunasi pusę valandos ( man iki šiol nepasikrovė ), prieš dedant jas galima sumažinti 4u.gif

Laaila oj kaip aš nemėgstu atsisveikinimų, nemoku paprasčiausiai..susigraudinu baisia..man geriau tyliai ramiai...va galvoju kaip čia su draugais padarius...o tai ašarų bus pakalnės g.gif smile.gif

meile rolleyes.gif

Atsakyti
siandien buvau as delfinariume smile.gif neriau su tais akvalangais pas delfinus,poto ir tik su kaukem virs vandens ,nerealu siaip,patiko man smile.gif ryt ryte i observatorija varysim,poto pabandysim papulti ten kur su tais parasiutais skraidyt smile.gif na o valgem jau cia el gaucho,labai daug mesos,tada palms,daug juros gerybiu dar kazkur,tai viskas man cia patinka,tik kainos nemazos..jau pabuvom ir tam kanione kur parduotuves,nusipirkau cia taip madingus crocsus biggrin.gif chamsu visokiu lauktuvems,tikra tiesa,kad cia pigiau nei kitur,rytoj is eilato i tel aviva skrisim ir dar pora dienu tne pabusim 4u.gif isimylejau sia sali,visko joje yra bigsmile.gif
Atsakyti
Euforija nereikia graudentis! juk i svajoniu sali vaziuoji! beja, mes irgi rugsejo men skrendam mirksiukas.gif
Shater na labai grazu ten! Reiks ir man aplankyt ta Cezariju thumbup.gif
Eglincia prasom placiau papasakot apie parasiutus! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 07 02, 18:22)
siandien buvau as delfinariume smile.gif neriau su tais akvalangais pas delfinus,poto ir tik su kaukem virs vandens ,nerealu siaip,patiko man smile.gif ryt ryte i observatorija varysim,poto pabandysim papulti ten kur su tais parasiutais skraidyt smile.gif na o valgem jau cia el gaucho,labai daug mesos,tada palms,daug juros gerybiu dar kazkur,tai viskas man cia patinka,tik kainos nemazos..jau pabuvom ir tam kanione kur parduotuves,nusipirkau cia taip madingus crocsus  biggrin.gif  chamsu visokiu lauktuvems,tikra tiesa,kad cia pigiau nei kitur,rytoj is eilato i tel aviva skrisim ir dar pora dienu tne pabusim 4u.gif  isimylejau sia sali,visko joje yra  bigsmile.gif

Kas ten pasirode brangu? 4u.gif
Atsakyti
as ir visiems lietuvoje nupirkau crocsus,bet jie gedinasi nesioti g.gif aisku lietuvoje jie atrodo kaip kerzai ir zmones nesupranta kad tai labai patogus dalykas.nu bet mano maciute nesidrovedama nesioja,ir kaip ji sako,jai gerai ir niekieno nuomones nepaiso thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2007 07 02, 22:20)
as ir visiems lietuvoje nupirkau crocsus,bet jie gedinasi nesioti  g.gif  aisku lietuvoje jie atrodo kaip kerzai ir zmones nesupranta kad tai labai patogus dalykas.nu bet mano maciute nesidrovedama nesioja,ir kaip ji sako,jai gerai ir niekieno nuomones nepaiso  thumbup.gif

O kas cia per daigtas? tongue.gif
Atsakyti