Įkraunama...
Įkraunama...

Israel

brangus maistas,viesbucai,bet cia kaip ir visuose kurortuose biggrin.gif o crocsai tai tie batai tokie slipansai dideli biggrin.gif parasiutai tai lyg ir nuo royale viesbucio paleidzia kazkaip,apmokina ir skrendi virs juros,pati nlb supratau,bet kazi ar spesim,nes 15h lektuvas o da ri observaotrija riek nueit ir siaip pasimaudyt,o dar nezinia kaip su uzrasymais parasiutams...matyt teks kitakart pasilikt,buvom siandien tam turguj,nu to nemaciau,kad visa nakti visas miestas eina apsipirkinet,siaip slaistosi gatveje blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 07 03, 01:40)
brangus maistas,viesbucai,bet cia kaip ir visuose kurortuose biggrin.gif o crocsai tai tie batai tokie slipansai dideli  biggrin.gif  parasiutai tai lyg ir nuo royale viesbucio paleidzia kazkaip,apmokina ir skrendi virs juros,pati nlb supratau,bet kazi ar spesim,nes 15h lektuvas o da ri observaotrija riek nueit ir siaip pasimaudyt,o dar nezinia kaip su uzrasymais parasiutams...matyt teks kitakart pasilikt,buvom siandien tam turguj,nu to nemaciau,kad visa nakti visas miestas eina apsipirkinet,siaip slaistosi gatveje  blink.gif  bigsmile.gif

as kai ziurejau internete apie viesbucius, tai lyg ir vidutines kainos pasirode. Na, gal as kokius kitokius ziurejau tongue.gif O tas turgus kokiam mieste? Ko ten yra (ta prasme skudurai ar maistas)?
Kada jau griztat? didis.gif
Atsakyti
tas turgus tai paciam eilate,ten skudurai visokie,bizuterijos,pasirode kaip pramoga mums,nueini pavalgai i koki restoraneli ir tesi,o zmoniu milijonas,tokia faina atmosfera,kol praejom,tai 2h nakties buvo biggrin.gif o vat parskridau siandien 5 ryto,tokia ispudziu pasisemus,nerealiai man patiko Izraelis ir butinai noriu cia grizt,gal man mokymosi kokia programa suorganizuos...
Atsakyti
As Izraeli isismylejau pries 3 metus ir vis audziu mintis,kaip ten sugrizti wub.gif
Atsakyti
as maniau,kad parasiutai tai paleidzia ir skrendi kur nori,o ten pasirodos prie katerio virve ir jis tempia,o tu skrendi,bet buvo faina thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
as jau cia 3 metus ir niekaip nerandu laiko nulekti i eilata,bet po menesio mano teta atskrenda ir tada as jau nuleksiu 4u.gif
Atsakyti
kaip pavydziu,as noriu atgal i izraeli... unsure.gif
Atsakyti
o as rugsejo men varau yahoo.gif norejau vaziuoti veliau, kad nebutu taip karsta, bet kadangi veliau nesigaus... Jau bilietus turiu, tai is laimes jau varau cimodanu krautis lotuliukas.gif
Atsakyti
as lagaminus ta pacia diena susikroviau biggrin.gif
o galvoju gal reik kelias foto imest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 07 10, 14:04)
as lagaminus ta pacia diena susikroviau  biggrin.gif 
o galvoju gal reik kelias foto imest  ax.gif

tai aisku! Laukiam!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laaila: 10 liepos 2007 - 13:11
na sita foto aryta naktiniame eilate smile.gif
user posted image
cia prie observatorijos eilate uzlipau ant kupranugario
user posted image
sita prie raudonosios juros is observatorijos fotkinta
user posted image
sita foto man siaip grazi,cia negyvoji jura
user posted image
cia pluduriuoju mirusiojoj juroj
user posted image
user posted image

Papildyta:
cia fotkinta is apzvalgos aiksteles jau prie negyvosios juros nusileidus
user posted image
cia vaizuojant link negyvosios juros per dykumas,beduinu gyvenvietes
user posted image
cia sedziu ant akmens prie vidurzemio juros salia viesbucio
user posted image
cia nepamenu kur,gal Akko,siaip norejau foto su arabu namais lotuliukas.gif
user posted image
cia maudausi Galilejaus juroj ar tai ezere,kaip tne jus sakot g.gif
user posted image
cia tas pats ezeras Kenereto
user posted image
o va cia Keisarijoj
user posted image
cia man rodos Akko
user posted image
ai sita foto siaip grazi kai buvom akko ten berniukai sokinejo i vidurzemio jura
user posted image

turiu zymiai daugiau foto,ikelsiu veliau cool.gif
Atsakyti
ooooo kaip faina! o ten nepavojinga per dykuma vaziuoti? is nuotrauku taip truputuka baisokai atrodo ax.gif ir nesupratau kodel arabai griuvesiuose gyvena g.gif
Papildyta:
QUOTE(meile0409 @ 2007 07 06, 10:28)
as jau cia 3 metus ir niekaip nerandu laiko nulekti i eilata,bet po menesio mano teta atskrenda ir tada as jau nuleksiu  4u.gif

meile, koks tavo avataras grazus lotuliukas.gif
Noriu paklaust: ir per tuos 3 metus nebuvai LT?
Atsakyti