Įkraunama...
Įkraunama...

____Mūsų virtuvės____

QUOTE(Dovis @ 2009 04 21, 00:45)

Cia tai gerai televizorius atrodo thumbup.gif ,kur cia jis pritvirtintas ,negi ant saldytuvo g.gif
O pats virtuvinis ... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilgeleee: 21 balandžio 2009 - 07:26
QUOTE(smilgeleee @ 2009 04 21, 08:26)
Cia tai gerai televizorius atrodo thumbup.gif  ,kur cia jis pritvirtintas ,negi ant saldytuvo g.gif
O pats virtuvinis ... wub.gif

atsakyti galiu as blush2.gif
buna ir saldytuvu su tv ir gartraukiu su tv, dvd - tas tv imontuotas i tv.
Atsakyti
Lilita,

Gal ka galetumet parekomenduoti koki nebloga ir ne baisiai brangu gamintoja? :)Nezinau is kokio jus miesto, bet gal tai ir nesvarbu. Mes Kaune. Noriu virtuves: fasadas is dazyto blizgaus balto MDF, karkasas nieko ypatingo (nezinau konkreciai), stalvirsis, manau, is Termopalo (isivaizduoju pilka). Furnitura gal Hettich, gal Blum.
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 04 20, 21:35)
Jau ne viena čia parašė, bet ir man jis negadina, greičiau atvirkščiai, įdomiau, jaukiau, stilingiau ir ne taip banalu. Be to dabar kaip tik labai madinga ir šiuolaikiška nemontuoti šaldytuvų, juos paversti virtuvės akcentu ar dizaino elementu wink.gif Pati taip pat ateityje žadu statyti dviejų durų stilingą neįmontuojamą šaldytuvą rolleyes.gif

Amerikietiško tipo dideli, dviduriai šaldytuvai ir man patinka thumbup.gif bet dėja, tokius labai jau retai kas stato .... dažniausiai tai būna prasto dizaino, plieno spalvos gremėzdai, kurie pagal mane, tikrai gadina vaizdą.... blush2.gif
Atsakyti
Pasikartosiu, pas mus sita spalvyte numatyta. Ir dar matine. jauciu reik kazko praktiskesnio ieskot g.gif user posted image
Atsakyti
Sveikos paneles uogeles, gal esat kas susidure su firma esancia KAune ir gaminancia virtuves baldus TAUBALDIS??? Jie randasi Anukelyje smile.gif Mane sudomino, kad jie gamina is medzio masyvo klasikinio stiliaus virtuves aisku ir modern gamina, bet jie teigia, kad gali pagaminti uz gera kaina medzio masyvo dureles aisku ir korpusa, nes turi stakles ir savo mediena plius tai daro patys, o ne kazkur uzsakineja, tai ir kaina gera. Man pvz 8 kvadratu virtuves komplekta paskaiciavo 10000 lt, cia be tu ypatinguju lankstu kur po 300 lt (vokiski), bet vis tiek manau kaina nebloga ax.gif Tik aisku domina labai kokybe ir atsiliepimai, gal kas esat su jais bendradarbiave??? Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 04 20, 19:12)
Na, pas mus ir yra chaosas, koks įmanomas šeimoje esant vaikų ir kai virtuvė - bendrų susitikimų vieta 

O dar lentą magnetinę kabint jau nenoriu  , užtenka to biure..namuos nenoriu 
Tegu ir chaotiškas mūsų šeimos bendravimas, bet vaiko piešiniai ant šaldytuvo man yra labai miela  Kaip ir raštelis, kad vyras suvalgė paskutinį sūrį 

Gyvenu taip pat su vaikais ir virtuve pas mus taip pat pagrindine bendravimo vieta ax.gif . Bet tiem rasteliam yra zymiai elegantiskesniu sprendimo budu. Nebutinai tik biure buna tos lentos. Ikeliu keleta specialiai virtuvei skirtu lentu. Gal kam kils kokiu ideju.
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

Cherry Lips, naudoju karts nuo karto griliu. Man atrodo jis truputeli ilgiau kaista, bet juk ir temperatura pakelia iki 300°C. Ir puikiai grilinu darzoves thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2009 04 20, 13:55)
Elvos prašymu atiduodu duoklę SM 

labai smagiai atrodo virtuvė 4u.gif

QUOTE(jblmami @ 2009 04 20, 17:37)
Kaitlente skirta ileidimui(kurios krasteliai be jokiu metalo apvadu), kad butu vienam lygi su darbastaliu. O granite padare speialiai tam "laiptuka", ant kurio ir kabo kaitlente. Nu precizinis darbas, bet meistrai gerai padare thumbup.gif .

kaip fainai. pamaniau, kad taip gerai atrodo, kad beveik sutampa spalvos. aš ruošiuos daryti stalviršį ale mėlyną ar žydrą, tai turbūt nebus tokio efekto...
o griovelio, kur rinktųsi nešvarumai, turbūt nėra? matyt tai priklauso nuo kruopštumo ax.gif

QUOTE(Dovis @ 2009 04 21, 11:44)
Pasikartosiu, pas mus sita spalvyte numatyta. Ir dar matine. jauciu reik kazko praktiskesnio ieskot g.gif user posted image

man ši panaši į zebrano.
turiu iš zebrano imitacijos svetainės komodą tokią ilgą, tai jokių dėmių thumbup.gif
tik jį dizaineriai laiko "atsibodusiu" biggrin.gif

na specialiai patikrinau dar kartą. tai žinok ta komoda stovi amžiname šešėlyje, tai nieko nesimato. bet tam tikru kampu paėjus matyt mažučių pirštukų antspaudėlių daug daug biggrin.gif dukra ten vis randa ką pačiupinti. bet tik tam tikru kampu nuo šviesos pažiūrėjus... blizgi manau antspaudėlius rodytų daug daug labiau...

Papildyta:
keite, pabandyk per paišką apie taubaldį paieškot atsiliepimų baldų gamintojų temoje, gal bus kokių atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 21 balandžio 2009 - 11:32
QUOTE(Žanė @ 2009 04 21, 13:28)

Papildyta:
keite, pabandyk per paišką apie taubaldį paieškot atsiliepimų baldų gamintojų temoje, gal bus kokių atsiliepimų  4u.gif

Tai, kad nieko nera ten parasyta g.gif yra tik besidomincios ir klausinejancios kas ir kaip smile.gif

Ir dar patarkit kuriuo momentu jau reiktu uzsisakineti virtuves komplekta??? Pas mus kita savaite prades kabinti lubas, tai gal jau ir uzsisakineti, nes manau, kad po kokio 1-1,5 men bus jau ir isglaistytos sienos ar as cia per daug greitai svaigstu apie viska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2009 04 21, 12:57)
Tai, kad nieko nera ten parasyta  g.gif yra tik besidomincios  ir klausinejancios kas ir kaip  smile.gif

Ir dar patarkit kuriuo momentu jau reiktu uzsisakineti virtuves komplekta??? Pas mus kita savaite prades kabinti lubas, tai gal jau ir uzsisakineti, nes manau, kad po kokio 1-1,5 men bus jau ir isglaistytos sienos ar as cia per daug greitai svaigstu apie viska smile.gif

matyt statybininkų savo paklausus tiksliausiai žinosi g.gif
Atsakyti
Diax, labai aciu uz mano prasymo parodyt virtuve ispildyma! 4u.gif Virtuve tikrai labai ir net labai labai grazi!!! bigsmile.gif Va butent tokia salotine spalva man pati graziausia! wub.gif (jei ne paslaptis, su kokiais dazais dazet? blush2.gif ) O va jei tokios spalvos butu pats virtuvinis, tai jau man nebepatiktu... blush2.gif Labai graziai suderintos spalvos - taip gaivu, svaru, sviezia! bigsmile.gif Atrodo, lyg pas jus virtuvej amzinai bus pavasaris bigsmile.gif wub.gif
O saldytuvas neimontuojamas man irgi visai nekliuva - visu pirma, man patina sidabrines spalvos saldytuvai, o antra - taigi jis pas jusu nisoje thumbup.gif Mes irgi nedesim imontuojamo saldytuvo, nes ji is svetaines puses uzstos sienele (taip pat kaip ir pas jus, tik jis bus ne nisoje). Tiesa, jau trys pazistami keikiasi kad pasirinko imontuojamus saldytuvus ir sako jei galetu, antra karta imontuojamo nesirinktu.Pvz. vienos drauges saldytuvas triju metu senumo (Gorenje) sugedo (per didele temperatura saldytuve laikosi), tai galvoja pirkti nauja, bet jau noretu didesnio, o spintute saldytuvui tai juk per maza bus, tai vel kiek tektu moketi jei kitam saldytuvui spintute nauja daryt...Tai sake jokiu imontuojamu - nusipirkai paprasta ir galvos neskauda smile.gif As irgi nesu tikra, kad visa laika gerai veiks tas saldytuvas. Be to, tada turi buti "prirista" prie tik tam tikru ismatavimu schmoll.gif
Kas del dujines orkaites - mano mama jau dvi tokias turejo, ir dabar tikrai tik elektrine rinktusi, nes tikrai dujine orkaite ne taip tolygiai kepa - arba vienas sonas daugiau kepa, o kitas nedakepa, arba virsus nedakepa,o apacia jau pridegusi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2009 04 21, 12:12)
Diax, labai aciu uz mano prasymo parodyt virtuve ispildyma! 4u.gif Virtuve tikrai labai ir net labai labai grazi!!! bigsmile.gif Va butent tokia salotine spalva man pati graziausia! wub.gif (jei ne paslaptis, su kokiais dazais dazet? blush2.gif ) O va jei tokios spalvos butu pats virtuvinis, tai jau man nebepatiktu... blush2.gif Labai graziai suderintos spalvos - taip gaivu, svaru, sviezia! bigsmile.gif Atrodo, lyg pas jus virtuvej amzinai bus pavasaris bigsmile.gif  wub.gif
O saldytuvas neimontuojamas man irgi visai nekliuva - visu pirma, man patina sidabrines spalvos saldytuvai, o antra - taigi jis pas jusu nisoje thumbup.gif Mes irgi nedesim imontuojamo saldytuvo, nes ji is svetaines puses uzstos sienele (taip pat kaip ir pas jus, tik jis bus ne nisoje). Tiesa, jau trys pazistami keikiasi kad pasirinko imontuojamus saldytuvus ir sako jei galetu, antra karta imontuojamo nesirinktu.Pvz. vienos drauges saldytuvas triju metu senumo (Gorenje) sugedo (per didele temperatura saldytuve laikosi), tai galvoja pirkti nauja, bet jau noretu didesnio, o spintute saldytuvui tai juk per maza bus, tai vel kiek tektu moketi jei kitam saldytuvui spintute nauja daryt...Tai sake jokiu imontuojamu - nusipirkai paprasta ir galvos neskauda smile.gif As irgi nesu tikra, kad visa laika gerai veiks tas saldytuvas. Be to, tada turi buti "prirista" prie tik tam tikru ismatavimu schmoll.gif
Kas del dujines orkaites - mano mama jau dvi tokias turejo, ir dabar tikrai tik elektrine rinktusi, nes tikrai dujine orkaite ne taip tolygiai kepa - arba vienas sonas daugiau kepa, o kitas nedakepa, arba virsus nedakepa,o apacia jau pridegusi... doh.gif

Tikurila akriliniai pusiau matiniai - visiškai plaunami, esam labai patenkinti thumbup.gif Tik sakė, kad blogai dažėsi - greit džiūvo, todėl liko kai kur nežymios drūžės , nors ir dažyta tris sluoksnius.

Dėl dujinės orkaitės minusų ir aš pritariu drinks_cheers.gif Bet kiekvienas renkasi kas jam priimtiniau 4u.gif
Atsakyti