Diax, labai aciu uz mano prasymo parodyt virtuve ispildyma!

Virtuve tikrai labai ir net labai labai grazi!!!

Va butent tokia salotine spalva man pati graziausia!

(jei ne paslaptis, su kokiais dazais dazet?

) O va jei tokios spalvos butu pats virtuvinis, tai jau man nebepatiktu...

Labai graziai suderintos spalvos - taip gaivu, svaru, sviezia!

Atrodo, lyg pas jus virtuvej amzinai bus pavasaris
O saldytuvas neimontuojamas man irgi visai nekliuva - visu pirma, man patina sidabrines spalvos saldytuvai, o antra - taigi jis pas jusu nisoje

Mes irgi nedesim imontuojamo saldytuvo, nes ji is svetaines puses uzstos sienele (taip pat kaip ir pas jus, tik jis bus ne nisoje). Tiesa, jau trys pazistami keikiasi kad pasirinko imontuojamus saldytuvus ir sako jei galetu, antra karta imontuojamo nesirinktu.Pvz. vienos drauges saldytuvas triju metu senumo (Gorenje) sugedo (per didele temperatura saldytuve laikosi), tai galvoja pirkti nauja, bet jau noretu didesnio, o spintute saldytuvui tai juk per maza bus, tai vel kiek tektu moketi jei kitam saldytuvui spintute nauja daryt...Tai sake jokiu imontuojamu - nusipirkai paprasta ir galvos neskauda

As irgi nesu tikra, kad visa laika gerai veiks tas saldytuvas. Be to, tada turi buti "prirista" prie tik tam tikru ismatavimu
Kas del dujines orkaites - mano mama jau dvi tokias turejo, ir dabar tikrai tik elektrine rinktusi, nes tikrai dujine orkaite ne taip tolygiai kepa - arba vienas sonas daugiau kepa, o kitas nedakepa, arba virsus nedakepa,o apacia jau pridegusi...