Įkraunama...
Įkraunama...

____Mūsų virtuvės____

Kaip grazu wub.gif ax.gif
user posted image

Nu jau labai didelis paveiksliukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 28 balandžio 2009 - 22:11
merginos, niekaip nesugalvoju kur pakabinti medž rankšluostį, kad jo nesimatytų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 04 28, 21:36)
Aciu uz nuomone del to luksto. Kiek  zmoniu tiek nuomoniu smile.gif Lillita, o tikas daug brangesnis uz azuola? sakai, nesiziures ryzas azuolas g.gif O jei ryzai beicuoti, tai gal gali patarti koki beico pavadinima ar koda? Parduotuveje, tai daug ka gali prisneketi, bet va realiai kas graziai atrodo. Ir kaip suprantu, nubeicavus reiktu dar lakuoti matiniu laku?
Pinga, grazu. o sviesesnes foto neturi? Koks stalvirsis?

na, tikas tikui nelygu, reikia ziureti kas ka siulo, pabandyk tiesiog pasiteirauti kainos tose imonese, kuriu linkus imeciau, bei dar keliose, tai ir susidarysi bendra vaizda. man irgi tikas labai grazu wub.gif tik turi buti geri meistrai, kad kokybiskai suderintu tokia ryskia tekstura (uzsakant butinai tai paminek, o tai gausit margumyna) jei del azuolo beico, tai geriausia butu gyvai pamatyti, pvz. Milesija prekiauja tais beicais (manau, kol kas tai geriausi variantai, kokius esu maciusi), jie nebrangiai padarys ir pavyzdeli tau ar kelis su issirinktu beicu (kainuoja 20-30 lt vienas), tik reikia tureti ta "zalia" nebeicuota ir nelakuota azuolo gabaliuka (gali nusipirkti bet kurioje firmoje, kur prekiauja faneruote, bet siaip tai prasyk baldininku, kad padarytu tongue.gif).
va cia tokia Milesijos ekspozicija
Atsakyti
QUOTE(ITA @ 2009 04 28, 21:47)
Merginos, klausimas del stiklo ant sienos... Ar jis tik prisukamas spec varztais? Ar sandariai taip prisispaudzia?  Vis dar svarstau ar verta, ar gerai bus doh.gif  doh.gif  doh.gif

man irgi panašus klausimas dėl to stiklo - kokie ten tvirtinimo varžtai? ir koks konkrečiai stiklas dedamas? ir kur juos užsakinėjat? mes žadam dėt baro sienai, baldia jau visi stovi, tai kaip ir neturėsim jokių reikalų su baldininkais daugiau, čia gal stiklo-veidrodžių pjovyklas kokias jaučiu ieškot reiks?.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 04 28, 22:10)
Kaip grazu  wub.gif  ax.gif
user posted image

Nu jau labai didelis paveiksliukas biggrin.gif

o kaip vadinasi ši spalva? gražiai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2009 04 29, 16:39)
o kaip vadinasi ši spalva? gražiai atrodo  ax.gif

tai natūralaus tiko lukštas (faneruotė) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 04 29, 15:18)

Saipaisi ar ka lotuliukas.gif Nusisaut su tokiu pasirinkimu biggrin.gif
Baldininkas domejosi, Tikas brangesnis, gal 3k. Ir laukti reikia. Tai lieku turbut prie azuolo. Maciau gyvai ta faktura ir man visai patiko. Nusprendziau,kad Tikas, t.y. jo tas dryzuotumas dabar madingas. Tai gali greitai nusibosti g.gif Turesiu ne naturaliai atrodanti ryza azuola biggrin.gif Dar reiks stalvirsi issirinkti.

Gal dar padetumet su baru ka sumastyti? Man visai nebepatinka suplanuotas variantas doh.gif

QUOTE(spyglis2 @ 2009 04 29, 16:39)
o kaip vadinasi ši spalva? gražiai atrodo  ax.gif

Cia naturalus lukstas. Jo beicuot nebereiktu. v
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 29 balandžio 2009 - 21:38
QUOTE(Dovis @ 2009 04 29, 21:37)
Gal dar padetumet su baru ka sumastyti?  Man visai nebepatinka suplanuotas variantas doh.gif

reiktu pamatyt, nebepamenu jau tavo virtuvytes blush2.gif
Atsakyti
Pasikartosiu. Tik labai mazyte nuotraukyte isikelia. Pagal dabartini plana, ismatavimai butu 2780x900. Kaitlentes centras nuo sienos 85cm. Jos stumdyt niekur negaliu, nes gartarukiui skyle pagal tai padaryta. As nenoriu tu laiptu,kaip padaryta projekte. Noriu vientisos plokstumos,t.y. pusbario. Mastau is svetaines puses palikti gal tik ta stikline dali, nes ta nisa bus tik dulkem kauptis smile.gif O tas stiklas gal kiek suskaldytu ta toki dideli balda -griozda. O ka daryt su sedimaja dalim? Bus 4ios pusbario kedes. Kaip sustatyti? 3 is svetaines puse ir viena is galo? Kiek vienam zmogui skirti erdves? Ar po 2 vieni pries kitus? Ar isvis ta visa dali daryt sedima? Ta prasme, is visu pusiu palikt erdves kojom. Kiek tai cm turetu buti? Ir po ta sedima dalim palikti erdve ir daryt su kojom? Nors man galvoje sukasi mintis,kad daryt uzdara ir is virtuves puses padaryt atsokancias dureles,kad jokiu rankeneliu nedet. pagal mano pamastyma, ten gautusi gal tik kokiu 30cm spintute, bet tureciau vieta kur butelius sustatyt biggrin.gif ax.gif
user posted image
pasiulikit dar kokiu ideju ax.gif Ir aisku neisivaizduoju ka daryt su ta erdve po kaitlente is virtuves puses doh.gif
Atsakyti
Dovis pas mane laaaabai panašus virtuvės išplanavimas bigsmile.gif Tik nėra kairėje lango ir kaitlentė bus būtent toje vietoje ax.gif kokie tavo virtuvės matmenys?

Žinau, kad sėdimai vietai prie baro reikia palikti min 50 cm pločio mirksiukas.gif
Aš tikrai daryčiau uždarą iš svetainės pusės smile.gif Kėdes statyčiau dvi/dvi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 30 balandžio 2009 - 08:45
Dovis, as tai daryciau ta sala visa vienodam auksty, ir ten kur dabar pavaizduotas kaip stalas, tai daryciau spinteles, kaip visoj virtuvej, tik tada reiktu platesni stalvirsi tikriausiai rinktis, kad tilptu kojos kai atsisedi prie pusbario.... is virtuves puses, po kaitlente daryciau stalcius, kaip ir visoj virtuvej. o is valgomojo puses, irgi kazkaip suvienodinciau... gal per visa ilgi stiklines spintutes (na kaip tavo pvz) iki tos vietos, kur prasides sedimos vietos (kad neisspirtu kas). o del sedejimo.. tai gal net neverta keturiu kedziu ten statyti... nes vistiek nesedesit ten daznai, kai didziulis stalas salia g.gif as statyciau tik dvi kedes smile.gif
issakiau pamastymus biggrin.gif
Atsakyti
pasakykit protingieji kurmiai, nes pati neismastau, kuo skiriasi "imontuojama" nuo "integruojamos" buitine technika???
Atsakyti