QUOTE(blondine @ 2009 05 04, 09:24)
Aš tik prabėgdama pro šalį pakomentuosiu, kiek žinau, gal paskui koks nors baldininkas/ė tau išsamiau padės.
Apie bėgelius ir dujinius lankstus tai paklausk konkrečios firmos, nes šis apibūdinimas labai abstraktus.
Termopalas - pakankamai gerai. Tik kam ta staljuostė? Labai prastina vaizdą. Geriau
lenk meistrus, kad sienas lygiai padarytų, plyteles reikia klijuoti (jei renkiesi ant sienų plyteles) kai jau stovi virt baldai ir tada silikoninti tarpelį.
Pfleiderer - manrods yra kokybiškesnių plokščių už šią.
o kuo skiriasi lenkiška nuo vokiškos plokštės? Kiek aš domėjausi, tai skiriasi viduje stambiau supjaustytos drožlės ir vokiškoje gal mažiua priemaišų. Sekantis kyla klausimas-ar verta mokėti tą kainų skirtumą už tai? Ypač jei norima spalva yra lenkiškoje.
Visgi aš asmeniškai už staljuostę. Kad meistrai padarys idelias sienas...na manau yra tokia nedidelė tikimybė, bet tai kiek kainuos nervų , kol iš jų tą pavyks išgauti. Visgi tai, žinoma, įmanoma. Staljuostė ilgamažiškiau negu silikonas. Visgi rinktis žmogui pačiam. Va ko jau nepatarčiau plačių staljuosčių. Valyti tenka po kiekvieno čiaupo atsukimo. Naudoju kelis metus ir vis suku galvą, kaip MB gražiai priprašyti pakeisti į siaurą. Kadangi šiuo metu kitų dalykėlių prašinėju, tai valau, valau, valau staljuostę ir laukiu gerų laikų

. Vat silikono jis tai kategoriškai nedarytų.