Įkraunama...
Įkraunama...

____Mūsų virtuvės____

QUOTE(rakarma @ 2009 05 03, 16:45)
Gal kas trui ir gali parekomenduoti dar gerus meistrus kaune.

turiu vieną tikrai gerą meistrioką, jei domina parašyk i az mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal Klaipėdoj kas galit parekomenduot? Aktualu ir gamybos kaina, nes finansinės galimybės ne beribės ax.gif
Atsakyti
Ačiū už išsamų paaiškinimą apie visus laminatus ir melaminus.
Tik iš patirties, kiek esu mačiusi plokščių pjūvius tai nėr ten labai didelio skirtumo, koks gal lbūt kam nors susidarė įspūdis. Žodžiu, pasitvirtino mano nuomonė , kad nėr esminio skirtumo, dėl kurio vertėtų rinktis būtinai vokišką ar austrišką, jei spalvos ir t.t. tinka ir lenkų.
Atsakyti
Durnai gal užklausiu dabar, bet jau dovanokit biggrin.gif
Kaip kabinat viršutines spinteles? Keletas varžtų į sieną ir viskas?
Pas mus raudonų plytų sienos, vargstam, kai reikia kažką kabinti ant sienos- pataikai į tarpą (plytos skylę) ir tada belieka tik naują skylę gręžti (o gal ir dar, ir dar vieną doh.gif ).
Termopale radau tokį daiktą:
http://www.termopala...kabinti-nikelis

user posted image

Bet nesuprantu, kas ir kaip su ja? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 06 gegužės 2009 - 16:17
QUOTE(Kashaya @ 2009 05 06, 16:15)

sitas daiktas vadinasi pakabinimo plokstele, kuri tvirtinasi i siena, o ant jos kabinamos spinteles su pakabinimo laikikliais:
http://www.brasa.lt/...&...id=42&but=4, kodas T-615
tik juosteles tvirtinimui taip pat reikalinga sienoje ideti koki profili metalini (dazniausiai tai daroma uz gipso sienos), bet kadangi juostele pati ilgesne (buna iki 3 m), tai ja prisukti galima per kelias vietas, nereikia kiekvienai spintelei "badyti" simto skyliu. o norint pakabinti kokybiškai spinteles, paprastai ir naudojami tokie ar panašūs pakabinimo tvirtinimai.
Papildyta:
QUOTE(Jolyte @ 2009 05 06, 10:03)
Ačiū už išsamų paaiškinimą apie visus laminatus ir melaminus.
Tik iš patirties, kiek esu mačiusi plokščių pjūvius tai nėr ten labai didelio skirtumo, koks gal lbūt kam nors susidarė įspūdis. Žodžiu, pasitvirtino mano nuomonė , kad nėr esminio skirtumo, dėl kurio vertėtų rinktis būtinai vokišką ar austrišką, jei spalvos ir t.t. tinka ir lenkų.

į tuos pjūvius žiūrint plokštės didesniame gabalėlyje nepamatysi skirtumo, todėl ir sakau, kad skirtumas pasimato, kai atsipjauna siauras ruoželis plokštės, 1-2 cm juostelė, tada ir matosi skirtumas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 06 gegužės 2009 - 17:41
QUOTE(k.lapelyte @ 2009 05 04, 18:35)
sveiki
nezinau ar cia pataikiau,noreciau patarimo
gal kuri turi stai tokia orkaite su stalciumi,noreciau suzinoti  kaip jums tokia orkaite,ar neisluzta stalcius?
http://www.electrolu...aites_ag/21.htm

ar niekas neturit orkaites kuri atsidaro kaip stalcius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 05 06, 16:15)
Pas mus raudonų plytų sienos, vargstam, kai reikia kažką kabinti ant sienos- pataikai į tarpą (plytos skylę) ir tada belieka tik naują skylę gręžti (o gal ir dar, ir dar vieną doh.gif ).
http://www.termopala...kabinti-nikelis

user posted image

Mes kitaip sprendem sia problema. Isgrezus skyle(didesne) pritepdavom greitai stingstancio cemento ir idedavom diubeli. Taip tvirtinom dideli( 2,3m aukscio ir beprotiskai sunku) dekoratyvini radiatoriu. Bijojau, kad jam nukritus ant vaiku, liks tik kvadrateliu rastas is ju lotuliukas.gif . Bet pabandymui pats meistras ant jo dar pakabejo. Viska atlaike ir dar vis laiko thumbup.gif .
Kitam kambary kabinom lentynas, tai ten isvis mums nepasiseke su siena doh.gif . Bet dabar yra specialiu(brangus gyvate) kliju svirkstu. Isgrezes skyle pripurski ir idedi diubeli. Ir palieki 24 val sukieteti. Tas specialusis cementas risasi tuoj pat, bet ji yra sunkiau i skyles "prikimsti". Tad reikia zymiai didesnes skyles daryti.
Atsakyti
noreciau paklausti badininkiu zinoviu, jusu manymu kokia baldu plokste butu su idealiu kainos ir kokybes santykiu???

as suprantu kad norint gero daikto reiktu ir gerai sumoketi, bet vis gi....

Atsakyti
Merginos, sakykit ar su Alno programa galima padaryt kad matytusi planelis ne tik iš virašaus, bet ir iš priekio? Aš iš priekio moku padaryt tik 3D vaizdą doh.gif negaliu nusiūst architektui virtuvės projekto .... verysad.gif
Atsakyti
rimtai gi, kai pagalvoju, taigi virtuvėja pas mane gipso siena. o kaži ji atlaikys viršutines spinteles su visu svoriu g.gif
Atsakyti
spintelių pakabinimas
user posted image user posted image Su šitokiais laikikliais spintelės kabinasi ant aukščiau minėtos metalinės juostos

man asmeniškai labiau patinka ir naudoju šitokius pakabinimus
user posted image

O spintelių laikymas priklauso nuo varžtų , kiekvienos rūšies sienai reikia naudoti tam tikros rūšies varžtus. Su mūrinėmis-plytinėmis sienomis viskas aišku. O va gipsuo teikia naudoti metalinius "ežiukus"

user posted image user posted image

Skylėtai plytai kaiščius kurie susisuka į mazgą:
user posted image user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GD-Baskervilis: 07 gegužės 2009 - 12:34
Labai labai dėkinga už tokius išsamius aiškinimus dėl pakabinimo 4u.gif
Atsakyti