QUOTE(Daisy @ 2009 05 22, 15:19)
Prasau pagalbos, man kazkas cia nepatinka, bet kaip pakeist nesumastau. Parsinesiau savo pirmini varianta:

Gal turit kokiu ideju kaip taisyti
Kitame kampe virtuves bus saldytuvas, nes kitaip nelabai isdestoma
Tad cia saldytuvo nera, lentyneliu ir nenorejau
Dabar nuo kaires auskta spinta, ten pasleptas sildymo katilas, po juo indaplove, salia indaploves bus spinteleje indauja
Ar patogu, bus kai tarp ju jokio tarpo persikraut indus ar ne bus zaidimo viena uzdarau kita atidarau
Toliau kriaukle gal det i ta kampa pati, juk vis vien indaplove bus o nuplaut vaisiams ar prisipilt vandens gal ir is kampo bus patogu prieit, nes ten nenaudingas plotas man
tik pamacius supratau, kad noriu ne to

o kur siulytumet det mikrobange?
Laukiu kuo daugiau kritikos ir pasiulymu
aš pasakysiu dėl grožio: man negražu pakabinamos spintelės - skirtingų aukščių, nei ta aukšta spinta; taip pat negražu ir tarp jų įterptas gartaukis. Reikia dengti taip, kaip spintelės, o jas daryt aukštesnes sulig tos spintos viršus. ten susidėsi rečiau naudojamus dalykus, viskas visumoje atrodys harmoningiau. o kriauklė kampe man blogai labai, dėk ją pačiam dešiniam kampe.
anam kampe blogai todėl, kad jei kažkas kažką kepa, tai ten prisibrauti iki kriauklės ir kažką nusiplauti tai neišeina... ir šiaip nepatogu.
darbastalis paprastai būna tarp kriauklės ir kaitlentės, tai čia tau bus per vidurį plotas...
šiaip man labai keisti apatinių spintelių pločiai, tiek kairėje, tiek dešinėje. aš tai vienodinčiau viską. tai tokia maža erdvė, kuo daugiau vienodumo, tuo harmoningiau.