Įkraunama...
Įkraunama...

____Mūsų virtuvės____

Prasau pagalbos, man kazkas cia nepatinka, bet kaip pakeist nesumastau. Parsinesiau savo pirmini varianta:
user posted image
Gal turit kokiu ideju kaip taisyti
Kitame kampe virtuves bus saldytuvas, nes kitaip nelabai isdestoma unsure.gif
Tad cia saldytuvo nera, lentyneliu ir nenorejau schmoll.gif
Dabar nuo kaires auskta spinta, ten pasleptas sildymo katilas, po juo indaplove, salia indaploves bus spinteleje indauja
Ar patogu, bus kai tarp ju jokio tarpo persikraut indus ar ne bus zaidimo viena uzdarau kita atidarau
Toliau kriaukle gal det i ta kampa pati, juk vis vien indaplove bus o nuplaut vaisiams ar prisipilt vandens gal ir is kampo bus patogu prieit, nes ten nenaudingas plotas man schmoll.gif
tik pamacius supratau, kad noriu ne to doh.gif o kur siulytumet det mikrobange?

Laukiu kuo daugiau kritikos ir pasiulymu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2009 05 22, 15:19)
Prasau pagalbos, man kazkas cia nepatinka, bet kaip pakeist nesumastau. Parsinesiau savo pirmini varianta:
user posted image
Dabar nuo kaires auskta spinta, ten pasleptas sildymo katilas, po juo indaplove, salia indaploves bus spinteleje indauja
Ar patogu, bus kai tarp ju jokio tarpo persikraut indus ar ne bus zaidimo viena uzdarau kita atidarau
Toliau kriaukle gal det i ta kampa pati, juk vis vien indaplove bus o nuplaut vaisiams ar prisipilt vandens gal ir is kampo bus patogu prieit, nes ten nenaudingas plotas man  schmoll.gif
tik pamacius supratau, kad noriu ne to  doh.gif o kur siulytumet det mikrobange?

Laukiu kuo daugiau kritikos ir pasiulymu  cool.gif

Na as daryciau ant abieju sienu virsuje iki pat lubu spinteles pakabinams, alia "griezta linija". Siaip apacia man graziai ziurisi, o virsus tuscias gaunasi, todel nlb bent jau man ax.gif Gartrauki imontojama daryciau, paslepta rolleyes.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Daisy, man nepatinka kriauklės vieta tam kampe ir ta tuščia siena ax.gif Jei ten būtų langas, būtų viskas OK, o dabar man ten kažko trūksta blush2.gif
Atsakyti
wink.gif+2009 05 22, 15:34-->
QUOTE(Oncyte wink.gif @ 2009 05 22, 15:34)
Na as daryciau ant abieju sienu virsuje iki pat lubu spinteles pakabinams, alia "griezta linija". Siaip apacia man graziai ziurisi, o virsus tuscias gaunasi, todel nlb bent jau man  ax.gif  Gartrauki imontojama daryciau, paslepta  rolleyes.gif sekmes  4u.gif

nelabai imanoma, nes as mazauge, man jau neimanoma pasiekt nieko is spinteliu. Su kede jau atsibodo vaiksciot norint ka nors pasiimt 4u.gif
Tad norejau mini spinteliu ir jos realiai bus zemiau dar nei paveiksle 4u.gif

Martyna, o kur siulytum kist kriaukle?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy: 22 gegužės 2009 - 14:38
QUOTE(Daisy @ 2009 05 22, 15:19)
user posted image
Toliau kriaukle gal det i ta kampa pati, juk vis vien indaplove bus o nuplaut vaisiams ar prisipilt vandens gal ir is kampo bus patogu prieit, nes ten nenaudingas plotas man  schmoll.gif
tik pamacius supratau, kad noriu ne to  doh.gif o kur siulytumet det mikrobange?

Laukiu kuo daugiau kritikos ir pasiulymu  cool.gif

aš pasakysiu dėl grožio: man negražu pakabinamos spintelės - skirtingų aukščių, nei ta aukšta spinta; taip pat negražu ir tarp jų įterptas gartaukis. Reikia dengti taip, kaip spintelės, o jas daryt aukštesnes sulig tos spintos viršus. ten susidėsi rečiau naudojamus dalykus, viskas visumoje atrodys harmoningiau. o kriauklė kampe man blogai labai, dėk ją pačiam dešiniam kampe.
anam kampe blogai todėl, kad jei kažkas kažką kepa, tai ten prisibrauti iki kriauklės ir kažką nusiplauti tai neišeina... ir šiaip nepatogu.
darbastalis paprastai būna tarp kriauklės ir kaitlentės, tai čia tau bus per vidurį plotas...

šiaip man labai keisti apatinių spintelių pločiai, tiek kairėje, tiek dešinėje. aš tai vienodinčiau viską. tai tokia maža erdvė, kuo daugiau vienodumo, tuo harmoningiau.
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 22, 15:37)
aš pasakysiu dėl grožio: man negražu pakabinamos spintelės - skirtingų aukščių, nei ta aukšta spinta; taip pat negražu ir tarp jų įterptas gartaukis.  Reikia dengti taip, kaip spintelės, o jas daryt aukštesnes sulig tos spintos viršus. ten susidėsi rečiau naudojamus dalykus, viskas visumoje atrodys harmoningiau. o kriauklė kampe man blogai labai, dėk ją pačiam dešiniam kampe.
anam kampe blogai todėl, kad jei kažkas kažką kepa, tai ten prisibrauti iki kriauklės ir kažką nusiplauti tai neišeina... ir šiaip nepatogu.
darbastalis paprastai būna tarp kriauklės ir kaitlentės, tai čia tau bus per vidurį plotas...

šiaip man labai keisti apatinių spintelių pločiai, tiek kairėje, tiek dešinėje. aš tai vienodinčiau viską. tai tokia maža erdvė, kuo daugiau vienodumo, tuo harmoningiau.

dabar atsakau, jei kriaukle keliu i desine, tai man ji griaus visas spinteles, nes vamzdiais yra grynai po pakabinama spintele paciam kampe, tad nezinau ar techniskai tai imanoma, jei imanoma visai manau nieko cool.gif

o spinteliu plociu tai nezinau, kazkaip praleidau tai, reiks pasidometi blush2.gif

o ta auksta spinta tai slepia katila, jos nori nenori neismesi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy: 22 gegužės 2009 - 14:44
QUOTE(Daisy @ 2009 05 22, 15:37)
nelabai imanoma, nes as mazauge, man jau neimanoma pasiekt nieko is spinteliu. Su kede jau atsibodo vaiksciot norint ka nors pasiimt  4u.gif
Tad norejau mini spinteliu ir jos realiai bus zemiau dar nei paveiksle 4u.gif

I domu kur apsvietimas? Kriaukle logiska, bet gartrauki integruociau tikrai. Nematau dziovuklos. Nematau nors mini ranksluostines. Jai teisngai supratau, tai tarp indaploves ir "konteinerio" palikus tarpa galima idet KARGO krepsi kuri pasiteisintu perdeliojant.
Atsakyti
QUOTE(Tadas BALDAI @ 2009 05 22, 15:46)
I domu kur apsvietimas? Kriaukle logiska, bet gartrauki integruociau tikrai. Nematau dziovuklos. Nematau nors mini ranksluostines. Jai teisngai supratau, tai tarp indaploves ir "konteinerio" palikus tarpa galima idet KARGO krepsi kuri pasiteisintu perdeliojant.

pasijauciau tokia zalia
O kas dziovykla? kam ji?
Kas KARGO krepsys, ir kas tas "konteineri"

Na tikrai kokia geda, bet tikrai nelabai supratau blush2.gif blush2.gif

Apsvietimas standartinis lubose viduryje virtuves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2009 05 22, 15:42)
dabar atsakau, jei kriaukle keliu i desine, tai man ji griaus visas spinteles, nes vamzdiais yra grynai po pakabinama spintele paciam kampe, tad nezinau ar techniskai tai imanoma, jei imanoma visai manau nieko  cool.gif

o spinteliu plociu tai nezinau, kazkaip praleidau tai, reiks pasidometi blush2.gif

o ta auksta spinta tai slepia katila, jos nori nenori neismesi  4u.gif

ne, spintos nesiūlau išmesti, siūlau viršutines spinteles paaukštinti (ne aukščiau pakabinti, o padaryti jas didesnes į aukštį). suprantu, kad nervina pasilipti, bet ten dėkit labai retai naudojamus dalykus, nu pvz konservų dangtelius biggrin.gif

QUOTE(Tadas BALDAI @ 2009 05 22, 15:46)

jei žmogus prisidarys cargo ir rankšuostinių (kas gamybininkams amžiais knieti prisiūlyti, nes tai aišku papildomi pinigai jiems), tai nebeliks vietos virtuvės reikmenims ir maisto produktams susidėti. čia gi mažutė virtuvė ir taip.
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 22, 15:54)
ne, spintos nesiūlau išmesti, siūlau viršutines spinteles paaukštinti (ne aukščiau pakabinti, o padaryti jas didesnes į aukštį). suprantu, kad nervina pasilipti, bet ten dėkit labai retai naudojamus dalykus, nu pvz konservų dangtelius biggrin.gif
jei žmogus prisidarys cargo ir rankšuostinių (kas gamybininkams amžiais knieti prisiūlyti, nes tai aišku papildomi pinigai jiems), tai nebeliks vietos virtuvės reikmenims ir maisto produktams susidėti. čia gi mažutė virtuvė ir taip.

as pries tai tokias turejau ir laikiau ten tikrai rodos nereikalingus daiktus, bet tas laipiojimas doh.gif doh.gif
nors kai pamastau linija tai jo grazi buvo visu spinteliu drinks_cheers.gif

O ka siulytumet su tuscia siena, kur viena palieku?
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2009 05 22, 15:37)

Į tą kampą dėčiau mikrobangę, o kriauklę traukčiau iki galo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 05 22, 15:57)
Į tą kampą dėčiau mikrobangę, o kriauklę traukčiau iki galo  ax.gif

o techniskai kazi imanoma, jei vamzdiai kaip minejau gausis jau labai toli
Atsakyti