Įkraunama...
Įkraunama...

____Mūsų virtuvės____

wink.gif+2009 05 21, 13:14-->
QUOTE(Oncyte wink.gif @ 2009 05 21, 13:14)
blush2.gif Pavadinimo nezinau, bet sidabrine blizganti tokia. Vakar atveze baldus, bet dar nesumontavo, o jau maciau demiu sonuose  bandziau pavalyt tai issivalo bet lieka ruozai pavalymo, lb negrazu  schmoll.gif

Palaukite kol sumontuos, tada jau galesite prisikabineti prie nesvarumu, juk jie turi isvalyti baige darba wink.gif
Atsakyti
wink.gif+2009 05 21, 13:14-->
QUOTE(Oncyte wink.gif @ 2009 05 21, 13:14)
blush2.gif Pavadinimo nezinau, bet sidabrine blizganti tokia. Vakar atveze baldus, bet dar nesumontavo, o jau maciau demiu sonuose  bandziau pavalyt tai issivalo bet lieka ruozai pavalymo, lb negrazu  schmoll.gif

o mes vakar ziurejom, kaip tik blizgios sake gerai valos.. g.gif nesimato nesvarumu.
nemanau,kad laukimas pades, jei baldo plokste tokia, kad ant jos matosi nuvalymai, pvz kai kur nuvalius metaliko pavirsiu irgi matos valymo bruksniai, tai jau nieko nepakeisit...
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2009 05 21, 14:10)
o mes vakar ziurejom, kaip tik blizgios sake gerai valos..  g.gif  nesimato nesvarumu.
nemanau,kad laukimas pades, jei baldo plokste tokia, kad ant jos matosi nuvalymai, pvz kai kur nuvalius metaliko pavirsiu irgi matos valymo bruksniai, tai jau nieko nepakeisit...

Zinau toki buda, kuri naudojam, bet kantrybes reikia, atrodys kavailas, bet nusivalo: su tirpikliu 646 ir paspjaudant ant plokstes 4u.gif ,svelniu skuduriuku nusivalo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2009 05 21, 14:10)
o mes vakar ziurejom, kaip tik blizgios sake gerai valos..  g.gif  nesimato nesvarumu.

as savo raudona blizgia vliau su langu valikliu ax.gif man labai gerai vales ir nelikdavo jokiu druziu
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2009 05 21, 14:19)
as savo raudona blizgia vliau su langu valikliu ax.gif man labai gerai vales ir nelikdavo jokiu druziu

blink.gif sakes...
mano virtuve kuo puikiausiai nusivalo su dregna sluoste(reibalai su feiriu, kai reikia nuvalomi).. eina sau,tirpikliai, langu valikliai.. as kazkaip nenoreciau tiek chemijos namie naudot ir laiko gaist, kad virtuve atrodytu, taip kaip normaliai virtuve atrodyt be dideliu pastangu.. doh.gif

manau, kad su spiritiniu pagrindu valikliai nepaliks demiu- nes jie isgaruoja..
Atsakyti
QUOTE(Tadas BALDAI @ 2009 05 21, 13:16)
Zinau toki buda, kuri naudojam, bet kantrybes reikia, atrodys kavailas, bet nusivalo: su tirpikliu 646 ir paspjaudant ant plokstes 4u.gif ,svelniu skuduriuku nusivalo wink.gif

ne uz ka neleisciau meistrams spjaudyti ant mano baldu g.gif kazkoks keistas ir labai neprofesionalus budas.
mano virtuves fasadai poliruotas MDF, tai puikiausiai nusivalo su paprastu purskiamu baldu poliroliu, ir as savo meistrams tik toki leidziu naudoti.. kas cia per paspjaudymai, siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 05 21, 15:26)
ne uz ka neleisciau meistrams spjaudyti ant mano baldu  g.gif  kazkoks keistas ir labai neprofesionalus budas.
mano virtuves fasadai poliruotas MDF, tai puikiausiai nusivalo su paprastu purskiamu baldu poliroliu, ir as savo meistrams tik toki leidziu naudoti.. kas cia per paspjaudymai, siaubas  doh.gif

As turejau omeny plokste, o ne MDF'a kuris nusivalo tikrai lengvai.
O tas budas jai atrodo neprofesionalus, tai galite valyti ir poto, jai pavyks dziaugsites, cia netycia pastebetas budas, kuris veiksmingas thumbup.gif
p.s. Jus nemanau, kad pageidautumete jog sedetu kazkoks pagalbinis ir savaite pas Jus namie valytu plokste, kai baldai buvo sumontuoti per max 2 dienas.
Atsakyti
Linksmai cia biggrin.gif taigi reiks bandyt ivairius budus bigsmile.gif
aciu uz pasidalinima patirties thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oncyte ;): 21 gegužės 2009 - 14:52
skaitau skaitau tuos valymo sunkumus ir nesuprantu, čia tik su blizgia plokšte ar ir kitom jums taip?
aš kažkokia nevalyva pasijaučiau , net atsisukau pažiūrėt, gal tikrai jau apsikiautus gyvenu... blush2.gif pas mane medinės durelės, bet tai teko valyt tik porakart, kai aptėškiau tešla ir kiaušinių dažais, na, bet irgi tik vandeniu ir skudurėliu, na dar rankenėles ir aplink jas kartais tenka brūkštelt drėgnu skudurėliu, nes kai gaminu valgyt vis tingiu rankas nusiplaut, kai ko prireikia iš stalčių blush2.gif
Atsakyti
Blizgia plokste isivaizduoju butu galima valyti su spec langu skudureliu, kuris naudojamas tik su vandeniu (be jokiu chemikalu) ir nepalieka jokiu druziu. As su tokiu savo stiklini garintuva, dujines pavirsiu valau, turetu gerai vallytis i plokste mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2009 05 21, 17:03)
Blizgia plokste isivaizduoju butu galima valyti su spec langu skudureliu, kuris naudojamas tik su vandeniu (be jokiu chemikalu) ir nepalieka jokiu druziu. As su tokiu savo stiklini garintuva, dujines pavirsiu valau, turetu gerai vallytis i plokste  mirksiukas.gif

Plokste galite valyti beveik su kuom norite, net jai ir dazais apsipyle, su nagu lako valikliu galite valyti drasiai, ji atspari wink.gif
Tik aisku MDF'o ir luskto nesugalvokite sitaip valyti, kaip parasiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gal turite atsiliepimų apie baldų gamintoją "DK baldai" Ačiū
Atsakyti