Įkraunama...
Įkraunama...

____Mūsų virtuvės____

QUOTE(Betule @ 2009 04 23, 16:31)
Klausimas turinčioms kriauklę priešais langą: kur jūs darotės džiovyklę? Turėsim indaplovę, bet visada atsiranda koks šaukštas ar lėkštė, kurią reikia kriauklėje paplauti. Kur patogiau tą džiovyklę planuotis?  g.gif

as planuoju salia stalciuje darytis dziovykle smile.gif nezinau ar gera mintis ,bet kad kitur nebelabai iseina...
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2009 04 23, 17:37)
as planuoju salia stalciuje  darytis dziovykle  smile.gif nezinau ar gera mintis ,bet kad kitur nebelabai iseina...

pas mane tas pats. manau kad patogu. o kaip bus istikruju, bala zino.... g.gif . pas mane stalcius su dziovykla planuojamas tarp plautuves ir indaploves.
Atsakyti
Tai ir man turbūt reikės stalčiuje planuotis, nes pakabinamos spintelės tik ant kitos sienos. Stalčius toks aukštas turėtų būti?
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2009 04 23, 17:49)
Tai ir man turbūt reikės stalčiuje planuotis, nes pakabinamos spintelės tik ant kitos sienos. Stalčius toks aukštas turėtų būti?

badininkai turetu zinoti.
o siaip tai, as isivaizduoju, mazdaug tokio aukscio kaip dydziosios lekstes skersmuo plius keli cm is visrsaus ir apacios.
Atsakyti
Virtuvės baldai. Patarimai perkantiems

manau cia irgi po kriaukle stalciuose yra dziovykle

user posted image
Papildyta:
o lyg jei gerai matau cia atidaryti stalciai su dziovyklem bigsmile.gif

user posted image
Papildyta:
noreciau tokiu siukliadeziu bigsmile.gif tik ar neislus stalcius nuo tiek kibiru g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimikė: 23 balandžio 2009 - 17:15
QUOTE(laimikė @ 2009 04 23, 18:34)
Virtuvės baldai. Patarimai perkantiems

manau cia irgi po kriaukle stalciuose yra dziovykle 

user posted image
Papildyta:
o lyg jei gerai matau cia atidaryti stalciai su dziovyklem  bigsmile.gif

user posted image
Papildyta:
noreciau tokiu siukliadeziu  bigsmile.gif tik ar neislus stalcius nuo tiek kibiru  g.gif

user posted image

Labai idomi ideja,dziovykle po kriaukle arba salia.
Esu neauksto ugio tai vis ant pirsteliu reikia keltis kad pasiekt puoduka. o jau nuo pacios virsutines lentynos kad nukelt ir taburete reikalinga doh.gif
tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 04 23, 17:24)
Čia gal kaip kam  ax.gif Aš apsvarsčiau ir nusprendžiau, kad man jos reikia smile.gif Ten galima sudeti nuskustas ar nuplautas daržoves, purvinus stalo įrankius, kad nesimaišytų su indais plautuvėje, padėti mėsą ar uogas atšaldyti  rolleyes.gif

Jauciu ir man reiks mazos. Pati buciau net nepagalvojus kaip turetu but patogu blush2.gif

QUOTE(laimikė @ 2009 04 23, 19:34)

noreciau tokiu siukliadeziu  bigsmile.gif tik ar neislus stalcius nuo tiek kibiru  g.gif

Man ir labai patinko mintis su isvaziuojancia siuksliadeze. Tik noreciau su vienu kibiru g.gif Gal kas turit jau pasidare ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmama. @ 2009 04 23, 19:23)

Man irgi patiko, kiek foto esu mačiusi, bet po to pagalvojau, kad maži žmogiukai gali visus indus išdaužyt doh.gif tokius stalčius atsidarę unsure.gif

O kas esat pasidarę įmontuojamą orkaitę aukštėliau, kaip pvz. čia: user posted image

Ar tai patogu ir praktiška? blush2.gif Man tai šiaip pati idėja patinka, bet bijau, kad nebūtų sunku naudotis g.gif Net neįsivaizduoju...
Pakaks jėgų orkaitėn pasodinti kalakutą-pensininką, 6 kg.?
Ir kad gražiai atrodytų, tai turbūt reiks po kiekvieno kepimo nusiteikt blizgint, labai kris į akis virtuvėje tokiame aukštyje g.gif
Atsakyti
po kriaukle neimanoma ideti indu dziovykles, pagalvokite, kiek uzima plautuves dubuo, sifonai ir vamzdziai, sitos dziovykles galimos tik paprastoje spinteleje, o po plautuve galima tik su "iskirpimu" stalciu ir siuksliadeziu stalciu:

http://www.furnitana.../pokriaukle.pdf

siuksliadeze viename stalciuje galima:
http://www.furnitana...df/stalcius.pdf

o indu dziovyklos stalciams tai buna tik 450 ir 600 mm spintelems, tie begeliai ne tokie, kaip kituose stalciuose, tai jos siek tiek tarska, dideliu leksciu irgi nelabai sudesi, be to, ar lenktis taip zemai (jei apatiniame stalciuje) yra patogu? jei norit isvalyti apatini dugna, tenka "ismontuoti" visa dziovykla smile.gif as manau, kad indu dziovykla stalciuje tik isskirtiniu atveju, kai jau niekaip kitaip nera kur ideti..
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2009 04 23, 19:01)
Man irgi patiko, kiek foto esu mačiusi, bet po to pagalvojau, kad maži žmogiukai gali visus indus išdaužyt  doh.gif tokius stalčius atsidarę unsure.gif

O kas esat pasidarę įmontuojamą orkaitę aukštėliau, kaip pvz. čia:

as turiu, ir nepatogumu nejauciu smile.gif patogu, kai orkaiteje yra pilno istraukimo begeliai, kai kepi gali issitraukt, pasiziuret ir vel istumt, nereikia rankose karstos skardos laikyt. kalakuta kepam tik karta metuose, gali ir brangusis padet uzkelt smile.gif juokauju, nemanau, kad didelis skirtumas ar tame aukstyje, ar siek tiek zemiau.. del valymo - ten viduje taip tamsu, kai nedega sviesa, kad nieko nesimato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmama. @ 2009 04 23, 19:23)
Esu neauksto ugio tai vis ant pirsteliu reikia keltis kad pasiekt puoduka. o jau nuo pacios virsutines lentynos kad nukelt ir taburete reikalinga  doh.gif
tongue.gif

is tu paciu sumetimu ir as planuoju dziovykla darytis stalciuje. niu, nepasiekiu.... as tu spinteliu.... nepasiekiu 4u.gif

QUOTE(Lillita @ 2009 04 23, 20:09)
o indu dziovyklos stalciams tai buna tik 450 ir 600 mm spintelems, tie begeliai ne tokie, kaip kituose stalciuose, tai jos siek tiek tarska, dideliu leksciu irgi nelabai sudesi, be to, ar lenktis taip zemai (jei apatiniame stalciuje) yra patogu? jei norit isvalyti apatini dugna, tenka "ismontuoti" visa dziovykla smile.gif as manau, kad indu dziovykla stalciuje tik isskirtiniu atveju, kai jau niekaip kitaip nera kur ideti..

o man Vokeje minejo, jog jau yra ir 900 mm plocio stalciu su dziovyklomos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julijasha @ 2009 04 23, 18:35)
Man ir labai patinko mintis su isvaziuojancia siuksliadeze. Tik noreciau su vienu kibiru  g.gif  Gal kas turit jau pasidare ?  4u.gif

Mums žadėjo daryti, bet vietos pritrūko... Tai nors jos ir neturėjau, vis pasigendu - norisi šiukšliadėžę išsitraukt, o ne pradarius dureles mest šiukšles. Labai šaunus dalykas thumbup.gif
Atsakyti
o aš nusprendžiau, kad man visai nereikia džiovyklės. ir dabar jos neturim, nepasigendu. ir indaplovės nėra tongue.gif
Atsakyti