Įkraunama...
Įkraunama...

____Mūsų virtuvės____

Aš tai manau, kad čia dar reiktų galvą gerai pasukt, kieno pliusas didesnis - garinės orkaitės, ar orkaitės su pirolize g.gif nu kodėl nepagaminta orkaitė ir su pirolize ir su garų funkcija??? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 04 23, 09:13)
Aš tai manau, kad čia dar reiktų galvą gerai pasukt, kieno pliusas didesnis - garinės orkaitės, ar orkaitės su pirolize  g.gif  nu kodėl nepagaminta orkaitė ir su pirolize ir su garų funkcija???  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na pasvarstyti tikrai yra kur. Reikia pagalvoti ar daznai gaminsite garuose, ar toks "pribumbasas" tikrai reikalingas. Jei zadama gaminti viena karta i pusmeti tai kam moketi tokius pinigus. O be to ir maistas paruostas garuose ne visiems patinka, nes jis buna kaip virtas... zinoma, pries baigiant galima apskrudinti. Zinokit as irgi svarsciau ta pati ar garinė orkaitė, ar orkaitė su pirolize... bet mano tetis su MB, isgirde tokius svarstymus vos pirstu prie smilkinio nepasukiojo, kad del orkaites lengvesnio isvalymo atsisakyti sveikai pagaminto maisto, tuo labiau, kad finansines galimybes leido isigyti garine... Mano bendradarbe ieskojo orkaites butinai su pirolize, o kepa joje tik pora kartu per pusmeti tai ta orkaite per 5 metus pas ja neprisiters tai kam ta pirolize? Kad pasigirti pries draugus? doh.gif Zinoma, toms kas gamina daug ir daznai gal ir yra geras dalykas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 04 22, 17:44)
Tiek maždaug ir kainuoja ax.gif
Bent jau kas darė iš pažįstamų tarpo, tai tokią sumą ir minėjo  g.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
jooo pigiau iseis grazesni saldytuva nusipirkt, bet vaizdas aisku grazesnis kai jis pasleptas unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Planuojuosi virtuvyte. Gal turincios kampine kriaukle turetu pastebejimu ar yra kokiu nepatogumu. ax.gif
Is anksto dekui
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 04 22, 11:37)
Paieškos konvekcinės krosnelės bergždžios  unsure.gif  primetė googlas krūva kažkaokių puodų, kurie vadinami konvekcinėmis krosnelėmis  doh.gif  ir dar kažką panašaus į tai ką įsivaizduoju, bet  čia jau pramoniniai įrengimai  g.gif

taip pramoniniai, bet dar būna paprastesnės pramoninės su drėkinimo funkcija... Jos gerokai pigesnės, galima sakyti telpa į geros buitinė orkaitės kainą.

pvz.: į toks ir kiti panašūs modeliai

Atsakyti
QUOTE(sara77 @ 2009 04 23, 12:08)
Sveikos merginos 4u.gif

Planuojuosi virtuvyte. Gal turincios kampine kriaukle  turetu pastebejimu ar yra kokiu nepatogumu. ax.gif
Is anksto dekui

Man, asmeniskai, gaila uzimamos vietos. Maziausiai reiks paaukoti (jei ji istrizai bus statoma) 85x85 cm.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 04 23, 13:49)
Man, asmeniskai, gaila uzimamos vietos. Maziausiai reiks paaukoti (jei ji istrizai bus statoma) 85x85 cm.

Čia turbūt priklauso nuo to kaip bus panaudotas kampas - jei jis bus pustuštis, tai man plautuvė jame kaip tik labai naudingai vietą užimtų ax.gif Tiesi dviguba plautuvė užima daugiau naudingo stalviršio (darbastalio) nei kampinė rolleyes.gif Va dėl patogumo, tai net neįsivaizduoju ar patogu g.gif Turbūt priklauso nuo modelio smile.gif
user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 23 balandžio 2009 - 14:15
QUOTE(kristik @ 2009 04 23, 15:14)
Čia turbūt priklauso nuo to kaip bus panaudotas kampas - jei jis bus pustuštis, tai man plautuvė jame kaip tik labai naudingai vietą užimtų  ax.gif Tiesi dviguba plautuvė užima daugiau naudingo stalviršio (darbastalio) nei kampinė  rolleyes.gif Va dėl patogumo, tai net neįsivaizduoju ar patogu  g.gif Turbūt priklauso nuo modelio  smile.gif
user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image

Bet siaip ar reikalingos tos 2 kriaukles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmama. @ 2009 04 23, 14:31)
Bet siaip ar reikalingos tos 2 kriaukles? g.gif

Jei indaplovės nėra, tai labai patogu smile.gif O jei yra, tada tikrai nematau didelės naudos. Pas mus bus viena kriauklė + viena mažytė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 04 23, 14:53)
Jei indaplovės nėra, tai labai patogu  smile.gif O jei yra, tada tikrai nematau didelės naudos. Pas mus bus viena kriauklė + viena mažytė  ax.gif

ar labai reikalinga ta mažytė? galvoju daryti be jos
Atsakyti
QUOTE(poshkyte @ 2009 04 23, 15:10)
ar labai reikalinga ta mažytė? galvoju daryti be jos

Čia gal kaip kam ax.gif Aš apsvarsčiau ir nusprendžiau, kad man jos reikia smile.gif Ten galima sudeti nuskustas ar nuplautas daržoves, purvinus stalo įrankius, kad nesimaišytų su indais plautuvėje, padėti mėsą ar uogas atšaldyti rolleyes.gif
Atsakyti
Klausimas turinčioms kriauklę priešais langą: kur jūs darotės džiovyklę? Turėsim indaplovę, bet visada atsiranda koks šaukštas ar lėkštė, kurią reikia kriauklėje paplauti. Kur patogiau tą džiovyklę planuotis? g.gif
Atsakyti