Aš tai manau, kad čia dar reiktų galvą gerai pasukt, kieno pliusas didesnis - garinės orkaitės, ar orkaitės su pirolize
nu kodėl nepagaminta orkaitė ir su pirolize ir su garų funkcija???
QUOTE(Diija @ 2009 04 23, 09:13)
Aš tai manau, kad čia dar reiktų galvą gerai pasukt, kieno pliusas didesnis - garinės orkaitės, ar orkaitės su pirolize
nu kodėl nepagaminta orkaitė ir su pirolize ir su garų funkcija???

Na pasvarstyti tikrai yra kur. Reikia pagalvoti ar daznai gaminsite garuose, ar toks "pribumbasas" tikrai reikalingas. Jei zadama gaminti viena karta i pusmeti tai kam moketi tokius pinigus. O be to ir maistas paruostas garuose ne visiems patinka, nes jis buna kaip virtas... zinoma, pries baigiant galima apskrudinti. Zinokit as irgi svarsciau ta pati ar garinė orkaitė, ar orkaitė su pirolize... bet mano tetis su MB, isgirde tokius svarstymus vos pirstu prie smilkinio nepasukiojo, kad del orkaites lengvesnio isvalymo atsisakyti sveikai pagaminto maisto, tuo labiau, kad finansines galimybes leido isigyti garine... Mano bendradarbe ieskojo orkaites butinai su pirolize, o kepa joje tik pora kartu per pusmeti tai ta orkaite per 5 metus pas ja neprisiters tai kam ta pirolize? Kad pasigirti pries draugus?
QUOTE(Rasma @ 2009 04 22, 17:44)
Tiek maždaug ir kainuoja 
Bent jau kas darė iš pažįstamų tarpo, tai tokią sumą ir minėjo
Bent jau kas darė iš pažįstamų tarpo, tai tokią sumą ir minėjo
jooo pigiau iseis grazesni saldytuva nusipirkt, bet vaizdas aisku grazesnis kai jis pasleptas
Sveikos merginos
Planuojuosi virtuvyte. Gal turincios kampine kriaukle turetu pastebejimu ar yra kokiu nepatogumu.
Is anksto dekui
Planuojuosi virtuvyte. Gal turincios kampine kriaukle turetu pastebejimu ar yra kokiu nepatogumu.
Is anksto dekui
QUOTE(Diija @ 2009 04 22, 11:37)
Paieškos konvekcinės krosnelės bergždžios
primetė googlas krūva kažkaokių puodų, kurie vadinami konvekcinėmis krosnelėmis
ir dar kažką panašaus į tai ką įsivaizduoju, bet čia jau pramoniniai įrengimai 
taip pramoniniai, bet dar būna paprastesnės pramoninės su drėkinimo funkcija... Jos gerokai pigesnės, galima sakyti telpa į geros buitinė orkaitės kainą.
pvz.: į toks ir kiti panašūs modeliai
QUOTE(sara77 @ 2009 04 23, 12:08)
Sveikos merginos
Is anksto dekui
Is anksto dekui
Man, asmeniskai, gaila uzimamos vietos. Maziausiai reiks paaukoti (jei ji istrizai bus statoma) 85x85 cm.
QUOTE(janna @ 2009 04 23, 13:49)
Man, asmeniskai, gaila uzimamos vietos. Maziausiai reiks paaukoti (jei ji istrizai bus statoma) 85x85 cm.
Čia turbūt priklauso nuo to kaip bus panaudotas kampas - jei jis bus pustuštis, tai man plautuvė jame kaip tik labai naudingai vietą užimtų

QUOTE(kristik @ 2009 04 23, 15:14)
Čia turbūt priklauso nuo to kaip bus panaudotas kampas - jei jis bus pustuštis, tai man plautuvė jame kaip tik labai naudingai vietą užimtų
Tiesi dviguba plautuvė užima daugiau naudingo stalviršio (darbastalio) nei kampinė
Va dėl patogumo, tai net neįsivaizduoju ar patogu
Turbūt priklauso nuo modelio

Bet siaip ar reikalingos tos 2 kriaukles?
QUOTE(vilmama. @ 2009 04 23, 14:31)
Jei indaplovės nėra, tai labai patogu
QUOTE(kristik @ 2009 04 23, 14:53)
Jei indaplovės nėra, tai labai patogu
O jei yra, tada tikrai nematau didelės naudos. Pas mus bus viena kriauklė + viena mažytė 
ar labai reikalinga ta mažytė? galvoju daryti be jos
QUOTE(poshkyte @ 2009 04 23, 15:10)
ar labai reikalinga ta mažytė? galvoju daryti be jos
Čia gal kaip kam
Klausimas turinčioms kriauklę priešais langą: kur jūs darotės džiovyklę? Turėsim indaplovę, bet visada atsiranda koks šaukštas ar lėkštė, kurią reikia kriauklėje paplauti. Kur patogiau tą džiovyklę planuotis?