Įkraunama...
Įkraunama...

LIRENE kosmetika

Sveikutes 4u.gif

Taigi kreipiuosi pas Jus, mielosios, noredama suzinoti, gal naudojote Lirene firmos kosmetika? Kokie atsiliepimai butu? Beje, ypac domina pudros ax.gif Siandien nusiziurejau viena ganetinai simpatiska, kaina irgi labai prieinama, o dar ir akcijos atrakcijos (25proc. nuolaida) blush2.gif biggrin.gif na as kadangi labai retai darausi makiaza... Didziausia problemele yra tame, kad mano oda labai jautri.
Atsakyti
Naudojau duso zele ir kuno sveitikli - anticeliulitinius ar tai stangrinamuosius.
Galvoju isigyti koki kremuka veidui gal kas patars sausi odai?
Atsakyti
Dėl veido kremo nežinau, esu nusipirkusi savaiminio įdegio kremą šios firmos. Neseniai įsigijau Droge ir likau labai patenkinta thumbup.gif Išpradžių kažkaip įtartinai atrodė, parašyta, jog 100 procentų naudojusių liko patenkinti ir panašiai. Dar žadėjo, jog malonaus kvapo. Viskas kaip ir pasitvirtino. Graži spalva, lyg po kokio soliariumo. Kvapas irgi malonus, na, vėliau jau šiek tiek tas specifinis kremų kvapas jaustis pradėjo, bet ne taip stipriai kaip kokio Garnier ar Dove. Kas norite įrusti, verta išbandyti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miss_Madrugada: 08 gegužės 2009 - 20:59
Nusipirkau dieninį drėkinamą veido kremą ir po kelių pabandymų išmečiau lauk. Mano oda sausa ir jautri, dažnai išberta, tai pasitepus paraudo ir dar labiau išsausėjo.
Atsakyti
Aš nusipirkau Lirene dieninį drėkinamąjį kremą Aqua ir valomąjį pienelį, tai esu labai patenkinta. Naudojau jau savitę. Puikiai kremas įsigeria, malonus kvapas, gaivina odą. Valomuoju pieneliu irgi esu patenkinta.
Atsakyti
Turejau ranku krema, modeliuojamaji kuno balzama, abu patiko ir bus vel perkami 4u.gif
Atsakyti
Šveitiklis oranžinėj pakuotėj yra geriausias kokį tik esu turėjus thumbup.gif Grūdeliai stamboki, gerai nušveičia, oda švelnesnė, lygesnė po jo, kvepia, kaina nedidelė. Retai taip būna, kad tą patį daiktą pirkčiau kelis kartus iš eilės, bet kai baigiasi šveitiklis, vis perku tą
patį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 20 liepos 2009 - 14:47
QUOTE(Finna @ 2009 07 20, 15:46)
Šveitiklis oranžinėj pakuotėj yra geriausias kokį tik esu turėjus thumbup.gif  Grūdeliai stamboki, gerai nušveičia, oda švelnesnė, lygesnė po jo, kvepia, kaina nedidelė. Retai taip būna, kad tą patį daiktą pirkčiau kelis kartus iš eilės, bet kai baigiasi šveitiklis, vis perku tą
patį smile.gif

Reikes isbandyti bigsmile.gif

Prisiminiau, kad dar esu turejusi akiu makiazo valikli - net gi labai neblogas 4u.gif
Atsakyti
O veido kremas man tikrai patiko, kai sunaudosiu pirksiu kit, be to valomojo pienelio didelis indelis, tai jo pakaks ir antrai kremo dėželei, tai reikės ti kremą pirkti biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi veido kremas patiko. Įdomu rankų kremas ar dušo želė yra iš lirene gaminami?
Atsakyti
Turėjau veido dieninį drėkinamąjį kremą. Netiko - išbėrė gan stipriai (alergija), teko atiduoti kitai mamytei. 4u.gif Daugiau LIRENE produktų taip ir neišdrįsau pabandyti... 4u.gif
Atsakyti
mano oda riebi-misri. turejau sia pudryte http://www.twojekosm...ef41b53c68a2f0b
man ji labai tiko ir patiko biggrin.gif vasara oda neblizgejo, puikiai maskavo ir tokia svelnute,zodziu, super thumbup.gif bet kai ja baigiau daugiau neradau jokiuose parduotuvese. dabar eurokose atsirado si: http://bi.gazeta.pl/...4/z4984701X.jpg
dar nuolaida 5lt. susigundziau ir nusipirkau. veidas svytintis, jokios ''kaukes''. man patinka, tik bijau, kad atejus vasarai veidas ims blizgeti o pudros sidabriniame ipakavime niekur nerandu doh.gif
gal jus zinot kur parsiduoda? buciau labai dekinga 4u.gif
p.s.dar turiu kosmetikos valikli, tai man super bigsmile.gif
Atsakyti