Įkraunama...
Įkraunama...

LIRENE kosmetika

QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 01 07, 19:32)
mano oda riebi-misri. turejau sia pudryte http://www.twojekosm...ef41b53c68a2f0b
man ji labai tiko ir patiko biggrin.gif  vasara oda neblizgejo, puikiai maskavo ir tokia svelnute,zodziu, super thumbup.gif  bet kai ja baigiau daugiau neradau jokiuose parduotuvese. dabar eurokose atsirado si: http://bi.gazeta.pl/...4/z4984701X.jpg
dar nuolaida 5lt. susigundziau ir nusipirkau. veidas svytintis, jokios ''kaukes''. man patinka, tik bijau, kad atejus vasarai veidas ims blizgeti o pudros sidabriniame ipakavime niekur nerandu doh.gif 
gal jus zinot kur parsiduoda? buciau labai dekinga 4u.gif
p.s.dar turiu kosmetikos valikli, tai man super  bigsmile.gif

Laba diena, as visdar Lirene krempudras ir tenaudoju 4u.gif tik dabar ciut tamsoka atspalvi pasiemiau Shiny touc doh.gif o kad nerandate matines pudrytes tai net keista, nors pas mane, Kaune, dazniausiai Eurokose net didelese nebuna, o Kosmadoj yra ir matine ir ta su svytinciom dalelemis pudra, paziurekit ir pas save gal rasite mieste mirksiukas.gif
Atsakyti
Klapuske, aciu, pabandysiu kosmadoj paieskot, tikiuosi rasiu.. 4u.gif
Atsakyti
Savaiminis prastas, smirda ir labai blyškią spalvą duoda schmoll.gif
Kremų prasta sudėtis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 07, 23:52)
Savaiminis prastas, smirda ir labai blyškią spalvą duoda  schmoll.gif
Kremų prasta sudėtis  unsure.gif

Kuo? Nes neekologiška? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 01 08, 05:40)
Kuo? Nes neekologiška? lotuliukas.gif

Ne tik. Tuo, kad pagrindas mineral oil, kiek bandžiau kremų su tokiu pagrindu, man visi džiovina odą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 01 07, 18:32)

Vakar po ilgų paieškų kaip tik nusipirkau City Matt pudrą. Pirkau Vilniaus Akropolio Kosmadoje 4u.gif
Atsakyti
man sis kremukas nepakeiciamas vasaros metu, lengvas, greitai susigeria smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko ašara: 12 sausio 2011 - 15:01
QUOTE(Moliūgėlė @ 2011 01 12, 09:29)
Vakar po ilgų paieškų kaip tik nusipirkau City Matt pudrą. Pirkau Vilniaus Akropolio Kosmadoje  4u.gif

Ir kaip jums ji?
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 01 12, 17:42)
Ir kaip jums ji?

Šiandien antra diena kaip ją naudoju. Visai patinka kol kas. Veidas matinis, ne taip greit pradeda blizgėti, nes tai mano pagrindinė problema, ir labai neblogai maskuoja, veiduko odytė tokia švelni su šita pudra... Žodžiu, patinka... wub.gif
Atsakyti
Sveikos,kiek kainuoja Lirene pudrytes mazdaug? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2011 01 19, 00:05)
Sveikos,kiek kainuoja Lirene pudrytes mazdaug?  4u.gif

Aš mokėjau 24,99lt 4u.gif
Atsakyti
Jau nutariau, kad išbandysiu Lirene pudrą, bet dar vis neapsisprendžiu kurią imt, ar City Matt ar tą kitą g.gif
Atsakyti