Įkraunama...
Įkraunama...

LIRENE kosmetika

QUOTE(lady_m @ 2011 01 19, 12:23)
Jau nutariau, kad išbandysiu Lirene pudrą, bet dar vis neapsisprendžiu kurią imt, ar City Matt ar tą kitą  g.gif

Na ziurint, kokio efekto norite, ir kokia Jusu oda 4u.gif Man, misriaodei, is tiesu tiko abejos, nors gal City Matt visgi malonesne ant veiduko jauciasi g.gif Nesudaro to negyvo matinio kaukes efekto, labai naturalus vaizdas, pamaskuoja pakankamai, mano nuomone smile.gif o Shiny touch labiau drekinanti pudryte, beto joje yra spindinciu daleliu, man ji siek tiek tirstesne pasirode unsure.gif
Beje, kalbant dar del Shiny touch - aprase raso, jog ji pasvieseja ant odos (beto turi SPF nediduka), bet man visai nepasvieseja kazkaip, net ta pati spalva kaip ir naudojamos City Matt kazkodel man tamsesne Shiny Touch ax.gif na bet gal tik man taip nepasiseke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2011 01 19, 13:43)
Na ziurint, kokio efekto norite, ir kokia Jusu oda 4u.gif Man, misriaodei, is tiesu tiko abejos, nors gal City Matt visgi malonesne ant veiduko jauciasi g.gif  Nesudaro to negyvo matinio kaukes efekto, labai naturalus vaizdas, pamaskuoja pakankamai, mano nuomone smile.gif  o Shiny touch labiau drekinanti pudryte, beto joje yra spindinciu daleliu, man ji siek tiek tirstesne pasirode unsure.gif 
Beje, kalbant dar del Shiny touch - aprase raso, jog ji pasvieseja ant odos (beto turi SPF nediduka), bet man visai nepasvieseja kazkaip, net ta pati spalva kaip ir naudojamos City Matt kazkodel man tamsesne Shiny Touch ax.gif  na bet gal tik man taip nepasiseke 4u.gif

Tai tada matyt man su linkusia į riebumą oda reikės imti tą City Matt, nors šeip Eurokose kai bandžiau pasiteplioti ant rankos tą Shiny touch, tai tokia miela pasirodė ir tos spindinčios dalelės visai patiko, bet manau, kad mano odai ji gali netikti, jei išmuš blizgesys ir plius dar tos spindinčios dalelės, tai nežinia kaip beatrodysiu g.gif Nors kai bandžiau Eurokose kalbint konsultantę, ką ji mano apie šią pudrą, sako tiks ir riebesniai odai, bet aš kažkaip ja nepatikėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lady_m: 19 sausio 2011 - 18:52
QUOTE(lady_m @ 2011 01 19, 11:23)
Jau nutariau, kad išbandysiu Lirene pudrą, bet dar vis neapsisprendžiu kurią imt, ar City Matt ar tą kitą  g.gif

tai pagal odos tipą.
City matt riebiai/mišriai odai
o Shiny touch normaliai/sausai
Atsakyti
Aš nebekartosiu Lirene pudros (turiu shiny touch). Mano oda mišri, skruostai sausi, tai man nuo skruostų po kokios valandos, dviejų dingsta ta pudra, tokie plėmai lieka biggrin.gif nusivyliau. Nors kitąvertus kaip pudra atrodo ant veido man net labai patiko, prisitaikydavo prie spalvos, jokio kaukės efekto, neatrodydavo sunkiai veidas, o šviežias ir gaivus, bet kad išgaruodavo nuo veido velniai žino kur tai man didžiausias minusas... Norisi, kad bent keletą valandų nereiktų koreguot makiažo. smile.gif
Dar į Lirene temą noriu pagirti drėkinamąjį kremą normaliai/mišriai odai, labai patiko, nealergizavo, drėkino ir toks lengvutis. Pavasarį/vasarą kartosiu vėl wink.gif
Atsakyti
Na nusipirkau ta su svytinciu efektu.. smile.gif ryt isbandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2011 01 20, 00:44)
Na nusipirkau ta su svytinciu efektu.. smile.gif ryt isbandysiu  4u.gif

Parašykit atsiliepimus kai išbandysit smile.gif Koks jūsų odos tipas?
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 01 20, 12:01)
Parašykit atsiliepimus kai išbandysit  smile.gif Koks jūsų odos tipas?

isbandziau 4u.gif emiau atspalvi beige 4u.gif tekstura super! man l.patiko,nera "vandenelis" toks biggrin.gif mano oda misri,vietom sausa. Pati pudra l.gerai drekina,nesausina odos,kas man l.patiko.Siaip nervuoja mane tie blizguciai..na jie jau super smulkuciai,zeri..Tokiu laiku gal ir gerai,bet vasara nenaudociau jos..o pirkciau ta kita,kur merginos cia kalbejo,kazkokia matine labiau..(pamirsau pavadinima..) smile.gif bet Eurokos jos nebuvo,tai emiau sita..sako Kosmadoje buna anos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Lelyte...: 21 sausio 2011 - 15:21
Man shiny touch viena geriausiu pudru, kadangi mano oda sausa tai reta pudra kuri tikdavo, tiksliau visos dar labiau isryskindavo ta sausuma, o si atvirkciai - rodos netgi padrekina, puikiai atrodo ant veido, idealiai tinka spalva (emiau natural), ilgai issilaiko thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Ar ir realiai 207 spalvyte yra sviesesne uz 204? g.gif
Kaip su tuo odos blizgesiu, po keliu valandu jis islenda naudojant sia city matt?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 22 sausio 2011 - 22:32
QUOTE(FoxLady @ 2011 01 22, 23:32)
user posted image

Ar ir realiai 207 spalvyte yra sviesesne uz 204? g.gif
Kaip su tuo odos blizgesiu, po keliu valandu jis islenda naudojant sia city matt?smile.gif

Šiandien klausiau konsultantės, tai sakė, kad 204 yra šviesesnis g.gif Tik gaila, nebuvo to numeriuko, o jau norėjau ją pirkt, o kur dar kitur, apart Kosmados ją pardavinėja,dar nemačiau doh.gif
Atsakyti
Atnešu atsiliepimus apie pora Lirene gaminių (pirmieji bandymai iš šios firmos)
Savaiminio įdegio kremas veidui
user posted image
Po pirmo pabandymo nelabai matėsi, kad teptasi savaiminiu, tai kažkaip keistai pasirodė, galvoju, gal mažai užtepiau. Bet toliau irgi labai mažai matėsi, nebent šviesioms labai tinkamas. Žodžiu, nusivyliau kažkiek, o dar ir poras užkimšo šiek tiek (nors daugelis savaiminių man kemša). Pliusas - kvapas nėra toks aitrus kaip kitų savaiminių, labiau persikinis, bet tik tiek biggrin.gif Išvada - yra daug geresnių savaimių, o šitas sakyčiau, visai nevykęs (kainavo su akcija 17 lt).

Drėkinamasis tonikas veidui
user posted image
Šis visai nieko tonikas, atgaivina, drėkina kažkiek sakyčiau, tik nepatiko, kad kvepalai labai jaučiasi sudėty, iškart jausmas, kad labai nenatūralus ir tik pakvėpina odą. Sunaudosiu, manau, kaukų likučių nuvalymui ir šiaip valant veidą.
Daugiau nieko nebandžius iš šios kosmetikos ir kažkaip nebetraukia nieko išbandyti...Dar žadėjau/norėjau giriamą krempudrą bandyt, bet nebežinau biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas bandė kremą kapiliarinei odai, bet kurį, bet konkrečiai tai domintų šitas http://www.lirene.co...dukt/60/filtruj gal bus išbandžiusių?
Atsakyti