Įkraunama...
Įkraunama...

LIRENE kosmetika

QUOTE(lauryna @ 2012 07 01, 10:48)
Gerai nuvalo akiu makiaza ?

Kiek pamenu, gerai, bet man geriau "Biodermos Sensibio H20". "Lirene" puikus tonikas. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 01 liepos 2012 - 13:20
QUOTE(j-urgit-a @ 2012 04 11, 15:52)
Na tada  ir as sekanti bandysiu Lirene Folacin smile.gif

Dar galiu palikt atsiliepima apie LIRENE akiu makiazo valikli, tai man labai nepatiko, labai akis grauze, gal as alergiska kokiam komponentui, kuris i sudeti ieina  g.gif

man ir nuo jo akis labai grauze.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 07 01, 09:48)
Gerai nuvalo akiu makiaza ?

O man jis kaip tik labai prastas pasirode... g.gif
Pirkau ji makiazui valyti, tai jei sunkesne pudra - tai sunkiai valo, apie akis net nekalbu, nors nenaudoju waterproof tusu unsure.gif
Kaip toniko nebandziau - kazkaip tam reikalui labiau patinka hidtolatai ir terminis vanduo g.gif na bet kad jau stovi nenaudojamas reik pabandyti kaip tonika
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 07 01, 17:50)
O man jis kaip tik labai prastas pasirode...  g.gif 
Pirkau ji makiazui valyti, tai jei sunkesne pudra - tai sunkiai valo, apie akis net nekalbu, nors nenaudoju waterproof tusu  unsure.gif
Kaip toniko nebandziau - kazkaip tam reikalui labiau patinka hidtolatai ir terminis vanduo  g.gif  na bet kad jau stovi nenaudojamas reik pabandyti kaip tonika

Aš neturėjau nusiskundimų g.gif. Nors ir nesu "labai" besidažanti. mirksiukas.gif
Mąstau priemonę kartoti kaip toniką. Nors naudoju terminį vandenį, "BABE" toniką thumbup.gif kaip tonizuojančias, gaivinančias priemones prieš kremą ir kt., bet "LIRENE" micelinis skystis man ypatingai minkština ir skaistina odą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 01 liepos 2012 - 16:23
Vardan įdomumo vėl išbandžiau valiklį - likusius "LIRENE" vandens lašiukus panaudojau "Lancome Hypnose" paprasto tušo nuvalymui : sudrėkinau vatos diskelį, uždėjau ant akies ir po 10 sekundžių labai lengvai nusivaliau blakstienas ir neliko menkiausių likučių. Kiti miceliniai arba specialūs akių makiažo valikliai akimirksniu šalina, nors irgi patariama pirmiausia "ištirpdyti" dažus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 01 liepos 2012 - 16:55
Atnesu atsiliepima apie Lirene aksomoni veido krema normaliai misriai odai. Labai labai patiko thumbup.gif Lengvas, drekina, neapsunkina odos, svarbiausia man nekemsa poru, is tiesu kol ji naudoju, susitvarke oda, neliko poodiniu inkstiriuku. Pirkau saltu metu laiku, tada man netiko, neuzteko drekinimo, o dabar kai silta labai liuks, jau antra indeli naudoju.

Dar bandziau lyg drekinanti vaido krema su dumbliais, toks melsvas kremas buvo, tai nepatiko visai schmoll.gif
Atsakyti
O veido sveitikliu ir kaukiu nesate nei viena bandziusi Lirene? 4u.gif internetiniame ju puslapyje sudomino ax.gif
Atsakyti
Gal kas isbandete si kremuka? Domintu atsiliepimai ar nekemsa poru ir pan:)
user posted image
Atsakyti
Pabandziau lirene krema su vysnia ir citrina,nu sudas.kaip jis gali nekimsti jeigu antroj vietoj parafinum liquidum,skystasis vazelinas,siaip ir maloniai tepasi atrodo kad oda pamaitinta sudrekinta,vos juntamas gaivus kvapas,netgi atrodo kad poros mazesnes,ir kas be ko uzkimstos,turiu po 3 kartu panaudojimo du normalius spuogus ant kiekvieno zando,is smalsumo kas indelyje uz 15 lt,ogi didelis s....
Atsakyti
gal kuri bandė koki krema paakiams nuo rauksliu? ar yra koks poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 07 01, 00:51)
Pabaigiau "LIRENE" micelinę priemonę. Skalsi, skaniai kvepia. Pašalina nešvarumus, valo makiažą, bet man paskui labiau tarnavo trečiaja funkcija - kaip tonikas. Gaivina, skaistina, minkština veido odą - tikrai patiko. thumbup.gif

user posted image

o man sukele alergija schmoll.gif isbere ir skruostai niezejo schmoll.gif
Atsakyti