Įkraunama...
Įkraunama...

LIRENE kosmetika

Gal žinot kur galima nusipirkti vilniuje savaiminio įdegio pūtas? ačiū
Atsakyti
Gal kur nors paskutiniu metu matėte CITY MATT? Vilniuje

QUOTE(lady_m @ 2011 04 08, 17:03)
Aš tai šią pudrikę vakar užmačiau Martinoje ir dar su nuolaida 4u.gif
Kurioje Martinoje pirkote? Parko Outlet Martina Lirene produkcijos nieko neturi.
Atsakyti
QUOTE(Vandenidas @ 2012 03 02, 01:11)
Gal kur nors paskutiniu metu matėte CITY MATT? Vilniuje
Kurioje Martinoje pirkote? Parko Outlet Martina Lirene produkcijos nieko neturi.

mane irgi City matt domina ir kur jos Vilniuje yra pirkti.
Atsakyti
As naudoju Lirene tonika jau antra buteli ir krema turejau Lirene folacin, tai ziauriai patiko.. nusipirkau pabandyt kita rusi Aqua vadinas ir nusivyliau.. sunkiai gerias, oda lipni kazkokia lieka.. jokia pudra normaliai negula, o drekniimo kaip kad zada labai gera, tai nulis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 04 02, 22:12)
As naudoju Lirene tonika jau antra buteli ir krema turejau Lirene folacin, tai ziauriai patiko.. nusipirkau pabandyt kita rusi Aqua vadinas ir nusivyliau.. sunkiai gerias, oda lipni kazkokia lieka.. jokia pudra normaliai negula, o drekniimo kaip kad zada labai gera, tai nulis  doh.gif

Va su Aqua kremu ir man tas pats, pagaliau baigesi, bet visai nepatiko, drekinimo nerasta, pojutis ant odos irgi nepatiko, keistai tepasi schmoll.gif Dar turiu aksomini drekinamaji krema normaliai misriai odai. Va sitas patiko, gerai tepasi, gerai isigeria, toks lengvas pojutis ant odos, tik man drekinimo siuo metu mazai, bet vasara per karscius turetu buti pats tas. Kitas bus bandomas Folacin smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 04 02, 21:00)
mane irgi City matt domina ir kur jos Vilniuje yra pirkti.

Radau Vilniaus BIG'o Kosmadoje. Ir Akropolio Kosmada turi.
Dabar kaip tik 20% nuolaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandenidas: 04 balandžio 2012 - 20:41
QUOTE(Vandenidas @ 2012 04 04, 21:40)
Radau Vilniaus BIG'o Kosmadoje. Ir Akropolio Kosmada turi.
Dabar kaip tik 20% nuolaida.

4u.gif Pirkote ir išbandėte?Kokie įspūdžiai?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 04 04, 21:11)

Pirkau, bet dar nebandžiau. Vėliau galėsiu įspūdžius parašyti.
Akcija, jei neklystu, balandžio 8d. baigiasi.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 04 04, 22:11)

Nebloga pudra, natūraliai atrodo ant odos (pirkau nr. 204). Galėtų teptis kiek lengviau. Bet bendram kontekste viskas ok. Pirmus tepimus dozatorius per daug pudros išspausdavo, dabar lyg normalizavos, gal ten pirmi dozavimai tokie.
Asmeniškai man gal Maxfactor Lasting Performance geresnė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandenidas: 07 balandžio 2012 - 14:37
QUOTE(j-urgit-a @ 2012 04 04, 13:38)
Kitas bus bandomas Folacin smile.gif

pabandykit Folacin 30+ man jis labiausia patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 04 07, 15:39)
pabandykit Folacin 30+ man jis labiausia patiko  thumbup.gif

Nusipirkau ir aš Lirene Folacin (tinkantis ir dienai, ir nakčiai) kremą, tai kol kas labai patinka, nes tas Aqua tai tikrai ne koks, palieka nemalonų lipnumą ir drėkinimo sakyčiau iš jo mažokai, o šis Folacin tikrai fainas, gerai tepasi, padrėkina, oda lieka švelni, jokio lipnumo, tik sakyčiau kvapas intensyvokas, bet manu priprasiu ir taip stipriai nesijaus smile.gif
Atsakyti
Na tada ir as sekanti bandysiu Lirene Folacin smile.gif

Dar galiu palikt atsiliepima apie LIRENE akiu makiazo valikli, tai man labai nepatiko, labai akis grauze, gal as alergiska kokiam komponentui, kuris i sudeti ieina g.gif
Atsakyti