Įkraunama...
Įkraunama...

LIRENE kosmetika

QUOTE(j-urgit-a @ 2012 04 11, 15:52)
Dar galiu palikt atsiliepima apie LIRENE akiu makiazo valikli, tai man labai nepatiko, labai akis grauze, gal as alergiska kokiam komponentui, kuris i sudeti ieina  g.gif

sunaudojau,man akių visai negraužė,bet nėra taip,kad super puikiai valė tušą,nebekartosiu,nes Eveline kai kurie miceliariniai vandenys gal net geriau valo,o ir kaina mažesnė.
Atsakyti
Domina išbandžiusių atsiliepimai 4u.gif :
user posted image
http://sklep.eris.pl...akijaz-520.html
Atsakyti
user posted image
Gal kuri nors bandėt? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Kur yra didžiausias Lirene pasirinkimas Vilniuje? Buvau droge, kosmadoj, kažkaip skurdoka.. Nors gal mažose buvau g.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2012 04 17, 18:44)
Kur yra didžiausias Lirene pasirinkimas Vilniuje? Buvau droge, kosmadoj, kažkaip skurdoka.. Nors gal mažose buvau g.gif

"martinoj" akys raibsta nuo pasirinkimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2012 04 17, 21:28)
"martinoj" akys raibsta nuo pasirinkimo doh.gif

kurioje čia taip?
Atsakyti
minsko plento maximoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2012 04 18, 00:19)
minsko plento maximoje ax.gif

Įdomu,nes kitos Martina Vilniuje Lirene produkcija neprekiauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 04 17, 18:34)
user posted image
Gal kuri nors bandėt? Kokie atsiliepimai?

bandžiau, na, kvepia apelsinais, stangrinimo gal kažkiek ir duoda, bet aš naudojau visą priemonių kompleksą, t.y. masažai vakuuminėmis taurėmis, o paskui išsitepdavau šiuo kremu, tai rezultatas šioks toks matėsi, bet manau, kad vien kremas tikrai stebuklo nepadarys.
Atsakyti
Ar šioje kosmetikoje yra parabenų sudėtyje?
Atsakyti
Pabaigiau "LIRENE" micelinę priemonę. Skalsi, skaniai kvepia. Pašalina nešvarumus, valo makiažą, bet man paskui labiau tarnavo trečiaja funkcija - kaip tonikas. Gaivina, skaistina, minkština veido odą - tikrai patiko. thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 30 birželio 2012 - 23:52
QUOTE(Victorious @ 2012 06 30, 23:51)
Pabaigiau "LIRENE" micelinę priemonę. user posted image

Gerai nuvalo akiu makiaza ?
Atsakyti